• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Inne [Zapowied?]Eternal Kingdoms

Status
Zamknięty.
Odp: [Zapowied?]Eternal Kingdoms

Mnie si? nie podoba. Co robi grzyb na ?rodku drogi. Du?o bug?w na wodospadach. Uci?te bordery. Most 3 pi?trowy zdecydowanie wam wyszed? jak jakie? g?wno na trawniku. Ten OTS b?dzie najbardziej g?wniany na otservlist. Powodzenia!!! ?al mi was.
Ocena 1/10

Uhahahahaha ale? si? u?mia?em .
Sprostuje tw?j post; )
Drogie dziecko nie dorastasz ?adnemu z nas do pi?t a tw?j poziom inteligencji jest naprawd? mizerny . Podkre?lam ?e m?dro?? si? nabywa jednak ty nie mia?e? chyba czasu na t? dziedzin? wiedzy... U?ywaj bardziej wyrafinowanego j?zyka przedstaw nam tutaj powa?ne argumenty dlaczego zostali?my tak nisko ocenieni? Bo tw?j post pod tytu?em "ta mapa ?mierdzi" jest ?enuj?cy . G?wno na trawniku to mo?e tw?j przyjaciel (pies) pu?ci? o ile go posiadasz.. Tibia nie jest gr? przedstawion? w realnym ?wiecie.. wi?c nie s?dz? by by?y tu jakie? trawniki..

#Temacik
Drodzy U?ytkownicy
W ci?gu 1-2 dni b?dziecie ?wiadkami wyj?cia nowej zapowiedzi.
Serdecznie pozdrawiam !

Bardzo ?adna mapka i fajnie si? zapowiada. Z tego co wyczyta?em to Hoxaver b?dzie zajmowa? si? pisarstwem "Fabu??" a ?e posiada on fantazj? to na pewno b?dzie zaje****** :) Niestety w pierwszym screenie znalaz?em ma?y b??d. Nie tak powa?ny ale jest, sp?jrzcie na wodospad :) ?adnie wszystko opisane. 10/10 Gratuluj? autorowi! Oraz wszystkim mapper? za fantazj? co do mapy i samo wykonanie!

Nic doda? ,nic uj?? :).Tylko czeka? na ten OTS :P.B?d? go dok?adnie ?ledzi? i czeka? na jego start!!
Gratuluje bardzo dobrego pomys?u na OTS ,a mapa to po prostu rewelacja ten most to ju? wog?le.

Pozdrawiam Jozo!

Co robi grzyb na ?rodku drogi.
Ro?nie... Zdarza si? ;]

Du?o bug?w na wodospadach.
To je popraw!! Jak to zrobisz dam ci 100 z?...

A og?lnie jakie? dziecko co zazdro?ci otsa :/

A do was... Super mapka!! :) Dobra robota, wszystko szczeg??owe, pi?kne, czego chcie? wi?cej :) Na pewno zagram :D. Pozdrawiam ca?y Team !! Oby tak dalej :)

Ocena :11/10 :D

Jak Pacc by by? w Grze do kupienia to bym gra? a w SMS Shop Pacc'a nie kupi?

Mapa jest po prostu Z*******A szkoda ze trzeba tyle czekac ale mysle ze warto a co sms shopu nie mam nic przeciwko jesli zrobilibyscie dla all userow(mieszkam w belgi i nie posiadam polskiej karty) ocena 10/10:up::up::D

Ale mo?na da? co? innego do SMS SHOPu a nie pacc ; p
Nie b?dziemy noobskim otsem w kt?rym wyznacznikiem pot?gi gracza jest ilo?? kasy na komie jego lub jego rodzic?w. Kupi? b?dzie mo?na tylko pacc i jeszcze jedn? "nie materialn?" rzecz.

Mapa cudowna, bo z pewno?ci? s? dobrzy mapperzy, a jak oni s? dobrzy to i reszta teamu na pewno te?. Zapowiada si? ekstra i odrazu wida?, ?e bedzie to jeden z lepszych OTS?w w Polsce. Czeka? w ka?dym razie warto. Ocena projektu to 10/10.

Pozdrowienia dla Eternal Kingdoms team!

No tak mapka nie byle jaka O.o Napewno zagram :up:
No moze troszk? przesada ^^ ze najlepszy ots w polsce,przed jego startem no ale...Czekac warto.!Napewno!...Ocena?9/10 :p
10 nie dam bo nie mam :] A nawet gdybym mia? to bym nie da? xD :p
Mam pytanie co to bedzie za nie materialna zecz w sms shopie?I jakie b?d? ceny sms'ow?
Pozdro!

Ta, mapa fajna, ale jak widz? to 10000/10 to si? rzyga? chce :|
Pacc za sms jak najbardziej obowi?zkowy, w ko?cu trzeba zarobi? na kolejny miesi?c dedyka. Mam nadziej?, ?e w grze te? b?dzie mo?na kupi? pacc'a za cc.
A tak za og?? dam 9,3/10. Fajnie si? zapowiada, ale du?o by?o ots?w, ?e zapowiadali nie wiadomo co, a ots wcale nie wypali?.

?ycz? Wam tego, aby wypali? ; ) :up:

Ale si? wiara napala ;p Co prawda ots super si? zapowiada... Mam nadzieje, ?e nie b?dzie startu jak na s?ynnej Teranii :)

Ale co? czuj?, ?e zanim ten ruszy, to te? jeszcze minie sporo czasu. ;/

Kurde! Ten ots startuje dzisiaj o 20! Ja ju? si? nie mog? doczeka? k****a! Nie wiem jak wy :D

Wzstartowa? wczoraj a dzisiaj ju? offline co sie sta?o? :(

Kod:
Wzstartowa? wczoraj a dzisiaj ju? offline co sie sta?o?
Odby?y si? ataki ddos, dlatego ekipa EK musia?a z tym walczy?. Nast?pnie okaza?o si?, ?e nie ma eq oraz capa na rozpocz?cie gry, na koniec znale?li kilka b??d?w w grze.
Spokojnie dajmy im czas, my?l?, ?e dzisiaj ko?o 12:00 ruszy.

Pozdrawiam
Fluos!

TEZ MAM TAKA NADZIEJE ZE WYSTARTUJE DZI? ...:curse::curse::curse::curse::curse:

Ja nie mam poj?cia. Ale wraz z kilkoma osobami wczoraj jak by? online znale?li?my buga w mapie wi?c pewnie te? to robi?.
Ale faktem jest, ?e mogli si? lepiej zabezpieczy?.
I chyba co? si? im jeszcze skrzani?o:

___
Database error - can't connect to MySQL database. Possible reasons:
1. MySQL server is not running on host.
2. MySQL user, password, database or host isn't configured in: ../data/config.lua .
3. MySQL user, password, database or host is wrong.

Co? mi si? zdaj?, ?e robili go ca?a noc.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry