R
Rahim
Guest
UWAGA! Najpierw przeczytaj to co napisa?em poni?ej...
Witam. Po d?u?szej nieobecno?ci na forum przedstawiam wam m?j skrypt: Zegar ?mierci. To jest skrypt na samob?jstwo wi?c ka?dy, kto u?yje tego czaru - zginie. Fajny spos?b, by rozsta? si? z ?yciem w tibijskim ?wiecie.
Ale jest pewno ale... Skrypt jest zbyt du?y!
Skrypt zajmuje - uwaga - 24,3 kb, 24190 znak?w i 797 linijek! Posiada ponad 30 animacji, z czego pewne trwaj? nawet 10 sek.
Bior?c pod uwag? fakt, ?e na forum mo?na pisa? tylko posty z maksymaln? liczb? znak?w 15 tys. nie jestem w stanie wrzuci? tutaj skryptu. Nie jestem w stanie tak?e uj?? go w formie screenshotu - czas trwania ok. 10-15sek. Chcia?em nakr?ci? film, ale nie bardzo mi to wysz?o. Daj? wam za to link do pobrania, mo?e kto? si? skusi... Je?li masz krzycze?, ?e to wirus, trojan, robak, owsik czy co tam jeszcze tylko po to, ?eby mi pojecha? to najlepiej wybij si? od razu z tego tematu i nie ?ci?gaj...
Aha. Czasami mo?e si? wam czar niepoprawnie wy?wietla? - spowodowane to jest spor? ilo?ci? wy?wietlanych efekt?w naraz. Niestety na to nic nie poradz?, czasami mo?e brakowa? po prostu jakiego? efektu.
Link:
Skan: (?eby nie by?o ^^ ;d )
Gdy ju? ?ci?gniecie plik, wrzu?cie go do spells/scripts
do spells.xml dodajcie:
Pozdro
Edit://
Film obrazuj?cy dzia?anie czaru. Podzi?kowania dla Scizor.
PS.100 post. =]
Witam. Po d?u?szej nieobecno?ci na forum przedstawiam wam m?j skrypt: Zegar ?mierci. To jest skrypt na samob?jstwo wi?c ka?dy, kto u?yje tego czaru - zginie. Fajny spos?b, by rozsta? si? z ?yciem w tibijskim ?wiecie.
Ale jest pewno ale... Skrypt jest zbyt du?y!
Skrypt zajmuje - uwaga - 24,3 kb, 24190 znak?w i 797 linijek! Posiada ponad 30 animacji, z czego pewne trwaj? nawet 10 sek.
Bior?c pod uwag? fakt, ?e na forum mo?na pisa? tylko posty z maksymaln? liczb? znak?w 15 tys. nie jestem w stanie wrzuci? tutaj skryptu. Nie jestem w stanie tak?e uj?? go w formie screenshotu - czas trwania ok. 10-15sek. Chcia?em nakr?ci? film, ale nie bardzo mi to wysz?o. Daj? wam za to link do pobrania, mo?e kto? si? skusi... Je?li masz krzycze?, ?e to wirus, trojan, robak, owsik czy co tam jeszcze tylko po to, ?eby mi pojecha? to najlepiej wybij si? od razu z tego tematu i nie ?ci?gaj...
Aha. Czasami mo?e si? wam czar niepoprawnie wy?wietla? - spowodowane to jest spor? ilo?ci? wy?wietlanych efekt?w naraz. Niestety na to nic nie poradz?, czasami mo?e brakowa? po prostu jakiego? efektu.
Link:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Skan: (?eby nie by?o ^^ ;d )
Zaloguj or Rejestracja
Gdy ju? ?ci?gniecie plik, wrzu?cie go do spells/scripts
do spells.xml dodajcie:
Kod:
<instant name="Zegar Smierci" words="Super Self Destruct" lvl="200" maglv="10" mana="2000" soul="0" exhaustion="10000" prem="0" enabled="1" script="zegar smierci.lua"><vocation id="1"/><vocation id="5"/><vocation id="2"/><vocation id="6"/><vocation id="3"/><vocation id="4"/><vocation id="7"/><vocation id="8"/></instant>
Edit://
Film obrazuj?cy dzia?anie czaru. Podzi?kowania dla Scizor.
Zaloguj or Rejestracja
PS.100 post. =]
Attachments
Ostatnia edycja: