• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

WoDBO Bianco edit by $wirus

Status
Zamknięty.
Odp: WoDBO Bianco edit by $wirus

pogra?bym na tym ale niestety mam Windowsa 7 i co? nie dzia?a : / zgodno?? ustawia?em i nic : / jest, ?e program przesta? dzia?a? : / niestety sobie nie pogram ale jak wida? po ss nawet nie?le :D

Our partners and their custom servers:

Ja swoj silnik niebawem skoncze i NA SZCZESCIE biore inny silnik z source i pisze swoje DB :P bo to co tu jest to SYF

ja mam problem z uruchomieniem ;//... bans ogarn??em itd ale jak sie laduje to te npc sie pojawia ze blad,,, i nwm co zrobic.... jestem nowicjuszem w tym wi?c wiesz ;p

dzi?ki wielkie :D:D.. a ostatnie pytanko ;p bo cos mi nie wychodzi postawienie strony tzn hostowanie zeby wbijali goscie itd itp to jak to zrobic jak mam zmienne ip??

Jak tam post?py z V2?
Mam nadziej? ?e nied?ugo j? doko?czysz
Z tego co widz? to pomys? nie najgorszy
A co do V1....
Pr?bowa?em ju? na du?o sposob?w go uruchomi?
Tak jak wcze?niej napisa?e? w??cza? restarterem kilka/dziesi?t razy ; p
U mnie to jak na razie bez skutku chocia? by?bym przekonany ?e serw jest Zaje...Fajny;p
Po screenach mo?na zobaczy? ?e si? troch? napracowa?e? wi?c "Oddaj? ci Chwa??" xD
Tak wi?c m?j komentarz nie b?dzie si? za bardzo r??ni? od innych i ... Czekam na (Odbugowan?) V2.

Jak masz router to odblokuj porty ^^

<-- polecam tym

poradniki "jak" znajdziesz w googlu

Jak masz zmienne ip to nic, za ka?dym razem w silniku zmieniaj lub no-ip.com / pl

ten program co podales jak go w??czam to pojawia mi si? blue scryn ... nwm co robi? ju? all pr?bowa?em z poradnikami to nic nie da?o KU...... :/

nie moglem edytowac UP wiec musialem new napisa? ;/

Notka moderatorska:
Po??czy?em

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ja aktualnie tworz? otsa, lecz nie wiele pozostanie z wodbo :) Tylko mo?e mi kto? powiedzie? czy da si? tu doda? ?e transforms dodaje ?ycie i man? ?

source nie ma wiec nie [chyba ze talkactions]

STRASZNIE PRZEPRASZAM, ALE MIA?EM FORMAT KOMPUTERA, WYDAWA?O MI SI? ?E SILNIK JEST CA?Y A TU "BOOM" -> NIE MO?NA OTWORZY? PLIKU! PLIK USZKODZONY...-WIN RAREM BY?O SPAKOWANE I NA DYSKU WYMIENNYM I NA NOSNIKU MIALEM KOPIE I TEN SAM BLAD :/ (NA LAPTOPIE TO SAMO) WI?C WIELKIEE SORRY, ALE NIE MAM OCHOTY ROBIC WSZYSTKIEGO OD NOWA ;// BY? MOZE W DAAALEKIEJ PRZYSZLOSCI WYJDZIE V2 [CZAS+NOWE CHECI]

sORRRRY

ym, czemu nie nie zale?nie od jakiej transformacji czy tez lvla sila ataku sie nie zwieksza? ciagle wale po 21.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom