• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

VipOT Viperia OTS Sko?czony !:D Skomentuj !

VipOT Viperia OTS Sko?czony !:D Skomentuj !

• Tak B?d? !

Votes: 0 0,0%
  • Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

• Tak B?d? !

• Postaram si? !

Votes: 63 36,2%
  • a:2:{i:23622;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23622;s:6:"nodeid";s:7:"2442524";s:5:"title";s:10:"Tak B?d?

Votes: 111 63,8%

• Total voters
    174
Status
Zamknięty.
Odp: VipOT Viperia OTS Sko?czony !:D Skomentuj !

Dfk.. przechwala sie i uwaza ze jest najlepszy ale otsu niemoze odpalic.
Smiales sie z Lance1994, ale on zrobil server, tzn odpalil i dzialal.
Ale niestety nieby? czlowiekiem godnym GM'a ;]

No niestety sprakin z?o?y?em ju? zam?wienie na serwer :]

Ale niestety b?dzie troszke d?ugi okres oczekiwania poniewa? b?dzi? to "sk?adak" na zam?wienie wi?c zanim goooo si? doprosz? to troche minie (zwa?aj?c du?? ilo?? zam?wie?.)

To ktos mi powie czy ots bedzie czy otsa nie bedzie :D ?

Pozdro Leicer

To ktos mi powie czy ots bedzie czy otsa nie bedzie :D ?
Pozdro Leicer
A mo?e raczy?by? przeczyta? wypowied? wy?ej ?;]
Teeraz podaje informacje !
W tym tygodniu przy tych (najlepszych) warunkach zakupimy serwer dedykowany.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Tzn ze niedlugo ots bedzie ?? :)

JUPPPIIII

Pozdro Leicer :D

Drift to napisz jak server bedzie online na dedyku i podaj adres stronki bo ta co podawales to mi jakie? g?*no wyskakuje chyba wyszukiwarka nie wiem co. W kazdym badz razie daj znac jak bedzie bo gralem na vipocie jak jeszcze byl exp x10 i super bylo Suden Pall najwyzszy lvl :rotfl:. Z wielk? ch?ci? odrazu wbije jak bedzie ;]. I niech nikt nie pie**oli ze chce exp x50 albo x60 bo wtedy ludzie bd mieli po 10 k lvl i sie zrobi noobski ots. Ma by? x10 i koniec :p Pzdr Asthe ^^

Teraz aktualnie czekam jak g?upi a? mi minimum pieni?dzy wp?ynie do kieszeni... Co do roboty mam gro?by atak?w DDoS wi?c staram sie wszystkiego dowiedziec o nich i o zabezpieczeniach.... Testujemy r??ne kody C++ co pomo?e was graczy chroni? przed niestabiln? gr?...
Staram si? jak moge ale nie zawsze starania id? w parze z robot?....
Jak co? zrobimy dam zna?.

No to pisa?em Ci na gg. ?eby uchroni? si? przed moim ddosem a tak?e po?owy otlandu styknie ci ten ostatni z oferty kimsifi wtedy bedzie uptime oko?o 50% chyba tyle wystarczy. A je?eli chcesz mie? maksymalne zabezpieczenia to kup ostatniego dedyka na ovh.pl wtedy to juz chyba nie damy rady zddosowa? Ci otsa.

Pozdrawiam "vipots..."

A je?eli chodzi o date startu tego otsa to b?dzie ona nied?ugo lub nigdy bo Driftking bardzo si? boi ataku DDos ze strony otlanderow. Ale je?eli ots wystartuje to wiadomo j/w pisa?em.

A i je?eli chodzi o w?a?ciciela vipots.pl to ja nim jestem ale zosta? wy??czony bo jeden z koleszk?w Driftkigna+Shadow jego kolega kt?ry zosta? podany na policje wkradli si? na dedyka pozmieniali passy i musia?em prosi? admina o zmiane.

