• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Łatwy Zmiana wygl?du Tibii.

Ludzie mieli podobne problemy. Wydaje mi si?, ?e musia?e? co? ?le zrobi?.

M?g?by? mi wys?a? spakowany folder "images" z przerobionymi przez Ciebie obrazkami? (najlepiej wrzu? na speedyshare.com). To powinno mi rozja?ni? sytucj?.

A jakim porogramem edytowac te obrazki?? a ten 003 to jakim programem i jak to zmienic przeciez to takie malutkie jest to jak to da rade :D A podajcie mi jakis link do programu do przerabiania zdjeci chodzi mi o napisy jakies fajne itp.

Ostatnia edycja:
Jedyne co mnie zainteresowa?o w zmianie wygl?du, to tapeta i to wszystko jak dla mnie. Poradnik ?adny i przejrzysty :) Bo w ko?cu po co przemalowa? ca?ego klienta, ble, za du?o nie zdrowo i jak jest za du?o nawalone to jest gorzej ni? lepiej, trzeba o tym pami?ta? przy przerabianiu ;).

Ostatnia edycja:
Ludzie mieli podobne problemy. Wydaje mi si?, ?e musia?e? co? ?le zrobi?.

M?g?by? mi wys?a? spakowany folder "images" z przerobionymi przez Ciebie obrazkami? (najlepiej wrzu? na speedyshare.com). To powinno mi rozja?ni? sytucj?.

Ja wrzuc? bo ju? 3 dni nad tym siedze i nie mog? tego dalej zrobi? (mam ten sam problem co inni). Link:
speedyshare.com/980261671.html
za pomoc dam reputa

PS: Ju? zrobi?em wiem gdzie tkwi b??d

Ludzie trzeba zrobi? tak:
problem tkwi w tym, ?e wasze obrazki kt?re chcecie skompilowa? maj? G??bi? w bitach 24, a powinno by? 32, wi?c tak:
1.Post?puj wed?ug instrukcji Woristina
2.dochodzimy do 4 punktu, gdy wypakujemy obrazki, to
na obrazek 000.png klikasz PPM i wybierasz edytuj
potem wchodzisz w sw?j obrazek i klikasz edytuj
kopiujesz sw?j obrazek do obrazka tibii (w paincie)
zapisujesz do formatu png i wykonano xD

Ostatnia edycja:
Mam Problemmmmmmmmmmm

Mam Problemmmmmmmmmmm

Mam problem prosze o pomoc chce zmienic sbobie obrazek jak sie wlacza tibie bo jest juz nudny pomuzcie mi i nawet niewiem z jakiej dobrej strony sciagnac ten program pic editor z gury dziekuje.....:(

@up
Edytujesz nawet w paincie i dajesz obojetnie jaki obrazek byle tylko mial takie rozmiary jak tamten.
To nie takie trudne :) ale mam problem, jak zmienilem tylko ten pierwszy obrazek ogolny "0" to wszystko z nim ok tylko ze zamiast napisow mam teraz kratki ;S
Napisy na przyciskach takie jak "enter game" sa ok ale reszta juz nie...

Ostatnia edycja:
Teraz za bardzo nie mo?na pozmienia? tibia.pic ^^ Dalczego? Poniewa? wszelkie modyfikacje klienta s? zabronione i mo?esz dosta? bana, poniewa? mo?e to by? odebrane za bota. ^^ Ale do OTS?w si? sprzyda, polecam ^^

Hehe fajne tylko ?e skopiowa?e? to z tibia.org.pl :P, no przynajmniej zmieni?e? wygl?d.

Hehe fajne tylko ?e skopiowa?e? to z tibia.org.pl :P, no przynajmniej zmieni?e? wygl?d.

Skopiowa?em? Do tamtego poradnika, m?j jest tylko podobny.

Po przeczytaniu poradnika, kt?rego autorem jest Azazel, postanowi?em sam napisa? tego typu poradnik. To wszystko.

Odp: Zmiana wygl?du Tibii.

Mam problem :(
Sciagnelem plik ktory podales.
Noi wchodze tam gdzie mam Tibie zainstalowana i ktory jest to plik .pic??
Mam Tibie 8.31
PROOsze o pomoc

Pozdrawiam, Doeminik

@up
Kiedy uruchomisz program kliknij na "Browse" i wejdziesz w folder gdzie masz zainstalowana tibi? wy?wietla tylko tibia.pic, powinno ci pisa? tibia.pic.

Co do poradnika to bardzo szczeg??owo opisany. Brakuje mi tu tylko linku do programu graficznego, oraz jego opisu:p:p

Mam problem.Jak edytuje oryginalny plik tibia 8.57 bo che mie? wszystkie ikony najnowsze i jak tam jest podgl?d w tym immage to wok?? czaszek co si? pojawiaj? obok gracza(nie tych co na pasku czy na battle) jest przezroczysto a paint te miejsca zaczernia. Potem jak odpalam tibie to jak mam np skulla to m?j kole? ma obok bia?? czach? ale z czarna obw?dk? .Pr?bowa?em zamalowa? t? obw?dk? na bia?? ale potem mia? zamiast czarnej bia?? :P.

PROSZ? O POMOC

Zawsze jaki? bajer, kiedy? mia?em tak? sk?rk?, ?e jako? nie pozwala?a mi usypia?, mia?a takie przyjemne kolory. Nie lubi? noobskich sk?rek o oczojebnych kolorach. Co do poradnika to ?wietnie napisany i nale?y si? podzi?kowanie i reput. Good job!

Poradnik ?adnie i estetycznie napisany, bardzo du?a zalet? s? tu screeny i download.
Nie rozpisywa?e? si? za bardzo, napisa?e? to zwi??le i dobrze, bo jest zrozumiale, ale nie trzeba du?o czytac, wszystko wygl?da bardzo estetycznie.

Dzi?ki.

Witam Mam Pytanie Co Robi? ?le ? Sprawdza?em
Z Innym Obrazkiem Wysz?o Co? Takiego < - - Obrazek 800x600 Prosz? O Pomoc Z G?ry Dzi?ki

Animattiv - W nim mo?esz prawie wszystkie edytowa?, tylko trzeba sie trzyma? ?cis?o zalece? poradnika.

Wystarczy tylko ?le zapisa? i ju? trzeba od nowa robi? :P

Tak og?lnie to poradniczek cudowny, sam kiedy? szuka?em poradnik?w jak przerabia? te sk?rki, ale zawsze by?y jakie? problemy:<
A to download nie dzia?a? a to SSy wygas?y.

Tu bardzo ?adnie wszystko estetycznie zrobione :)
Czekamy na wi?cej takowych poradnik?w :P

Kiedy? bawi?em si? w edytowanie pic'?w, ale w ko?cu stwierdzi?em, ?e standardowy jest najlepszy. XD Aczkolwiek poradnik bardzo dobry. Osoba, kt?ra nigdy nie mia?a z tym styczno?ci powinna sobie spokojnie poradzi?. ;)

Poradnik bardzo ?adny, musz? powiedzie? ?e si? napracowa?e? i ?cisn??e? wszystko razem, tak aby by?o czytelne i kr?tkie. Moja ocena za poradnik to 10/10, ju? lepiej nie mog?o by?.
Pozdrawiam, Tfoja Obsuga.

Do góry