• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Vatic @ Refugia project!

Our partners and their custom servers:

Odp: Vatic @ Refugia project!

Nie smu? si?, wszyscy po prostu podziwiamy twoje heroiczne wyczyny w milczeniu, nie b?d?c w stanie s?owa wykrztusi?!

Decha ? Grasz dla nas czy dla siebie LOl?

Gram dla siebie, ale my?la?em, ?e chocia? b?d? m?g? wlepia? zdj?cia, a teraz ledwo co, gdyby nie ten spam xd

Buch.
i3w4cj.png

Pomy?l jak wbijasz lvl pomy?l tak "Oser, tak on napewno skomcia moj? s?ita?n? fotke i powie klika mi?ych zda? na m?j temat".

:) Gratuluje 28 poziomu do?wiadczenia. Oraz licze ?e do Wtorku zobacze 30 Poziom :). Oby tak dalej. Pierdol Tych Co nie komciaj? ja jestem z Tob? ! <3

Fajnego masz chara, skile troszke s?abe, ale cisniesz z lvlem wbijaj szybko 30 lvl ; ].
Jak kupisz Pacc napewno temat si? rozkr?ci.
Pozdrawiam

Nie wiem co z PACCem panowie, bo na razie rzadko wchodz? na chara. Og?aszam tygodniow? przerw?. Zapewne wr?ce z innym statusem konta : )

2u8i9f6.png

Nadal na cyclopach, zdobywaj?c do?wiadczenie..
2d7dc1z.jpg

Pozwoli?em sobie poprawi? pierwszy post. Dobi?em 31. poziom, wi?c zabieram si? za skillowanie.. Z t? przerwom ?artowa?em :p

Dajesz, dajesz, nie przestajesz.Gratz Oby tak dalej, ale zastanawiam sie za ile wbijesz "180 Poziom Doswiadczenia" :), i na jakm levelu przestaniesz grac.
Oczywiscie zycze ci zebys sie nie wkurwil i niedaj Boze usunol chara??o.O
Dawaj wiecej ss :p
Narq

Poprosi?em Przemka o zakup 200~ grzybk?w, pieni??ki mu wys?a?em.. Czeka?em na grzybki 2 dni, poniewa? m?j miszcz o nich zapomnia? ;\
wqo4fk.png

Wyniki skillowania z foodem.
339n0wz.png

Nudne zdj?cia, ale to takie na od?wie?enie tematu xd Skille id? wolniej ni?..

Zn?w edytowa?em pierwszy post.

Ostatnia edycja:

Skoro s? dla mnie pozdrowienia, to wystawi? komentarz. ;d Tak fajnie skilluje si? na Foldzie? ; > Znam dobre miejsce ze Slime jak co?.

btw. Kiedy PACC?

30 lvl wbi?e? wi?c ju? co? tam osi?gn??e?, 100k kupi?e? wi?c jako? si? po?wi?ci?e?, teraz skilluj do takich skilli jakie Ci odpowiadaj?. Gdzie potem zamierzasz expi? swoj? posta?? Planujesz stawia? bota czy od pocz?tku do ko?ca gra? manualem? Posta? nie jest z?a, twoje ch?ci docenia ka?dy (tak my?l?) i nie przejmuj si? brakiem komentarzy. Najlepiej jak by? odczeka? 2-3 dni wi?cej i wstawi? ss nie tylko z mlvl, skilla i poziomu, ale i z jaki? free items, noob?w gro??cych Ci huntem (:D) itd. Na razie za bardzo nie ma co ocenia? ale jak si? zaczn? questy to b?dziesz mia? temat rozbudowany.

Pozdrawiam Bolmex

Nadal czekam na kolejne awanse ;D. I pozdrowinka te? by mnie zmotywowa?y do dalszego komentowania. Gratuluje sukces?w i ?ycz? ma?ej ilo?ci ded?w ;].

Hah Przemek przegra? zak?ad;D No ?adnie Ci idzie skiluj dalej, a b?dziesz ora? dragi po 8 na klate. ;D Mam nadziej?, ?e po skillowaniu zakupisz paca i b?dzie du?o ss'?w z expa, quest?w i hunt?w oczywi?cie ty w roli blokera;D

Back
Do góry Bottom