To tak na od?wie?enie tematu, powiem tylko ?e nasza ca?a tr?jka postanowili?my
odda? prac? wcze?niej poniewa? ka?dy dawno j? sko?czy?, a nie op?aca?o si? czeka? do nast?pnego dnia.
btw.
To Woristin ?ci?ga? ode mnie a nie ja od Woristina ^^
Ale od?wie?enie
Btw. co ?ci?ga?? xD
Noo podobne jest na 2 prackach, pisa?em Ci wcze?niej GG ; ]
Wed?ug mnie praca nr.1 jest najlepsza ma najwi?cej szczeg???w kt?re s? dopracowane wi?kszo?? szczeg???w jest w odpowiednim miejscu nie jest ich za du?o, dobre ??czenia r??nych element?w typu: kamie? i drewno. G?os oczywi?cie odda?em na prac? nr.1
Pozdro Miki2020
Ja te? g?osuj? na prac? nr 1, poniewa? jest ona bardzo szczeg??owa i dopracowana. Najbardziej mi sie spodoba?a. Trzecia to pewnie [...]? Bo poznaje styl ; ).
Te? poznaj? ten styl pracki numer 3 x.d ten budynek eh..
jednak i ona mnie nie przekona?a, za to wiem dzi?ki Rybolowi kt?ra praca jest jego; p
Ja zag?osuj? na prac? numer 1 - najbardziej dopracowana, trzyma si? klimatu i generalnie jest lepsza od reszty. poza tym ten styl prac numer 3 mi i pewnie innym userom si? ju? znudzi? ;s a to w jedynce jest czym? nowym ; o
Ja zag?osuj? na prac? , numer 3.
Praca ta, najbardziej przypad?a mi do gustu. Bardzo podobaj? mi si? drzewa , kt?re wizualnie , s? na pewno lepsze od tych , z pracy numer 1. Og?lnie du?o szczeg???w i jako? mi si? spodoba?a ?
@up 2
no, co ty, nie , powiesz, ja gram, co dziennie , w tipje , i wbijam po 0.53216242 lvli, na , dzien ; p
wi?cej przecink?w sie nie da? ; p
Co do walki, wiem czyja jest praca ale nie ujawni? nick?w ; p
nawet to i tak od samego pocz?tku pozna?em po stylu prace wsp??walcz?cych xd
Wiec ja poznaje style wszystkich ;P wiec powiem kto jaka pracke zrobil
1.Woristin.Te drzewa...
2.Rybol.Ani Woristin ani #Chris nie maja takiego stylu
3.#Chris.Widzialem jego pracki wiec styl poznaje ;P
osobiscie zaglosowalem na prace nr 3 nie na 1 bo mnie przestraszyly te drzewa...
Musz? Ci powiedzie?, ?e zaj*bi?cie nie trafi?e? xD /Woristin Ojeju jeju sie kazdemu sie moze hapsnac/Voliess
Szkoda, szkoda. Pewnie troch? sie napracowa?, a tu ?aden g?os. Ta praca jest pewnie Twoja ( ?artuj? ), dobrze ?e nie ujawniacie kogo s? prac?, bo znaj?c ?ycie by? mia? najwi?cej g?osu :]
btw. Wida?, ?e Napster wszystkie posty edytuje, Przemka nawet te?.
Powiedz mi, co ciebie to interesuje? Ja tu jestem moderatorem, czy ty? Nie wiesz czego?? Pysk.
Nie wiem po co kto? ma wiedzie?, kt?ra praca jest czyja w trakcie konkursu.. Nie pomy?la?e? nad tym, prawda?
/Napster.
Zastanawia?em si? nad wszystkimi pracami...
Rybol - du?o szczeg???w (a? naj**ane), lecz wszystko sk?ada si? w ca?o??( co w takich ilo?ciach rzadko si? zdarza)
Chris# - Prostota ( bez urazy ), kt?ra cechuje Twoj? prac? ma co? w sobie. Ja szczerze mowi?c nie lubie jak jest nawalone w cholere szczeg???w. Odda?em g?os w?a?nie na t? prac?
Woristin - tylko Ty mog?e? si? t?umaczy? z niesko?czonej natury Og?lnie trzeba te same co zwykle ( ju? mi si? zbiera na wymioty ^^,).
Btw. zjebal****e screeny. Sk?d mam wiedzie? czy rzeka( lub co? innego ) nie zmieni?o po?o?enia -.-? W gwiazdach tego nie wyczytam.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.