patryko121pl
User
- Liczba reakcji
- 0
ZAPRASZAM BARDZO A TO BARDZO SERDECZNIE NA MOJ? AUDYCJE W DNIU 14-02-2012 O GODZINIE
POLSKA - od 21:00 do 00:00
LONDYN - od 20:00 do 23:00
To Audycja dla zakochanych !!! zapraszam serdecznie
POLSKA - od 21:00 do 00:00
LONDYN - od 20:00 do 23:00
To Audycja dla zakochanych !!! zapraszam serdecznie
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
ZAPRASZACI TAKZE SWOICH ZNAJOMYCH
Zaloguj or Rejestracja
Z tej strony Wazzap ja bende nadawa? na transmisjie pragn? powiedzie? ze w mojej audycji mo?na sk?ada? ?yczenia np, " kocham cie **** od **** " tak?e proponuje zaprosi? swoj? ukochan? po??wk? mo?na tak?e zaprosi? kole?ank?/koleg? kt?ry/kt?ra ci si? podoba i zapyta? si? czy by chcia?a z tob? si? um?wi? zaczynam audycje w Lodnynie 20:00 a w Polsce 21 gram 3 godziny b?ndom grane fajne muzyki polskie i troch? zagranicznych wi?kszo?? to polskie mo?na tak?e zaproponowa? mi muzyk? tylko szybko bo nie odbieram propozycji ju? od 14 lutego wiedz macie ca?y dzie? a propozycje mo?ecie sk?ada? na stronie DJ WAZZAP , audycja b?dzie nadawana na stronie www.stacjaextreme.pl planuje pobi? rekord a rekord to 40 s?uchaczy prosz? tak?e o pomoc w wysychaniu audycji pami?tajcie zaprasza? swoich koleg?w lub kole?anki do wys?uchania audycji tutaj wiek nie gra roli pragn? tez powiedzie? ?e mog? przyj?? 10 piosenek wiedz dawajcie jak najlepsze dzi?kuje
Tak ?e zapraszam na stron? Dj Wazzap Forum -
Zaloguj or Rejestracja
Playlisty, Proponowane muzyki + dedyk, Pomoc i tym podobne