• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[5.0]Musicie go mie? + poradnik jak odpali?!!

Status
Zamknięty.
No, zabawne. Napewno kiedy? na takim serwerze gra?o du?o ludzi.
Poprostu Super.
Pozdrawiam Wnuk123.

hahahah a to dobre zrobilem jak jest napisane w tym poradniku i uruchomilem calego OTS-a grafika normalnie zaj...sta gdzie sie ruszy to nie ma zadnej roznicy chyba ze dojdzie sie do miejsca gdzie jest woda. :D:D mowie wam wejdzcie i zobaczcie sobie sami ta tibie jest SUPER!!!!! :cool:

no no CipSoft zrobil wielki postep miedzy 2.0 a 8.10 to jet ruznica bo ja mam jeszcze 2.0:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

ale to jest postep zeby odzyskac taka stara wersje i nie najwazniejsza grafika i bajery....:eek:

Wow, nie widzia?em jeszcze tibii na 5.0. Wielu ludzi by chcia?o zobaczy? jak wygl?da?a kiedy? tibia.
Mog? da? se r?ke uci?? ?e by ten server by? dobrym serverem.
Jak kto? zhostuje to dajcie link i jak za?o?y? konto to sobie pogram z mi?? ch?ci?.
POZDRO !!!

tak tylko niech jeszcze pszeupaduja na 1.0.......:cool::cool::cool:

?wietne :D Najnowsza wersja nie ma zbyt ciekawej grafiki, ale mo?na podziwia? pocz?tki tibii ;) Nie wiem jak ty to zrobi?e? ale szczere gratz :cool:

Sztosik otsik na tibie 5.0 heh wogole tamtych czas?w gdy by? klijent w tibie nie gralem ale widze ze kozacka grafike miala :D:D 10/10 za fajny opisik oraz silniczek;p

heh, puscilbym otsa pod 5.0 a nie wiem ile ludzi by gralo :/

moge go hostowac ale poco jak niema potwor?w npc oraz czar?w :(
przyda? bys sie mapedit skont moge go mie? ???

No nie?le

No nie?le

Dobre to jest, mo?na sobie zobaczy? jak wygl?da?a kiedy? tibia. Strach si? ba? ;p . Podziwiam ludzi kt?rzy w to grali. Teraz ka?da gra fleszowa chyba jest od tego lepsza.

Status
Zamknięty.
Do góry