Odp: [Wyniki] Woristin vs Chris# vs Rybol
Odp: [Wyniki] Woristin vs Chris# vs Rybol
Powiedz mi, co ciebie to interesuje? Ja tu jestem moderatorem, czy ty? Nie wiesz czego?? Pysk.
Nie wiem po co kto? ma wiedzie?, kt?ra praca jest czyja w trakcie konkursu.. Nie pomy?la?e? nad tym, prawda?
/Napster.
Gdyby u?ytkownik napisa? co? takiego cho?by na
PW do moderatora/supermoda/adma to dosta?by WARNA!
Ale nie wko?cu takie prawo panuje na TNECIE czyli: mod/smod/adm mo?e wszystko - user tylko nabija? posty.
huha, co? si? kolesiowi pomyli?o z odgadywaniem kogo i czyja jest praca muhha.
@down
kolejny wielce m?dry, edytuje wszystkim posty, zostawiaj?c sw?j podpisek - obra?aj?c ka?dego po kolei, niestety takie prawo usera ?E NIC NIE MO?NA ZROBI?.
a wiecie ludu co najlepsze? dosta?em od typa warna za post nie na temat - za?osne.
@down2
no i z takim podej?ciem nie d?ugo wam zostanie tylko 8 mod?w/1583693275982s mod?w/ 2 admin?w i 0 user?w! Powodzenia!
Czyli za ka?dym razem mam pisa?, w temacie ?e ta mapa mi sie podoba i tak z 4 razy? Nie mam prawa komentowa? tak?
Ale za to ty masz prawo edytowa? posty... zak?adam od teraz prawo na edycj? postu. nie zezwalam na to i je?eli masz co? mi do powiedzenia to PW albo post.
@down3
oh to ma?o wiesz m?j drogi.
Mam ci przeczyta?/zacytowa? prawa u?ytkownika na forum?
Ja szalej? powiadasz? Ty sobie odpierdalasz na ka?dym po?cie sw?j dopisek, jeszcze twierdzisz ?e to konieczne.
Skoro user?w takie rzeczy stale przebywa, to pewnie w ko?cu dojrzejesz i dostrze?esz, ?e u?ytkownik?w jest co raz mniej ; )
Poza tym skomentowa?em twoj? prac? moderatorsk? ale nie tylko, skomentowa?em te? typa kt?ry si? pomyli? z wycenieniem pracy i podejrzeniem kogo i czyja ona jest. A ty mi za to warna dajesz
@down xXxd1258237568946
tylko m?j post spe?nia wymogi tematu - raczej, bo przecie? ty ci?gle dopisujesz swoje komentarze do ka?dego postu kt?re te? nie s? na temat nie rozumiesz?
O dojrzewaniu mhm jakby Ci to powiedzie?, je?eli jeste? m?dry to sie domyslisz xd
Kolejny wielce m?dry, maj?cy poj?cie co si? u nas dzieje
/Napster.
To chyba tematy ci si? pomyli?y. Tutaj odbywa si? g?osowanie na lepsz? map?, nie na p?acze. Po raz kolejny ci to pisz?, je?eli nie wiesz to nie pisz. Dopisek jest wymagany. Je?eli narzekasz na swoje prawa u?ytkownika i jest ci z tym ?le, napisz do administracji, albo zmie? forum /Napster.
Jak na razie to u?ytkownik?w stale przybywa. Co do twoich post?w czy co tam pisa?e?, to prac? danego moderatora mo?esz skomentowa? w dziale Forum Tibia.net.pl, a nie w zwyk?ych tematach, kt?re nawi?zuj? tematyk? do czego innego. Zak?adasz prawo? Z tego co wiem, to prawo ustala administracja, nie ty. Za bardzo szalejesz jak na zwyk?ego u?ytkownika. Zreszt? jako mod pr?bny tak samo szala?e? i liczy?e? na pomoc Ewande, jednak nie wysz?o /Napster.
Mam ci przeczyta?/zacytowa? prawa u?ytkownika na forum?
Ch?tnie. Warna dosta?e? za post nie na temat, dalej nie rozumiesz? To niech ci Ewande wyt?umaczy.
u?ytkownik?w jest co raz mniej
Jak mo?e by? coraz mniej, skoro ich liczba ro?nie? Tego te? nie rozumiesz?
PS nie ja tu mam 15 lat, wi?c o jakim ty dojrzewaniu m?wisz? /Napster.
Dobra, niezrozumia?e? na czym polega post nie na temat, wi?c trudno. Przez 3 dni mo?esz odwo?a? si? od warna.
Wy?lij mi jeszcze te prawa u?ytkownika o kt?rych wspomina?e? na pw jak mo?esz /Napster.