• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Vatic @ Refugia project!

Odp: Vatic @ Refugia project!

Zdobywa?em do?wiadczenie na cyclopach, pomy?la?em, ?e wybior? si? ubi? par? ghouli, ?eby zdoby? troszku pieni??k?w, a tu prosz?.
24qqq8j.png

Wreszcie mog? zwa? si? amatorem : D
103fm08.png

Our partners and their custom servers:

Dechalol mam dobre wie?ci =P nie b?dziesz sam gra? bo te? gram na tym servie a dok?adniej zacz??em :) zapisz mnie :Master czerwin

Widze, ?e Dechalol zacz?? gr?c na Refugi to zaraz wszyscy b?d? gra? xD
Tak po za tym gz awans?w i wogle.

PS: A mo?e kto? wbije na Unitere ?? ;p

Zn?w co? od MordaLUMPa, tym razem poziom magiczny. Chwilowo skillujemy do 55/55~ i zdj?cia z hunt?w/awans?w mog? si? sko?czy? na 2-3dni.

de4bag.png

Wczoraj doskillowa?em 54 sword fighting.
Ma?o zosta?o do nast?pnego poziomu do?w. wi?c poszed?em do kopalni krasnolud?w:
167nq6d.png

Dzisiaj dzie? pe?en wra?e?. Na pocz?tku, gdy zalogowa?em si?, ludzie zasypywali itemy, czeka?em i czeka?em, a? nagle.. : DD

30k7jaq.png

Pod wiecz?r (22-23) wybra?em si? na wie?? the horned foxa, niedaleko Kazordoon.
Jaka? sklejka.

2zi8mcg.png

Podczas ostatnich chwil na wierzy wskoczy? mi poziom do?wiadczenia. To ju? 22 ;)

2mhj0a1.png

Podsumowanie loota.
aawub5.png

Informacja!
Ludzie! To, ?e kupi?em 100k na allegro, to nie znaczy, ?e dam co? ka?dej osobie, kt?rej zachce si? gra?. Ju? dosta?em 3 wiadomo?ci, czy nie mia?bym odst?pi? X itemu. Komentarze = Zdj?cia

Ostatnia edycja:

Ta, ta decha przyznaj si? zuy chuopce...
Oczywi?cie zuy spammer gratuluje Ci udanego huntu na minotaurach ko?o Kazo i post?pu w poziomie i skillach, trenuj teraz do 65/65, a potem mo?esz d?ugo sobie poexpi? ;D. Ja na druidzie mam prawie 15 lvl i nie d?ugo zaczn? wstawi? screeny, ale to troch? niezr?czne przy obecnej nazwie tematu :P

#edit
Postawi?em bota na noc, wyjeba?em si? prawdopodobnie przez internet, straci?em plate legi, ale dwa lewelki wbi?em i gram dalej : ).

Ostatnia edycja:

Tu na pocz?tku zastanowi?o mnie jedno, czy wy przypadkiem nie dzielicie konta? ;P
A tak na serio, gratulacje ci?g?ych advenc?w, co dwie g?owy to nie jedna ;-)
Oby tak dalej, wbijajcie szybko lvl ;-)

Decha <3 Widze ze tam jako? zapierdalasz ch?tnie bym z tob? pogra? na Refugi lecz Mam Project Druida na Cele?cie i sam musze expic, tak trzymaj.

Powodzenia :)

Oj, co? z komentarzami lekka lipa :S Tymczasem postanowi?em z MordaLUMPem, ?e po wbiciu 25 poziomu do?wiadczenia zakupimy pacca. Czyli, ?e nied?ugo mo?ecie si? spodziewa? fajnych zdj?? :rolleyes:

Poszed?em poexpi?, a wracaj?c..
2vmfpxc.png

Jak na razie najlepszy loot jaki uda?o mi si? wyci?gn?? z wie?y foxa:
2pq8ayq.png

To za ile dni b?dzie PACC? ;> Nie zwalniajcie tempa, bo chc? zobaczy? jak najszybciej questy i hunty w Waszym wykonaniu.

btw. Gie zet.

Pozdrawiam;

Dzi?ki za komentarz.

Wybra?em si? na DC poexpi?, chcia?em sprawdzi? jak mi si? b?dzie expi?o..
2nia58z.png

Przekona?em si?, ?e warto tutaj zosta?.
156z313.png

Dobi?em prawie 26. poziom do?wiadczenia, pacc zamawiamy dzisiaj albo jutro.

@edit
Lipa z tym PACCem, wi?kszo?? kasy zejdzie na PGA, mo?e w ci?gu dw?ch nast?pnych tygodni kupimy PA.

Ostatnia edycja:

No Decha nie?le jedziesz. Mam nadziej?, ?e osi?gniesz wcze?niej postawione cele.

Wysokiego poziomu ?ycz?.

Pozdrawiam.

Najwyra?niej czas zamkn?? temat, innymi s?owy - zero popularno?ci, nie mog? wstawia? zdj??, bo nawet komentarzy nie ma ; |

Zdj?cie na 26 si? nie zapisa?o, ale..
vnkpdy.png

No ale dziwisz si? ? Czego spodziewa?e? si? po 27 lvl, my?la?e?, ?e bedziesz mia? 10 stron komentarzy jak kupisz 100k na allegro i wbijesz 20 lvl ? ..

@top

Dlaczego ci?gle na adv. piszesz siema ? A tak btw. same advence nie rozruszaj? tego tematu ..
No i tak jak oser powiedzia?, nie grasz dla nas, chyba ze chcesz sie czyms chwalic ?..

Ostatnia edycja:
Back
Do góry Bottom