• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

WoDBO Bianco edit by $wirus

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: WoDBO Bianco edit by $wirus

Kolega juz cos robi do Naruto z tego co widac :D KabakOfDeath a moze zacznij pisac silnik na 8.54 do DB ;) bo tu przerobiles sporo a z 8.0 na 8.54 mozesz przerzucic all :) zostanie tylko troche zabawy ze zmiana no i pozniej wola amerykanka ;)

@UP
Od zera tzn. od podstaw, ?aden ots nie jest tworzony od zera, ka?dy na jakim? silniku TFS czy co?.

@Topic
Kolejna marna przer?bka wodbo, na noob otsy.

Mam, sprawe pobralem ten silnik i spelle crashuja i nie wiem zabardzo jak to poprawic prosze o szybka pomoc..

gg: 9079822

Burczyk, to twoje niby DBV to co to? To nic - to 0 ^^
Sprzedajesz gorszy silnik niz ja tu wystawi?em i cieszysz morde?
Mnie nie zranisz tekstami typu "twoja sta..." itd :) Twoje s?owo mi lata i powiewa :]
Wi?c za przeproszeniem zamknij g??pi ryj si? sie wypowiadaj jak taki intelignety jestes...
Patryq - tak ka?dy ots ma podstawe - DBVictory ma TFS'a X.X.X nie pamietam wersji ale pod 8.42 chyba

Dzi?ki i pozdrawiam :*

PS: Jakie? spelle przeoczy?em sorq ;/ Napisz spelle od nowa i tyle

Screeny sie same usun??y, siedze na notebooku wi?c silnika nie odpale i screenow nie zrobie - prosze kogos o podes?anie screenow:
-Temple
-PQ Island [teleport kapsula]
-Co sie komu podoba
-Tp na mobki na VIP
-Janemba Annihilator [jest na vipie]
-Reborn Roomy

Pzdr :*

Silnik do bani, jest wiele bug?w, np:
Gdy u?yje na Reborn Cell czaru "Big Bang Meteorang" kilka razy, to serwer pada, tak samo jest z senzu, gdy u?yje senzu kilka razy na raz to te? serwer si? wy??cza.
Je?li znajde wi?cej bug?w, to znowu tu napisze, nie polecam ?ci?ga? tego silnika.

@up.
Silnik do bani, jest wiele bug?w, np:
Gdy u?yje na Reborn Cell czaru "Big Bang Meteorang" kilka razy, to serwer pada, tak samo jest z senzu, gdy u?yje senzu kilka razy na raz to te? serwer si? wy??cza.
Je?li znajde wi?cej bug?w, to znowu tu napisze, nie polecam ?ci?ga? tego silnika.
To nie s? bugi, po prostu masz s?abego kompa ;d. U mnie to normalnie dzia?a ;>

#Up
Ja to Smutny Parabols.
Nie mam s?abego komputera, kupi?em go nie ca?y rok temu, mam 4 gb ram, procka na czterech rdzeniach itd.
Ten silnik ma wiele bug?w, a bez source ich si? nie zniweluje, mo?e tylko te na mapie i co? tam jeszcze w skryptach i nic po za tym.
W niekt?rych miejsach w tym silniku przy u?yciu tego czaru "Big Bang Meteorang" silnik si? wy??cza, zwyk?y bug...

Dat edytora nie mam niestety :( Ale jak chcesz outfity doda? to podmie? te grafiki co ju? s? [te nieu?ywane] :*

0D$\/\/I3?4/\/\

no open

45645160.jpg

zzziw.jpg

Pom?g? by kto? za?ozyc ots-a wodbo na moim kompie ?:) BO ja nie bardz oumie a dla niektorych to drobnostka ;d Z gory dzieki pisac na 9216116 :))

Kto potrzebuj? jakiejkolwiek pomocy w sprawi? postawienia serwera wodbo pisa? na gg: 38349917

Pozdrawiam Jaca
~~DBHayate

Witam,

Kto ma problem z tym silnikiem na windows7 tu macie rozwi?zanie:

StartUruchomservices.msc
znale??: Us?uga raportowania b??d?w systemu Windows
klikn?? PPMW?a?ciwo?ciTyp uruchomiania → wybra?: Wy??czony

Panel sterowaniaCentrum akcjiKonserwacjaWyszukaj rozwi?zania dotycz?ce raport?w o problemach → opcja: Ustawienia
ustawi?: Nigdy nie szukaj rozwi?za? (niezalecane)OK

Pomog?em daj rep+ :)

Pozdrawiam Jaca

~~DBHayate

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Kurde mam problem z tym silnikiem.. Uruchamiam silnik no i pisze Unable to load bans
no i nie wiem co mam dalej robic ;/ pomozcie ! :D
z g?ry dzieki xd

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom