• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Zapowied?] Terania RpG

Status
Zamknięty.
Odp: [Zapowied?] Terania RpG

Czytajac tego post z tym webmaterem to fakt przydal by sie wam takie male bugi na stronie ale rzucajace sie w oczy spora czesc skryptow tez na stronie nie zbyt chetna ze by wam sie czytal tak jak highsorcers a z tym forum na hostingu kiepski pomysl juz nie lepiej bylo to forum postawi na tym samym dedyku to prawie nic nie zera ramu tylko co lacznosc z mysql a takie istalacje forum to 5 minut roboty i przynajmniej nie ograniczony trasfer na forum a co do skryptow to ja nic nie mam ale chyba lekka przesada z tymi typu dzwignia sciana to taka moja wypowiedz na ten temat w obecnej chwili a na temat szykowania moja opinia jest pozytywna co do startu projektu rzycze wam nawet rzebyscie mieli wiecej ludzi niz na EK

Dobra umiecie tylko wylicza? chce to zobaczy? dow?d 100 player?w minium wtedy moze zwr?ce wam honor... Aali fajnie ale na moim ots gra?o 124 player?w ^^
A ja s?ysza?em ze to nie Kregox robi? mapke tylko Eldiane od lat 15 zdecydujcie si? kurwa w ko?cu... Pozatym i tak nie zmienia to faktu i? jest wasz pierwszy ots bo zupe?nie nie wiecie jak wystartowa? co przek?ada si? na player?w...

Dobra umiecie tylko wylicza? chce to zobaczy? dow?d 100 player?w minium wtedy moze zwr?ce wam honor... Aali fajnie ale na moim ots gra?o 124 player?w ^^
A ja s?ysza?em ze to nie Kregox robi? mapke tylko Eldiane od lat 15 zdecydujcie si? kurwa w ko?cu... Pozatym i tak nie zmienia to faktu i? jest wasz pierwszy ots bo zupe?nie nie wiecie jak wystartowa? co przek?ada si? na player?w...
Ej
ile razy Kregox ma wam m?wi?...
Eldiane to skrypter, osoba nie korzystaj?ca z tego forum, a wi?c kregox z niego korzysta, poczytaj kilka post?w x#up
Szumek, to tylko kwestia reklamy i sami dojd?, jakby? chcia? wiedzie?, nie ocenia si? po wygl?dzie, najpierw wbi?by? na server, a potem m?g?by? krytykowa?.

Aali a z k?d wiesz ?e nie wbi?em na ten serwer ? Zobaczymy co b?dzie z tym otsem ;> Mowie bd 100 player?w zwracam honor narazie nie mamy o czym m?wi?... Pewien kole? powiedzia? ?e je?li w ci?gu 4 dni ots nie przekroczy 50 players online nie ma o czym gada? ots to klapa. Okaza?o si? to prawd?. (straszne ale prawdziwe)

Ja na tym otsie gralem pare dni i mowie wam ze jest to server ktory nigdy nie osiagnie 100 graczy , mapa nie przyciagnie ludzi a atmosfera na servie jest poprostu slaba ... skoro obecni gracze maja ciagle jakies sapy do gma bo co nie odkryja to jakis blad/bug albo jakis nieprzemyslane i slabe pomysly co do gry/itemow/ . Mialbyc to wielki ots i napewno bylby ale nie z takim zapleczem gmow ;)

Mapa jest ogromna brawo
ale w niekt?rych miejscach jest zawalona elementami kt?re nie pasuj? ; /

Mia? byc HIT a wyszed? SHIT. Widac ze administracja tego OT jest nieogranieta... server za daleko nie zajdzie jak przecietna liczba graczy to 10 >.>

Dok?adnie wyszed? shit ^^ A ja ze swojej strony przewiduje ?e ots postoi tak z 20 dni jeszcze albo mniej, poniewa? dedyk jest wykupiony na miesi?c, a pro evul ogarni?temu adminowi nie zwr?ci sie za dedyka i wy??czy ots.. Albo znowu b?dzie je?dzi? do babci po kase <haha>... Wi?c odradzam gry na tym ots xD

I tak na marginesie "Polski by? opcy jensyk dla niekturyh

Ostatnia edycja:

Jest to I wersja serwera kt?ry dopiero rozpocz?? swoja dzia?alnosc. Serwer by? zapowiadany od p?l roku, i w ko?cu wystartowa?.

