• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Zapowied?] Terania RpG

Status
Zamknięty.
Odp: [8.4][Zapowiedz]Terania RpG NiedlugO!

Mapa zajebista b?agam dajcie Ip na PW!!!!To nie ?art bede gra? na 100000%%

jak wszystko pojdzie dobrze i bede za***** za trzech ;d a skrypter za 2 :P to w tym tygodniu skonczymy ^..^ , potrzebujemy kogos do tworzenia czarow jak cos to pw do mnie ;) to szybciej to zrobimy

Odp: [Zapowied?] Terania RpG NiedlugO!

Witajcie, sporo pracowali?my przez ten czas, jeste?my na p??metku prac.
Za tydzien Testy Serwera!

Ma?y Screen:

eh.JPG

Co do mapki !
Jak dla mnie nic cudownego ! w 3 lata moj maper zrobilby 140MB z wyjebistym klimatem !:D
Ale gratuluje wytrwa?osci Edliane ! Jeszcze z takim mapperem sie nie spotkalem !:D
Jest tam tego wszystkiego nie tak duzo! a u was jest tak nasrane ze niewiadomo gdzie co sie miesci !:D
Wracajac ponownie do servera ! Na moje oko 400-700 graczy Online bedziecie mieli ! Klimat nadaje dobrz rozbudowane myslenie (tzw.Fabu?a) a tego Tu nie brakuje !
PzdR [evil]Driftking[/evil]

Poka? jakie? questy ,a nie i nie wiem po chu... wam taki du?y rookgard i nie przesadzaj z tymi borderami bo to psuje widok ;s

Wow zazdrosze ci tej mapy jest naprawde powa?na,tak wogule to kiedy ots rusza bo bym bardzo chetnie na tej mapie pogra?.

Wygl?da imponuj?co. :p
Na pewno wejd? cho?by ?eby zobaczy? jak si? sprawuje acc maker, kt?ry by? dla mnie robiony ("Divizjon") :p

?ycz? powodzenia, tym bardziej, ?e jest u was Axel_5.

Up
/\
no Axel_5 super koles ;] ^..^ i zna sie na rzeczy ;]

Driftking no jak bym pracowal non stop to pewnie tez bym o wiele wiecej zrobil ;p ale.... ja to zaczynalem jako dzieciak na 7.6 ;] nie znalem sie na tym a teraz to jakos ogarniam przerabiam stare dziadostwa ;p. ale wiekszosc przerobek i tak dopiero zrobie jak juz server ruszy. i 140 mb to juz lekka przesada na mapke ^..^ sadze ze ta 60 mb mapa jest za duza juz , chodz licze ze bedzie na niej gralo w **** osob

archimonde rook~~ jest zrobiony dla graczy ktorzy sie nie czuja na silach grania na mainie ;P.
a questow to chyba nie ma potrzeby pokazywac bo sa one baaardzo dlugie ... najdluzszy quest ktory testowalismy z kumplami trwal 11 h xD wiec.... ciesz sie tym co pokazuje ;p

Ostatnia edycja:

Od?wie?am.
i przypominam ze ukonczylem prace nad profesjami , czarami oraz itemami kt?re sa porozdzielane miedzy profesjami m.in Dark Knight nie mo?ne nosi? Boots of haste ale moze nosic Steel Bootsy jak i Barbarian i Palladin oraz wyj?tkowo mo?ne C-boots.

TEST-er'a bedzie ONLINE w SOBOTE i NIEDZIELE !! ... prosz? o komentarze

dajcie testa od dzis albo jutra ;D chory jestem, nie mam co robic :(

@edit
c-boots ? croco ?xD

Od?wie?am.
i przypominam ze ukonczylem prace nad profesjami , czarami oraz itemami kt?re sa porozdzielane miedzy profesjami m.in Dark Knight nie mo?ne nosi? Boots of haste ale moze nosic Steel Bootsy jak i Barbarian i Palladin oraz wyj?tkowo mo?ne C-boots.
TEST-er'a bedzie ONLINE w SOBOTE i NIEDZIELE !! ... prosz? o komentarze
Zanim zaczniesz pisa? co? do OTS'a naucz si? pisa? na klawiaturze :P

A co do mapy pi?kna mapa poprostu cudo sam nigdy bym czego? tak pi?knego nie zrobi?. Te kamienie odpowiednio rozstawione wszystko gra. Minotaury po?o?one w fajnym miejscu. Te bordery do ska? tak fajnie do wszystkiego pasuj?.

