Odp: Zjed? Xinxa,czyli Pracownia Mistrza
Odp: Zjed? Xinxa,czyli Pracownia Mistrza
Xinx napisał:
Masz okazje zjecha? boskiego Xinxa,zwykly smiertelniku ; d skorzystaj z niej i jedz ile wlezie,mam nadzieje,ze podziala to na mnie dobrze
Dobra, ale sam tego chcia?e? xd
Tak wi?c: Zdj?cie numer 1.
Bardzo monotonne, bez ?adnych innowacyjnych pomys??w, czy cho?by jednej rzeczy wyr??niaj?cej si? od reszty. Brakuje zdecydowanie w?asnych border?w i podmieniania pod?o?a (m.in. w miejscu 'Dirtu' mog?e? doda? dodatkowo 'Jungle Dirt', lub co? podobnego). S?aba niestety natura - dodawaj wi?cej k?pek trawy, kamieni i ewentualnie r?b g?strze drzewa oraz krzaki - brakuje mi blueberry bushes.
Widz? jednak, ?e jest drzewo 'Pine', wi?c albo pracujesz w SimOne (co cz??ciowo usprawiedliwia ubogo?? bagien), albo jednak zagl?da?e? do Palety RAW (owacje na stoj?co!). Grzyby dodawaj blisko drzew, bo same, na samym ?rodku po prostu by? nie mog? :s Innymi s?owy: Wi?cej natury pl0x!
Zdj?cie Numer 2.
Denerwuje mnie to pod?o?e skalne - moim zdaniem powiniene? wyko?czy? to albo t? traw? ju? do ko?ca, albo innym pod?o?em - te bordery zaraz za wie?? przeszkadzaj?. Widz?, ?e wie?a jest stara/opuszczona, wi?c przyda?yby si?na niej poro?la.
Zdj?cie Numer 3.
@Patrz <komentarz do zdj?cia numer 1>
Zdj?cie numer 4.
Chyba wi?kszo?? si? zgodzi, ?e jest to najlepsze zdj?cie. W miar? ciekawe wykonanie, tylko dziwne wyj?cie z tymi bagnami zaraz przy wodzie. Przy brzegu brakuje mi ro?linno?ci bagiennej i lili albo chocia?by kamieni. Poza tym jest w miar? dobrze.
Og?lna ocena: 4-5/10
_____
Do komentuj?cych - napisa?em to na pro?b? Xinxa, wi?c nie miejcie do mnie pretensji o krytyk? xd.
Regards
Seylit