-=][ZAPRASZAM][=-
Strona Servera -
Forum Servera -

-=][Raty][=-
[Exp=20/8lv]
[Exp=3/9+]
[Loot=1]
[Skill=4]
[Mlvl=2]
[Spawn=1]

Oto co znajdziesz na Serverze:
-24 GODZINY NA DOBE
-Serwer Dedykowany 10gb [ram] !!
-Nowe profesje ktorych nigdy nie widzieli?cie !
-300 nowych grafik !.
-Profesjonalny balans 12 profesji na mainie, i 3 na rooku !!
-Nowy addon i outfit system !!!,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-Pierwszy w histori 3 systemowy ADDON SYSTEM !!!
-Amunicja od Lvli jak w RL Tibii + Hunter Star\'s
-Test na Tutora od 50lvl jak w RL Tibii
-Wlasny klient na stronie
-Train Monki
-Ogromna mapa (3 lat robiona)79mb(jedynie tutaj ja znajdziesz)
-Prosta mapa gdzie wszystko blisko znajdziesz !.
-Czary ktore zmro?? ci krew w ?y?ach m.in (wolfinition)|youtube| (teraniargg)
-Dzia?aj?ce Hotkeye i AimBot
-Protection system (od 20lvl PvP)
-Blessing System
-Domki od 8 lvl
-Profesjonalny, stawiany w systemie SQL !

-=][ZAPRASZAM][=-
Strona Servera -
Forum Servera -

Zapraszam do gry !

Bardzo ciekawe z k?d u was znalaz? si? serwer dedykowany za 700 z? ? Serwer dedykowany z 10 GB ram s?u?y do takich gier jak Wow itd.
Po 1 Ciekaw jestem z k?d nagle tyle kasy na takiego dedyka jak wyscie ledwo j? uzbiera? mogli
Po 2 Sko?czy? by? wreszcie kity puszcza? bo i tak nikt w to nie uwierzy...

Server ruszyl od nowa. Kazdy ma szanse byc teraz NAJLEPSZYM. ;).

[ Dla eternal kingoms ] , wszystkie bugi sa naprawione ;] , Exp zostal zwiekszony do 5x !!

Noooooo.OTS porostu Zajebisty.GRAM na !00% ;P.Zajebista,wyjebiaszcza mapka.Sory za wyra?enia ale normalnie nie moge xD

Jest to I wersja serwera kt?ry dopiero rozpocz?? swoja dzia?alnosc. Serwer by? zapowiadany od p?l roku, i w ko?cu wystartowa?.
-=][ZAPRASZAM][=-
Strona Servera -
Forum Servera -
-=][Raty][=-
[Exp=20/8lv]
[Exp=3/9+]
[Loot=1]
[Skill=4]
[Mlvl=2]
[Spawn=1]
Oto co znajdziesz na Serverze:
-24 GODZINY NA DOBE
-Serwer Dedykowany 10gb [ram] !!
-Nowe profesje ktorych nigdy nie widzieli?cie !
-300 nowych grafik !.
-Profesjonalny balans 12 profesji na mainie, i 3 na rooku !!
-Nowy addon i outfit system !!!,
-Pierwszy w histori 3 systemowy ADDON SYSTEM !!!
-Amunicja od Lvli jak w RL Tibii + Hunter Star\'s
-Test na Tutora od 50lvl jak w RL Tibii
-Wlasny klient na stronie
-Train Monki
-Ogromna mapa (3 lat robiona)79mb(jedynie tutaj ja znajdziesz)
-Prosta mapa gdzie wszystko blisko znajdziesz !.
-Czary ktore zmro?? ci krew w ?y?ach m.in (wolfinition)|youtube| (teraniargg)
-Dzia?aj?ce Hotkeye i AimBot
-Protection system (od 20lvl PvP)
-Blessing System
-Domki od 8 lvl
-Profesjonalny, stawiany w systemie SQL !
-=][ZAPRASZAM][=-
Strona Servera -
Forum Servera -
Zapraszam do gry !
Co ju? nie potraficie nawet w?asnego opisu zrobi? tylko musicie kopiowa? z i podmienia? na swoje linki itp.? A pozatym spad?em z krzes?a jak zobaczy?em to info o RAMIE. Mapa 100mb z 200 graczami wykorzystuje jakie? 3gb a wy wyje?dzacie z 10 Loool gz ... n/c

Status
Zamknięty.
Do góry