• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Walentynki! Radio ZAPRASZAM

Status
Zamknięty.
Liczba reakcji
0
ZAPRASZAM BARDZO A TO BARDZO SERDECZNIE NA MOJ? AUDYCJE W DNIU 14-02-2012 O GODZINIE
POLSKA - od 21:00 do 00:00
LONDYN - od 20:00 do 23:00
To Audycja dla zakochanych !!! zapraszam serdecznie ZAPRASZACI TAKZE SWOICH ZNAJOMYCH

Z tej strony Wazzap ja bende nadawa? na transmisjie pragn? powiedzie? ze w mojej audycji mo?na sk?ada? ?yczenia np, " kocham cie **** od **** " tak?e proponuje zaprosi? swoj? ukochan? po??wk? mo?na tak?e zaprosi? kole?ank?/koleg? kt?ry/kt?ra ci si? podoba i zapyta? si? czy by chcia?a z tob? si? um?wi? zaczynam audycje w Lodnynie 20:00 a w Polsce 21 gram 3 godziny b?ndom grane fajne muzyki polskie i troch? zagranicznych wi?kszo?? to polskie mo?na tak?e zaproponowa? mi muzyk? tylko szybko bo nie odbieram propozycji ju? od 14 lutego wiedz macie ca?y dzie? a propozycje mo?ecie sk?ada? na stronie DJ WAZZAP , audycja b?dzie nadawana na stronie www.stacjaextreme.pl planuje pobi? rekord a rekord to 40 s?uchaczy prosz? tak?e o pomoc w wysychaniu audycji pami?tajcie zaprasza? swoich koleg?w lub kole?anki do wys?uchania audycji tutaj wiek nie gra roli pragn? tez powiedzie? ?e mog? przyj?? 10 piosenek wiedz dawajcie jak najlepsze dzi?kuje
Tak ?e zapraszam na stron? Dj Wazzap Forum -
Playlisty, Proponowane muzyki + dedyk, Pomoc i tym podobne

Odp: Walentynki! Radio ZAPRASZAM

Z tej strony Wazzap ja bende nadawa? na transmisjie pragn? powiedzie? ze w mojej audycji mo?na sk?ada? ?yczenia np, " kocham cie **** od **** " tak?e proponuje zaprosi? swoj? ukochan? po??wk? mo?na tak?e zaprosi? kole?ank?/koleg? kt?ry/kt?ra ci si? podoba i zapyta? si? czy by chcia?a z tob? si? um?wi? zaczynam audycje w Lodnynie 20:00 a w Polsce 21 gram 3 godziny b?ndom grane fajne muzyki polskie i troch? zagranicznych wi?kszo?? to polskie mo?na tak?e zaproponowa? mi muzyk? tylko szybko bo nie odbieram propozycji ju? od 14 lutego wiedz macie ca?y dzie? a propozycje mo?ecie sk?ada? na stronie , audycja b?dzie nadawana na stronie www.stacjaextreme.pl planuje pobi? rekord a rekord to 40 s?uchaczy prosz? tak?e o pomoc w wysychaniu audycji pami?tajcie zaprasza? swoich koleg?w lub kole?anki do wys?uchania audycji tutaj wiek nie gra roli pragn? tez powiedzie? ?e mog? przyj?? 10 piosenek wiedz dawajcie jak najlepsze dzi?kuje

1. Dobrze, ze w radiu mowisz a nie piszesz bo polskiego to nie znasz...
2. Nie uzywaj takiego formatowania tekstu jak w 1 poscie bo sie tego czytac nie da, a chyba ci chodzi o to zeby jak najwiecej osob czytalo.
3. To co tu piszesz w ogole mnie nie zacheca do zobaczenia twojej audycji.
4. To w ogole jest jakies male radio... Co to jest 40 sluchaczy. Widocznie nie ma nic ciekawego do zaoferowania co jeszcze bardziej zniecheca.
Tyle w temacie.

Kikimora -
1. ja nie jestem z polski poza tym
2. Spoko edit zaraz b?dzie
3. Aha fajnie ze m?wisz co my?lisz
4. 40 s?uchaczy tak to rekord zrobiony przez innego prowadz?cego i majom 8-15 s?uchaczy ca?y czas a gdy ja gram to jest 20-35 bez znajomych

ps. chce pobi? rekord tylko dlatego ?eby ich przekonaci do rozbudowy stacji musi by? 65 s?uchaczy na mojej audycji i wtedy rozbuduj? dlatego reklamuje tom stacje ;)

Kikimora -
1. ja nie jestem z polski poza tym
2. Spoko edit zaraz b?dzie
3. Aha fajnie ze m?wisz co my?lisz
4. 40 s?uchaczy tak to rekord zrobiony przez innego prowadz?cego i majom 8-15 s?uchaczy ca?y czas a gdy ja gram to jest 20-35 bez znajomych

ps. chce pobi? rekord tylko dlatego ?eby ich przekonaci do rozbudowy stacji musi by? 65 s?uchaczy na mojej audycji i wtedy rozbuduj? dlatego reklamuje tom stacje ;)

1. Nie tlumacz sie, jak sie reklamujesz na polskim forum to pisz poprawnie albo sie staraj. Przegladarke sciagnij ktora ci po polsku bedzie podkreslac bledy i nie bedziesz pisac "tom" albo "bendom". Ogolnie to nawet jak robisz troche bledow to nie jest zle, ale jak piszesz "om" zamiast "?" to sie rzuca w oczy kazdemu, nawet tym co sami wala bledami na kilometr jak ja.
2. No lepiej troche...
3. A co innego mam mowic?
4. Czyli jeszcze mniej popularne radio skoro zadko jest ponad 30. A jak tak malo osob slucha radia to znaczy tylko tyle, ze nie ma nic ciekawego do zaoferowania jak juz pisalem. Jak by bylo to wiecej osob by sluchalo niz te 8-15...
Sa dobre radia. Robocik gra tylko muze i jest 100 osob. Jak ktos ma ciekawa audycje to po 200... A praktycznie kazda audycja jest ciekawa. Dlatego jednak w dalszym ciagu mysle, ze nie poslucham twojej audycji.

Dla mnie takie radio nie wypali jest to ?enada takich stacji jest pe?no..

znaczy chodzi mi oto ze na mojej audycji jest tyle os?b bo gram muzyk? popularom czasem tam tez grajom no ale nie zawsze staram im si? tylko pom?c wiem ze radio nie jest popularne i wgl no ale to nie jest chyba m?j problem ?eby odrazu podkre?laj?c ze to jest nie wypa? czy co?

Status
Zamknięty.
Do góry