• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[5.0]Musicie go mie? + poradnik jak odpali?!!

Status
Zamknięty.
Mnie si? bardzo podoba. Lecz Wg. mnie nikt ju? na 5.0 chyba nie gra, a sam nie widzia?em jeszcze silnika hostowanego, na kt?rym bym m?g? pogra?.

nie wiem sk?d ale wiem jedno- moja noga nigdy nie stanie na takim starzywnie :D 0 hotkey?w masa bug?w i innego rodzaju b??d?w ?e a? cz?owieka ?ciska w ?o??dku ;)

Gdyby kto? tego OTS'a odpali? to z pocz?tku mog?oby by? wielu graczy, no ale po tygodniu wszyscy poszliby na najnowsze wersje bo by si? po prostu znudzili ;p

Robie wszystko tak jak pisze ale mi nie dzia?a nie moge sie zalogowa? co jest??

raczej nikt Ci nie pomo?e bo chyba jest jakie? ma?e zainteresowanie gr? na czym? takim. We?cie ludzie nie przesadzajcie, wstawili 5.0 to ju? wielka rzecz. To jest badziew! Gorzej jak gra na pegazusie czy gameboy (mo?e nowe pokolenie nie wie o czym m?wie) ;)

gra?em na tibi 5.0 nawet mia?em swojego otsa ale co w tym fajnego jak ?a?osna grafika teraz to fajnie podziwia? ale kiedy? nie by?o r??dzek albo ropa nie dzia?a?a jak by? parcel pod tobom i czy to by?o fajne wydaje mi sie,?e nie bo du?o os?b tak zgine?o i przesta?o gra?!

ja tam moge byc hosterem, ale tu nie ma chyba potworow, map editora i pomieszane outfity, ale jak sie bedzie biec w gore to sie przez sec ubralem jako orc spearman, potem mnie wywalilo ^^,:D

macie mo?e jakie? skrypty do 5.0?
jest jaka? wogule r??nica(w skryptach) czy na5.0 czy np 7.6?

hehe ja zaczalem grac w tibie kiedy bylo 7.92
ciekwae jak wyglada 5.0 wersja moze kiedys sprawdze:)

Spoko, tylko ?e nudno tak sobie chodzi?. Jeszcze mi si? wy??czy?o samo xD. macie jakis map edytor zeby potwory wstawi?? Chce zobaczy? jak to wygl?da?o.

ale jak tu grac jak potworkuw niema ani czary niedzialaja ? ;p ale fajny ;p

Ostatnia edycja:
Dobry ten OTS by by? jak by go kto? hostowa? :p
Du?o osub by chcialo oblookac stara dobr? tibie :)

Status
Zamknięty.
Do góry