Moja ocena 1/10 Oby tak dalej! \o/

Pomyli?em si? przy ocenie mia?o by? 10/10 ;]

Alanov

Ostatnia edycja:

Ka?demu sie nie dogodzi .
i widzisz jakis problem do mojej pisowni ? siedze 3 dni non stop aby to ukonczyc wiec sie prosze nie czepiac bledow ktore wynikaja z zlego nacisniecia przycisku na klawiaturze
c-boots = Crown Boot

Wspania?a wiadomo?? dla wszystkich fan?w oczekuj?cych niesamowitej przygody na Naszym Serwerze.
Ju? w weekend ruszaj? beta-testy Polskiego OTS-a Terania RPG.​
Zesp?? Terani pracowa? nad tym bardzo d?ugo, aby stworzy? niesamowity klimat RPG, a zarazem unowocze?nieniu Tibi czego przyk?adem s? nasze wysi?ki, kt?re b?dziecie mogli zobaczy? ju? nied?ugo.
Zacznij swoj? przygod? w?a?nie w ?wiecie Terania, mo?e w?a?nie Ty b?dziesz postrachem wielu graczy.
Poczuj jak to jest zacz?? gra? na profesjonalnym serwerze, odkrywa? nowe zak?tki mapy oraz zadania tworzone z my?l? o Was. Zobacz jaki jest Nasz ?wiat w kt?rym ka?d? chwil? trzeba wywalczy? przy pomocy miecza, umys?u i odwagi!
Test rozpoczyna si? 7.03.2009r.(Sobota) zako?czony zostanie 8.03.2009r.(Niedziela).
Beta Testy maj? na celu sprawdzenie ka?dej profesji, aby?cie Wy jako gracze mieli ?wiadomo?? komu jaka Profesja pasuje najbardziej.
Pozdrawiamy,
Zesp?? Terania

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Eldiane , bark mi s??w aby okre?li? jaki jest ten ots , z pewno?ci? na niego wejd? i zagram , mimo ?e w?a?nie ko?czy?em z tibia (od zesz?ego tygodnia) , po przeczytaniu twoich post?w w tym temacie jestem zdumiony profesjami , sam kiedy? pr?bowa?em takie co? zrobi? lecz mi nie wychodzi?o i w ko?cu kto? te? wpad? na ten pomys? , te profesje poprostu s? kozackie na 100% zagram na tym servie ....

Co do mapki te? wygl?da imponuj?co , jak co? mo?esz ju? da? ip w sobote zaczn? wchodzi? od 8 rano , i jedno pytanie jaki exp b?dzie na testach? Bp bardzo mi zale?y na tym aby jak najlepiej pozna? mapk? .

logomale.jpg
W?A?NIE JU? DZISIAJ MO?ESZ BY? W 1/4 ZESPO?U TERANIA RPG, ZAPRASZAMY NA FORUM ABY DOWIEDZIE? SI? WIECEJ!
Ju? za dwa dni Beta Testy!

Ten screen wstawiony przez Axel_5 stron? wcze?niej, jest naprawd? super, ciesz? si? ?e kolejna osoba potrafi ob?ugiwa? MapEditor :)
Brak mi s??w... ?ycz? powodzenia!

GarQet milo ze ci sie podoba moja praca ;p a Axel jest grafikiem ^..^

Te? si? ciesz? :P
P.S. Jak wstawisz ss'y to u?ywaj "Shade"...
A no i ten ss co wida? wy?ej jest o wiele gorszy od tamtego :D
Mam nadziej? ?e on jest nie doko?czony :]

C??... Pozostaje mi ?yczy? powodzenia [iks pe]!

no nie dokonczony byl ale musialem cos wystawic aby Vrael sie nie czepial ... ;p
//Mi?o, ?e o mnie pami?tasz xd //Vrael
a tutaj mapka Enfo World ktory bedzie online 2 dni

enfo.JPG

robilem ja 2 godziny i dopiero skonczylem ;( poniewaz musialem dokonczyc inne sprawy z otsem

Ostatnia edycja:

mapka troche za duza i ciezko ogarnac

Status
Zamknięty.
Do góry