@Driftking
Miziak zdoby? Twoj? mape teraz moge to powiedzie? i no jak by to powiedzie? wiesz co b?dzie dalej :D

Ostatnia edycja:

No to pisa?em Ci na gg. ?eby uchroni? si? przed moim ddosem a tak?e po?owy otlandu styknie ci ten ostatni z oferty kimsifi wtedy bedzie uptime oko?o 50% chyba tyle wystarczy. A je?eli chcesz mie? maksymalne zabezpieczenia to kup ostatniego dedyka na ovh.pl wtedy to juz chyba nie damy rady zddosowa? Ci otsa.
Pozdrawiam "vipots..."
A je?eli chodzi o date startu tego otsa to b?dzie ona nied?ugo lub nigdy bo Driftking bardzo si? boi ataku DDos ze strony otlanderow. Ale je?eli ots wystartuje to wiadomo j/w pisa?em.
A i je?eli chodzi o w?a?ciciela vipots.pl to ja nim jestem ale zosta? wy??czony bo jeden z koleszk?w Driftkigna+Shadow jego kolega kt?ry zosta? podany na policje wkradli si? na dedyka pozmieniali passy i musia?em prosi? admina o zmiane.
@Driftking
Miziak zdoby? Twoj? mape teraz moge to powiedzie? i no jak by to powiedzie? wiesz co b?dzie dalej :D

Twoje ataki DDoS mam w dupie :D
Ostatnio zkasowali Ci baze danych z HuntedOT wi?c nie fikaj. :]
Buahahahaha :D Jak zg?aszasz na policje musisz mie? dowowy a jak wy?ej napisa?e? za zatraszanie r?wnie? moge z?o?i? sprawe do s?du.

Ciekawe sk?d Miziak ma moj? mape jak nigdy w ?yciu nic mu nie wysy?a?em. :D
Po 2 Miziak mia? by? moim koderem C++ ale zrezygnowa?em z niego i zosta? nim kupmel z klasy :] I kurwa nie k?am ludzi ?e masz moj? mape !
Pozdro :]

Ostatnia edycja:

Ey kurwa to jest smieszne hahahahahahah!!!!1

Podajesz Asthe ze suden mial na 10x najwyzszy lvl a najwyzszy mial rean :) Az go z ziomkami zhuncilismy i wtedy Koniu-Ja byl 1]
Elo cwelo (sry ze ci drift teksty biore :>)

I wescie niewyjezdzajcie z atakami ddos Jesli nawet nieumiecie sie przed nimi zabezpieczac pzdr i nq Lance :)

Pozatym szkoda mi was mowicie ze otsa niebedzie a ots juz stal :) Tylko wylaczono go zeby na dedyka go dac idioci i poporawiac to jest dopracowac do perfekcji :)

Mam dosc dzieci co robia konto zeby tylko tu pisac....

Wescie idzcie lepszego ots,mapy silnika skryptow itp niezrobicie mowimy wam bye....!!

Ostatnia edycja:

Twoje ataki DDoS mam w dupie :D
Ostatnio zkasowa?em Ci baze danych z HuntedOT wi?c nie fikaj. :]
Buahahahaha :D Jak zg?aszasz na policje musisz mie? dowowy a jak wy?ej napisa?e? za zatraszanie r?wnie? moge z?o?i? sprawe do s?du.
Ciekawe sk?d Miziak ma moj? mape jak nigdy w ?yciu nic mu nie wysy?a?em. :D
Po 2 Miziak mia? by? moim koderem C++ ale zrezygnowa?em z niego i zosta? nim kupmel z klasy :] I kurwa nie k?am ludzi ?e masz moj? mape !
Pozdro :]

No, przyna?e? si? mam dow?d+rozmowy na gg w poniedzia?ek zg?aszam sprawe na policje. A przez forum znajd? ci ip wi?c pozdrawiam. Chyba ju? kasy na otsa nie besziesz mial po tym.

A co do miziaka to zrezygnowa? on 2 dni po tym jak ja mu zaproponowa?em u mnie prace i przez 2 dni mia? za?atwi? twoja mape, nie uda?o mu si? ale zdoby? jakim? cudem. A nawet je?eli wstawisz pliki na serwer to ju? b?dzie prosta droga ^^

Ostatnia edycja:

Buahahaha ! Wypowied? gnojka "Nie m?g? jej zdoby?, ale jakim? cudem zdoby?" <lol2>. Przed chwil? pisa?em do Ciebie i m?wi?e? ?e ta sprawa jest ju? zg?oszona a tu piszesz ?e w poniedzia?ek :D
Do forum to oni nic nie maja :]
Pliki na serwer. Buahahaha :] Nawet nie wiesz o czym m?wisz.

Zapowiada si? na prawd? niez?a jatka, ju? nie mog? si? doczeka? ^^

Co z tym serwem odpalicie go? bo czekam

Status
Zamknięty.
Do góry