• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[5.0]Musicie go mie? + poradnik jak odpali?!!

Status
Zamknięty.
Nie wiem czy sie smiac czy nie. Ta grafika mnie rozsmiesza choc uwielbiam stare gry. Ale bardzo fajny pomysla na ots pod tibie 5.0 :P. HAHAHAHHAHAHAHAHA no i w koncu sie rozesmialem

Pi?kne

Pi?kne

Jak mi brakuje takich gier jak Tibia by?a jeszcze takim "maluszkiem" i chodzi?a na czworaka:D ech ja te? bym sobie zagra? z mi?? ch?ci? jak co? to piszcie:rolleyes:

Mi si? to podoba ale jest b??d kiedy w?anczam tibie pokazuje ze brak pliku "tibia.Dat" ?? oco z tym chodzi help

Yo ten server mialem jak go tylko pokazaliscie na forum wiem ze temat jest juz dosc stary ale mam pytanko czy tak w og?le to istnieje cos do przerabiania czegokolwiek ?? mapy itemkow czy cokolwiek ? bo w serverze jest tylko kwadratowa mapka :mad:

u mnie cos niedziala ta tibia gdy biore lets go to na dole wyskakuje napis:Error: no server running on host. plx pomozcie chce sobie na nim pograc:mad::confused:

edit: juz dziala xd

Ostatnia edycja:
HaHa Ale Tibia jak Z 1990r.xD rePReZenTuje MoJEgo HaRa
Name: Darvil
Sex: Male
Vocation:Sorcerer
Level: 102
World: Furora
Status Premium Account
HiHi :) xD

Ostatnia edycja:
:eek: co za server naprawde wypasiony i szczerze powiem bardziej mi sie podobaja te grafy od tych z 8.11 :PPPP

beka ztego ale niema expa hyba a masz map edytor ? o i morzna tam se zrobici gm :P

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry