• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Łatwy Zmiana wygl?du Tibii.

mam pytanie, zrobi?em tak jak m?wi?e? i ten pic wa?y 1kb ale tibia neichce si? w??czyc dlaczego ??:confused::(

Nie wiem dok?adnie, co jest tego przyczyn?, ale przeczytaj wszystkie strony w tym temacie - pr?bowa?em pom?c innym, kt?rzy maj? ten sam problem, co ty.

Przygotowa?em dwie wersje - jedna jest ze standardow? sk?rk? Tibii, a druga z t? czarn?.

28mhj7p.jpg

Download (obie sk?rki w spakowane w jednym pliku):

Ehh;/
Jak daje extract to mi sie takie cos pojawia hxxp://images23.fotosik.pl/205/a773432b9943c0fc.jpg
(xx to tt- za malo postow;/)
Jak to naprawic?

Dziwne te znaczki. Co? takiego (bez nich) pojawia si?, gdy kliknie si? extract, bez wcze?niejszego wybrania pliku Tibia.pic przez "Browse".

zasada jest taka: je?li sk?rka jest pod Tibi? 8.0 to dzia?a tylko na 8.0 je?li na 8.1 to tylko na 8.1 inaczej b?d? wyst?powa? b??dy we wszystkich innych przypadkach gdy z Tibi? jest co? nie tak oznacza to ?e r?wnie? plik jest uszkodzony lub ?le zmodyfikowany. To jest jedynie 1 pliczek do podmiany zatem nie ma wi?cej opcji.

zrobilem wszystko tak jak mowiles i mi wyskakuje blad,,Cannot find file 'D:\Gry\Tibia\Tibia.pic' (Error Code 3)
Please re-install the program"
;/ Prosze o pomoc

@Sajrus: Przeczytaj inne posty w tym temacie - mo?e co? ci pomo?e. Je?li nie, to mam jeszcze jedno podejrzenie, dlaczego ten program nie dzia?a - w folderze images, opr?cz obrazk?w, powinien pojawi? si? plik pic.data - pod ?adnym pozorem go nie wyrzucajcie, gdy? bez niego skompilowany plik tibia.pic wa?y 0 KB.

Czytaj ze zrozumieniem =.=.
Folder z Tibi?.

: )

Jest to wersja ze standardow? sk?rk?, tylko obrazek w menu jest podmieniony. Jak chcesz, mog? Ci zrobi? tak? z czarn? sk?rk?.

Wielkie dzi?ki

Wielkie dzi?ki

Bardzo ci dzi?kuj?,wysz?o zaje***** :) A mam jeszcze 1 pytanie, byc moze nie do tego tematu ale je zadam:P czy da si? zmieni? w access account ze strony tibia.com na moj? w?asn??je?li tak to jak?

Ostatnia edycja:
A mam jeszcze 1 pytanie, byc moze nie do tego tematu ale je zadam:P czy da si? zmieni? w access account ze strony tibia.com na moj? w?asn??je?li tak to jak?

Z pewno?ci? mo?na, ale to ju? nie przez Tibia.pic ; )

Jakby? m?g? zrobi? mi z takim t?em

img258.imageshack.us/img258/9531/demon1xe.jpg

I jakby Ci nie sprawi?o trudno?ci to z takimi oknami, bo sam niestety nie mog? sobie poradzi? ;'(

img88.imageshack.us/img88/8648/stannt2bg3.jpg

Z g?ry bardzo dzi?kuj? :)

Prosz? bardzo ; ) (zwyk?a + czarna)

Kilka stron wcze?niej da?em link do takiej w?a?nie sk?rki z demonem, ale link wygas?.

Bardzo ?adny, czytelny i oryginalny poradnik. Polecam.

P.S. Zgadzam si? z Andzi?, r?b wi?cej poradnik?w! :)

Do góry