• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Venesis Galeria[NEW!!!]

Status
Zamknięty.

Yondaime

Advanced User
Liczba reakcji
21
Witam!
Jako i? w tamtej galerii zrobi? si? ma?y pierdzielnik otwieram zupe?nie now? i aktualn? galerie.
Oto moje pracki :

1364682650_zbior.png

1352897829_harden-lether-armor.bmp

skillsqn.png

1352897888_dsdasda.bmp

1353617654_kopia-2.gif

1363549819_beztytulu.png

dodam jeszcze ?e prowadz? ma?? szk??k? pixel artu[bardziej spritingu].
Je?eli kto? jest zainteresowany nauk? pixel artu to zapraszam gg:8122158.

Odp: Venesis Galeria[NEW!!!]

Zmieniam galeri? w polecanych na t? :P A tak od siebie:

Zbroje mog?yby by? wi?ksze, lubi? nacieszy? si? widokiem pot??nej stali, a nie takie malutkie. Miecze, jak zawsze u Ciebie - epickie, kryszta? ?adnie wycieniowany, ikonki niczego sobie, najlepsza 1 i to oko, ?ciany bardzo ?adne a potw?r mi si? - jak ju? Ci pisa?em, ?rednio si? podoba.

Miecze nie podchodza pod moj gust.
Zbroje sa jakby troche male, ale nadal swietne.
Sciany nie podobaja mi sie.
Ten kamien rzadzi.
Obrazki skillow tez idealne.

To s? lekkie zbroje jak bym chcia? zrobi? ci??k? krowe 999 arm to bym zrobi? xd
Chcia?em dowie?? ?e nie trzeba u?ywa? ?adnych fajerwerk?w ?eby to wszystko mia?o r?ce i nogi .
No to chyba na tyle czekam na komentarze !

Najbardziej podobaja mi sie miecze . Potwor sredniawka :)

Ikonki bardzo fajne. Ch?tnie zobaczy?bym je w grze.

Najbardziej podoba mi si? lataj?cy kryszta?, a potw?r jest intryguj?cy. Mi?ego dnia.

Najbardziej mi si? podobaj? ?ciany i oczywi?cie miecze.

Lataj?cy kryszta? i ikonki mistrzostwo!

Na pierwszy rzut oka dobry lineart, cieniowanie przyzwoite. Jednak jak tu przyszed?em liczy?em na co? wi?cej. W ko?cu do?? d?ugo si? w to bawisz. Gdzie podzia?y si? he?my, topory ?- nie jest to trudne do zrobienia. Przewag? w twoich pracach maj? g??wnie miecze. Lataj?cy prostopad?o?cian z pocz?tku ?wietny. Tylko p??niej uwa?am go za "nudnego i nieciekawego". Nie wysili?e? si? robi?c kszta?t, a sama animacja te? nie powala. A co z aurami- b?yskami- rozja?nienia od do?u do g?ry...?
M?j ulubiony miecz to ten pierwszy w drugim rz?dzie - ten oryginalny pomys? na ostrze. Ten fioletowo-zielony r?wnie? mi si? podoba, kszta?ty i dob?r kolor?w daje wra?enie - tu si? nie zawiod?em. Natomiast strasznie nie podoba mi si? trzeci miecz w drugim rz?dzie. Dlaczego on ma taki jasny kontur, a r?koje?? czarny? Wed?ug mnie najlepiej wygl?da lineart ciemny i jednolity.
Ogromny minus dostajesz za metod? cieniowania i ilo?? kolor?w.
Ta nowa zbroja z kapturem ma (uwaga!) 512 barw. Moja zbroja z paotm z animacj? ma 124 (g??wnie przez rozja?nienia na osobnej warstwie), a sama zbroja bez animacji 24. Tw?j potw?r - koncept i design jak napisa?em na otlandzie - ?wietny. U?ycie 1766 kolor?w(!) strasznie mnie zaskoczy?o. Moja posta? ma 65 : . Dlaczego tego tak si? czepiam? Technika, kt?r? to robisz (brush/burn tool) mija si? z celem. Zrobienie potwora z ruchami w ten spos?b i zachowanie jednakowego stylu jest trudne, a robi?c to bardziej pixel artowo masz ju? palet? na kolejne klatki. Czasami to te? daje przy niekt?rych pracach nieestetyczny wygl?d. M?g?by? spr?bowa? popracowa? nad tym.
Wiesz jak si? cieniuje tj. gdzie rozja?ni?, a gdzie da? ciemnie. Tu masz ogromny plus!
- ta stronka sprawdza ilo?? barw i wy?wietla palet?
Pami?taj, ?e wyrazi?em tutaj swoj? obiektywn? opinie i nic Ci nie narzucam (tj. zmiana stylu etc). Mo?esz przyj?? moj? opini? albo i nie. Nie bierz tej opinie jako hejt, bo nie mia?em tego na celu :)

Ostatnia edycja:

Prace s? na bardzo wysokim poziomie.
Oby wi?cej i oby ciekawiej.

Pozdrawiam 9/10.

he?my nogawica i reszta polecia?y wraz z formatem.
robi? to 4fun nie lubi? babra? si? palet? w paincie.
Izometria przyznaje nie jest moj? mocn? stron? st?d te proste kontury kryszta?u.
Spriting nie powinien mie? ograniczonej ilo?ci kolor?w,tak mo?e tw?j outfit ma te 65 czy ile kolor?w,ale jest 32x32,nie ma zaznaczonych wyra?nych cieni co zaznacza jego hmm wielko???.
Nie uwa?am si? za pixel artyst? ale bardziej za spritera,pixel artysta bawi si? tak ma?? ilo?ci? kolor?w i wszystko wykonuje w paincie[poza palet?].
Dzi?kuje za konstruktywn? krytyk?.

Bardzo podoba mi si? okr?g?a tarcza. Taka epicka... a? chcia?abym mie? tak? w grze. :)
i rzuci?a mi si? w oczy ?rodkowa zbroja. ciekawa :)

1367952665_licz.png

Taki tam powr?t do DP

Mi sie osobiscie podoba tylko te zielone cos mogles wyjebac.

Status
Zamknięty.
Do góry