• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Valoria na pe?nej kurwie!

Odp: Valoria na pe?nej kurwie!

Postanowi?em wr?ci? do starej, dobrej Tibii. I rozpoczn? swoj? przygod? na Valorii :) Licz?, ?e si? kiedy? spotkamy i je?li nie masz nic przeciwko, b?d? tu wstawia? r?wnie? swoje na pocz?tku skromne zdj?cia z gry.

Pozdrawiam.

Notka moderatorska:
Nie jestem autorem tematu ale raczej nie ma problemu ?eby? wystawia? tutaj screeny. Powodzenia! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Jestem z powrotem :d RS znikn??, nied?ugo postaram si? kupi? nowego PACC'a, mo?liwe, ?e od razu na p?? roku (co przy obecnej promocji da?oby mi unikalnego mounta) - jeszcze to przemy?l?. Wznowi? gr? wraz z zakupem premiowanego konta. W planach mam nabicie 50 poziomu, a potem mo?e par? quest?w? Postaram si? te? za?apa? na Rise of Devovorga. W ka?dym razie, oczekujcie screen?w ; )

Jestem z powrotem :d RS znikn??, nied?ugo postaram si? kupi? nowego PACC'a, mo?liwe, ?e od razu na p?? roku (co przy obecnej promocji da?oby mi unikalnego mounta) - jeszcze to przemy?l?. Wznowi? gr? wraz z zakupem premiowanego konta. W planach mam nabicie 50 poziomu, a potem mo?e par? quest?w? Postaram si? te? za?apa? na Rise of Devovorga. W ka?dym razie, oczekujcie screen?w ; )

RS znikn?? no to jazda jazda , szybciutko pacc i op?r :)

Siema, jak wida?, ban ju? zszed?. Ja w tym czasie tak?e niezbyt du?o gra?em, w sumie to prawie w og?le... Przegra?em 2 dni, wbi?em w tym czasie 11 lvli i znowu zrobi?em sobie przerw? - screeny kt?re porobi?em, w czasie tego miesi?ca, poni?ej.
11957yh.png

35mjfw9.png

1ea1qd.png

16k2e8g.png

29epwcz.png

27xl9uf.png

18jg53.png

jj1ycw.png

2rynbit.png

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:

AWANSE

23:
23.png

24:
24.png

25:
25.png

TASK

300 tarantul:
task.png

Loot z HIDE:
hideloot-1.png

Wreszcie mam co ogl?da? :) O, Drags, mialem podobny loot z Hide'a :D tylko ja mialem 2 silki ;p
Teraz klasycznie : gogo 100 :D

26 LEVEL:
26.png

Promocja:
prom.png

PANDA!
panda.png

Wedding:
wedd.png

Stan EQ:
eqq.png

Ostatnia edycja:

og?lnie to znowu mia?em kr?tk? przerw?, ale co? tam w mi?dzyczasie zrobi?em. porcja paru screen?w z ostatnich dni:
2poodxk.png

2r6fd6q.png

r01n9h.png

2e3qpzr.png

Na oba addony wyda?em gdzie? 50k a i tak wi?kszo?? item?w po znajomo?ci w niskich cenach ; ).

Jak kto? zna jaki? dobry hosting zdj?? to niech napisze bo sp?dzi?em przed chwil? dobre 20 min na tinypicu pr?buj?c odczyta? ich idiotyczne matrix-kody.

@up
imageshack.us
@t
gratuluj? wszystkich awans?w, szkoda ?e narazie lvl ma?y ale mam nadziej? ?e to si? zmieni :)

Siemka, wracam do gry. Kupi?em nowy pacc i dobi?em wreszcie 50 lvl:
33m92qd.png

2s1ln29.png

Nied?ugo nowe screeny, planuj? dzisiaj w nocy troch? pociupa?. Komentujcie ; )

Zastanawiam si? czy nie zacz?? gra? z wami...
Oczywi?cie gra?bym druidem, od pocz?tku pacc raczej :D

A wszystkim jak na razie gratuluj?, ?ycz? jak najwi?kszych lvl'i, du?o rare item?w i golda :)

Zastanawiam si? czy nie zacz?? gra? z wami...
Oczywi?cie gra?bym druidem, od pocz?tku pacc raczej :D

A wszystkim jak na razie gratuluj?, ?ycz? jak najwi?kszych lvl'i, du?o rare item?w i golda :)
Je?li tylko chcesz ; )

Dzisiaj by?em na BK i na OF'ie:
14n1eo0.png

2m4dkau.png

112dd0m.png

Og?lnie powoli staram si? podreperowa? bud?et, mo?e jakie? hunciki w najbli?szym czasie.

Ja na czas nieokre?lony od??czam si? od tematu. Prawko/dziewczyna/klasa maturalna nie daj? mi wystarczaj?co du?o czasu na gr?. Kiedy wszystko si? ?adnie ustabilizuje - wr?c? do gry. Powodzenia wszystkim! :)

eipj6t.png

Powoli do przodu. Mam mniej czasu na gr? ni? przypuszcza?em, ale postaram si? to jako? ogarn??. Macie jakie? propozycje co do miejsc?wek? Drags, wracaj szybko!

Co jest z Wami? Wracajcie do gry :) Nie ma ju? takich ciekawych temat?w jak Wasz.

W?asnie ogl?da?em i podziwia?em screeny a tu patrze 8 strona i ostatni post dopiero dzi? ^^ gratki , ale wracajcie do gry nie ma co ogl?da? ;d

jak tam leci? zastanwiam sie czy nie wrocic do gry ;) gral by ktos?

Do góry