• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.x]Zegar ?mierci

Status
Zamknięty.
Odp: [8.x]Zegar ?mierci

Ten Czar Jest ?wietny ale mam Pomys?y co do niego :D
Potwor Destruction HEHEH
Dzi?ki Repucik :P

Fajny Skrypcik, pomys?owy Napewno si? napracowa?e?
Ocena 10/10

?wietnie napisany skrypt, nic tylko gratulowa? ch?ci pisania tyle. C?? wi?cej napisa?, pisz wi?cej skrypt?w oby za ka?dym razem wychodzi? Ci jeszcze lepszy. Brawo.

Wspania?y skrypt dobry do tego je?eli musimy gasi? kompa a mamy pz lub pk itd..., je?eli mamy trap, je?eli mamy trapa na bugu mapy, pomaga hackerom w rockowaniu postaci ;p no i zajebi?cie wygl?da 10/10 ! Czekam na inne skrypty twojej roboty gdy? mi?o ogl?da? takie cuda.

Za*****ty czar !!! Ch?opiee :D Napracowa?e? sie chyba z 3 dni ^^
Reput leci i mam pro?be :D
M?g?by? go rehostn?? ?:>

Rahim pora?ka :/
Skrypt zajmuje - uwaga - 24,3 kb, 24190 znak?w i 797 linijek! Posiada ponad 30 animacji, z czego pewne trwaj? nawet 10 sek.
Od kiedy to d?ugo?? skryptu jest jego zalet?? Tw?j kod mo?na by?o zoptymalizowa? do przynajmniej 2x kr?tszego :/

Moze byc to wykorzystywane na zabiciu bosa bo bije to potwory ktore na lini sie znajduja ten czasr zabije wszystko na hita wiec nie za bardzo to dobre jak na zabicie samego siebie a tak to animacje bardzo ladne :]

Troch? dziwnie ta pro?ba zabrzmi ale prosz? o rehost skrypta

Rahim robi?e? to sam czy w jakim? makerze?

#Up
WFT? Jak to przetestowa?e? jak tego nie ma?

A przy okazji niez?a robota rahim, ostatni efekt najlepszy jest -zbieranie fali uderzeniowej i wybuch.A 100 post to ty mia?e? chyba jakie? 6 lat temu :]

#Edit
Moja pro?ba nie dotyczy znalaz?em za??cznik

Ostatnia edycja:

Bardzo podabo mi sie ten spell i na moim otsie robi wielka furor?

oby wi?cej takich innowacyjnych czar?w

Super czar bardzo mi si? przyda? moja ocena to 99/10 i mam pytanie czy m?g?by? mi przerobic ten czar do silnika wodbo ? chodzi mi oto ?e np. wpisuje Kame Clock i pojawia si? zegar z wyglondem kamehameha i ?eby mo?na nim zabijac potworki i ludzi :) z g?ry thx jak co wersja klienta to 8.0

Status
Zamknięty.
Do góry