Odp: [Zapowied?]Harry Potter OTS MMORPG
Jak chcesz mog? ci da? screeny z mojego otsa...
Mam w?asnego mappera,hostera,skryptera itp...
No w?a?nie, a co ty tam robisz.... nic.
No tak jakby maper, skrypter, hoster nie nale?? do ciebie
Sysek1 napisał:
beznadziejna grafika ...
?ci?gni?ty pomys? pff
nie pokazuj si? z tym..
0/10
m?wie ci kole? nie wiem po co ?ci?ga? kogo? pomys?y by?em w teamie Harry potter Ots tam grafiki by?y idealne i skrypty i mapa w og?le a tu to kaban i tyle :/
Cz?owieku to, ?e mieli?cie zesp?? do bani i g?wno wam wysz?o to nie znaczy, ?e musicie w ka?dym temacie pisa?, ?e pomys? ?ci?gni?ty....
Zreszt? jakie ty masz prawa do pomys?u, ksi??k? napisa?a J. K. Rowling wi?c pomys? jest jej. Do gry (w zasadzie ots) nie ma prawa nikt.... no chyba, ?e prawa autorskie wykupisz.
Tak wszystko mieli?cie idealne.... zw?aszcza team.
Zdaniem Skexa;
czyli moim harry potter rpg,dragon ball,naruto ots to sa najwieksze badziewia
ludzie chcecie grac w harrego pottera to se kupcie a nie niszczycie tym piekno tibi.
Pozdro Skex
Chyba zr?bcie.... nasza sprawa co robimy, skoro jest mo?liwo??, mamy prawo to wykorzysta?. Nam nie chodzi o granie, tylko o tworzenie gry. No ale przecie? lepiej jeba? w te ludziki przed kompem ca?y czas, no nie?
Bym si? bardzo cieszy? jak by wypali? ten ots,ale on nawet nie ma swojej grafiki ,ale czy ten ots wypali ? du?o by?o takich Projekt?w,ale ?aden nie wypali?.
O to si? nie b?j, mamy w?asne grafiki i ci?gle nad nimi pracujemy. W przeciwie?stwie do innych projekt?w, my anga?ujemy si? ca?ym sercem w ten projekt, robimy to nie bo musimy, lecz z w?asnych ch?ci i dla przyjemno?ci.