• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne [Zapowied?]Eternal Kingdoms

Status
Zamknięty.
Odp: [Zapowied?]Eternal Kingdoms

ja juz wyslalem smsa za 20~zl by miec na pacca, ale jak wpisuje kod na stronce wyskakuje mi takie cos

Warning: fopen() [function.fopen]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/public/vhosts/eternalkingdoms.pl/htdocs/shop.php on line 172

Warning: fopen( ) [function.fopen]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/public/vhosts/eternalkingdoms.pl/htdocs/shop.php on line 172
::
Warning: fgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/public/vhosts/eternalkingdoms.pl/htdocs/shop.php on line 174

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/public/vhosts/eternalkingdoms.pl/htdocs/shop.php on line 176

Warning: fopen() [function.fopen]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/public/vhosts/eternalkingdoms.pl/htdocs/shop.php on line 172

Warning: fopen( ) [function.fopen]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/public/vhosts/eternalkingdoms.pl/htdocs/shop.php on line 172
::
Warning: fgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/public/vhosts/eternalkingdoms.pl/htdocs/shop.php on line 174

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/public/vhosts/eternalkingdoms.pl/htdocs/shop.php on line 176

prosz? o kontakt, od kt?rego? z admin?w!!!! :(

@up
kt?ry? z admin?w ju? tym pisa?,
spokojnie =)

jak w??cz? serwer, oznajmi?, ?e wszystko dzia?a - spr?buj wtedy.
je?li nie zadzia?a napisz na forum ek :l

M?g?by kto? poda? link do forum EK.Bo na stronce g??wnej gdy chce si? wej?? w forum to nie dzia?a.

Jej te? podes?a?em sms i to samo ;x.Jakie? more info ?

z tego co wida? to forum nie dzia?a.
ale cierpliwo?ci, kasa Ci nie ucieknie =P

To jeszcze jedno pytanko.Bo sa klasy i profesje.Klasy do wyboru sa 3.W takim razie kt?ra trzeba wybra? ?eby zosta? zab?jca?

kiedy go w??cz? ?
PS 200 post :S

Ostatnia edycja:

Pewnie w??cz? gdy w??cz? je?li nie to poprawcie mnie

Wasze pytania :
Kiedy w??cz? serwer ?
niczego nie przy?piesz?.
Cierpliwo?ci.

To jeszcze jedno pytanko.Bo sa klasy i profesje.Klasy do wyboru sa 3.W takim razie kt?ra trzeba wybra? ?eby zosta? zab?jca?

Nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, ale je?eli ma to wydaje mi si?, ?e b?dzie to ?owca =P

@down
Chyba co? Ci si? pomyli?o.

Ostatnia edycja:

SERVER ONNLINE !!!
no wko?cu mo?na zagra?

Nie wchodzi?em na tnet ju? miesi?c wi?c ju? nie jestem w temacie.
Kiedy ma by? start?

Wczoraj mia? by?
Prawdopodobnie serwer b?dzie online przed 15.

Mia?by? wczoraj o 20:00
ale niestety, pi?tek 13-tego zrobi? swoje i mam nadziej?, ?e dzisiaj serwer b?dzie w pe?ni sprawny.

// forum jest ju? dost?pne i przypuszczam, ?e by?o ca?y czas tylko pod innym adresem =)

Taa, a ja czekam na maila aktywacyjnego :D
Jak si? tyle ludzi rzuci?o na raz to si? nie dziwi?.
?al mi tych co si? przyczynili do wczorajszego zgonu tego serva... Nie wiem co nimi kierowa?o

Kod:
Nie wchodzi?em na tnet ju? miesi?c wi?c ju? nie jestem w temacie. 
Kiedy ma by? start?
Wystarczy wej?? na stron? g??wn? projektu Eternal Kingdoms.
Kod:
Prawdopodobnie serwer b?dzie online przed 15.
Niby sk?d masz takie informacje?
Kod:
SERVER ONNLINE !!!
joke ;**
Kod:
ale niestety, pi?tek 13-tego zrobi? swoje i mam nadziej?, ?e dzisiaj serwer b?dzie w pe?ni sprawny.
Jeste? naiwny je?eli wierzysz w przes?dy dot. pi?tku 13-tego.
Kod:
?al mi tych co si? przyczynili do wczorajszego zgonu tego serva... Nie wiem co nimi kierowa?o
Zazdro?? i chciwo?? bycia pro.

Rozmawia?em dzisiaj z ABC, jednym z mapper?w Eternal Kingdoms.
Okaza?o si?, ?e jest ju? wszystko gotowe, wystarczy tylko wgra? wszystko na serwer dedykowany, ale obecnie nie ma zarz?dcy - Kiro.

Pozdrawiam
Fluos!

Miejmy nadziej? ?e wszystko wystartuje dzi?.A i mam pytanie ile kosztuje pacc na 7 dni gdy? teraz nie da si? zobaczy? tego na stronie.Chodzi mi o to ile kosztuje sms.

Da si? zobaczy? musisz klikn?? dwa razy na napis (1. P?atno?? za pomoc? SMS)
Socho3300 zawsze pewne informacje.

Status
Zamknięty.
Do góry