• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Zapowied?]Harry Potter OTS MMORPG

Status
Zamknięty.
Odp: [Zapowied?]Harry Potter OTS MMORPG

beznadziejna grafika ...
?ci?gni?ty pomys? pff
nie pokazuj si? z tym..
0/10

m?wie ci kole? nie wiem po co ?ci?ga? kogo? pomys?y by?em w teamie Harry potter Ots tam grafiki by?y idealne i skrypty i mapa w og?le a tu to kaban i tyle :/

Bym si? bardzo cieszy? jak by wypali? ten ots,ale on nawet nie ma swojej grafiki :(,ale czy ten ots wypali ? du?o by?o takich Projekt?w,ale ?aden nie wypali?.

Jak chcesz mog? ci da? screeny z mojego otsa...
Mam w?asnego mappera,hostera,skryptera itp...
No w?a?nie, a co ty tam robisz.... nic.
No tak jakby maper, skrypter, hoster nie nale?? do ciebie:)
Sysek1 napisał:
beznadziejna grafika ...
?ci?gni?ty pomys? pff
nie pokazuj si? z tym..
0/10

m?wie ci kole? nie wiem po co ?ci?ga? kogo? pomys?y by?em w teamie Harry potter Ots tam grafiki by?y idealne i skrypty i mapa w og?le a tu to kaban i tyle :/
Cz?owieku to, ?e mieli?cie zesp?? do bani i g?wno wam wysz?o to nie znaczy, ?e musicie w ka?dym temacie pisa?, ?e pomys? ?ci?gni?ty....
Zreszt? jakie ty masz prawa do pomys?u, ksi??k? napisa?a J. K. Rowling wi?c pomys? jest jej. Do gry (w zasadzie ots) nie ma prawa nikt.... no chyba, ?e prawa autorskie wykupisz.
Tak wszystko mieli?cie idealne.... zw?aszcza team.

Zdaniem Skexa;
czyli moim harry potter rpg,dragon ball,naruto ots to sa najwieksze badziewia
ludzie chcecie grac w harrego pottera to se kupcie a nie niszczycie tym piekno tibi.

Pozdro Skex
Chyba zr?bcie.... nasza sprawa co robimy, skoro jest mo?liwo??, mamy prawo to wykorzysta?. Nam nie chodzi o granie, tylko o tworzenie gry. No ale przecie? lepiej jeba? w te ludziki przed kompem ca?y czas, no nie?

Bym si? bardzo cieszy? jak by wypali? ten ots,ale on nawet nie ma swojej grafiki ,ale czy ten ots wypali ? du?o by?o takich Projekt?w,ale ?aden nie wypali?.
O to si? nie b?j, mamy w?asne grafiki i ci?gle nad nimi pracujemy. W przeciwie?stwie do innych projekt?w, my anga?ujemy si? ca?ym sercem w ten projekt, robimy to nie bo musimy, lecz z w?asnych ch?ci i dla przyjemno?ci.

Ostatnia edycja:

Takie konwersacj? wiecie gdzie mo?ecie prowadzi?.Obecnie jestem w fazie gdzie nied?ugo zostan? przeprowadzone screeny na forum.Prosz? jeszcze raz o chwil? cierpliwo?ci.
Pozdrawiam,
Arts

Na pewno,co? si? stanie i ten ots nie wystartuje,tak jest prawie w ka?dym projekcie "Harrego Pottera",wi?c nie ma co si? rzuca? i si? cieszy?.

Na pewno,co? si? stanie i ten ots nie wystartuje,tak jest prawie w ka?dym projekcie "Harrego Pottera",wi?c nie ma co si? rzuca? i si? cieszy?.
Tak my?lisz ?e nie wystartujemy , trzeba poczeka? a? wszystko do kupy uzbieramy.To nie jest ?atwo jak ci si? to zdaje.
Pozdrawiam,
Arts

Jeszcze ten kole? b?dzie ?ebra? o tutora tekstem "Ej to ja! Znacie mnie z forum,nawr?ci?em si?!" A tak na marginesie to wy ?lepi jeste?cie? Grafik nowych jest wi?cej ni? my?licie,a my?licie ma?o.Zr?bcie sobie test IQ,i por?wnajcie z IQ zdech?ego kurczaka. Nie b?dzie si? znacz?co r??ni?,albo nawet mniejszy b?dzie :down: Start servera przewidywany na pocz?tek wakacji... I zaanga?owa?em si? tak bardzo w ten projekt ?e nawet z czystej zemsty za takie teksty Devilver, projekt wystartuje. Nasz team pracuje lepiej ni? my?lisz... Nasi mapperzy dodaj? codziennie nowe lokacje,wi?c nie w?tpie czy wiesz co piszesz...

Sam uwa?asz si? za pr0 a tak nie jest...
I nie os?dzaj innych o to, ?e was wyzywaj?.
Robicie server i my?licie ?e jeste?cie COOL?
Jak chcesz mog? ci da? screeny z mojego otsa...
Mam w?asnego mappera,hostera,skryptera itp...
P.S. Wyrazi?em tylko swoje zdanie o tobie xD
Jak tak dalej czytam , to zgadzam si? z tob? w 100%.
Wpiszcie dobie Harry Potter OTS, lub Hogwart OTS w google.
Wyskoczy wam 10 podobnych projekt?w z o wiele wi?ksz? map? , skryptami i grafik? kt?re nie wystartowa?y...
Dajcie sobie spok?j.

@Deron
Nie a? si? bo ja po 9 minimum ; >

Ostatnia edycja:

za ma?e zdj?cia.. nic nie wida?.
ale og?lnie ka?da przer?bka tibii jest ciekawa - bo inna :D

Jak tak dalej czytam , to zgadzam si? z tob? w 100%.
Wpiszcie dobie Harry Potter OTS, lub Hogwart OTS w google.
Wyskoczy wam 10 podobnych projekt?w z o wiele wi?ksz? map? , skryptami i grafik? kt?re nie wystartowa?y...
Dajcie sobie spok?j.
W?a?nie takie dzi?ki takim postom chc? si? pracowa?, ?eby pokaza? komu?, ?e si? myli. Nie wiem czemu wszyscy tak pesymistycznie podchodz? do takich projekt?w, ale w zasadzie lepiej dla nas...
Pisa?em zreszt?, ?e to czy projekt wypali nie zale?y od ilo?ci skrypt?w, wielko?ci mapy, czy jako?ci grfiki. Zale?y tylko od zgrania zespo?u i ch?ci tworzenia czego? innego.
Wida? im tego brakowa?o dlatego ich projekty upad?y.
Pozdrawiam
Deaven

@@@Od?wierzam@@@@
Nikt wi?cej nie oceni?

Widze ze ots godny uwagi. Z niecierpliwoscia czekam na start xd

Fajny pomys? z servem. Ja wszystkie cz??ci HP przeczyta?em 5 razy (serio). Napisz do mnie na GG 6857595 to si? zgadamy, bo chc? do teamu si? dosta? :)

Nie powiem, totalny glanc...jako "fan" pottera z ch?cia ?upne.

Dla mnie spox. Powiadom kiedy online ^^
PS.: Bawie sie w mapowanie :D

Status
Zamknięty.
Do góry