• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Valoria na pe?nej kurwie!

Odp: Valoria na pe?nej kurwie!

On mia?by ju? z 55lvl gdyby nie pada? :D Sporo razy pad? w granicach 45-47. Gdyby levelowa? zamiast odbija? to by?by spory poziom :)

Ci?gle czekam na PACC ;)

9:
9.png

10:
10.png

No, no graatz 80 szkoda tylko, ?e z RS'ikiem. Du?o jeszcze zosta?o? Kiedy jakie? screeny z dobrego questu? ;P

No Marolz popekowa? :D
Oczywi?cie ?adny dist, widze zaczynasz expi? noobem.
Powodzenia ;).

To mo?e malutkie od?wie?enie tematu. Prawie do ko?ca wakacji nie b?d? m?g? gra? main charem, noobkiem te? ma?o expie, bo ostatnio napierdalam w assassin's creed ;p Ale dzisiaj postaram si? nabi? kilka poziom?w, wieczorem b?d? screeny. Drags chyba ma ju? pacc, wi?c prawdopodobnie te? co? wrzuci.

Postanowi?em, ?e poniewa? nie mog? na razie gra? na Marolzu, a screeny z Elodilla mog? nie nale?e? do najciekawszych, b?d? raz na jaki? czas wrzuca? stare fotki z main chara, coby nie by?o nudno. Tutaj pierwszy dragon ubity na tej postaci, jeszcze wtedy nie mia?em pacca:
30vmbur.png

---Aktualizacja---

Tak jakby si? zastanowi?, to w roku szkolnym mam wi?cej czasu na gr? ni? w wakacje ;p
Tylko 2 levele dzisiaj, bo um?wi?em si? ze znajomymi, a po powrocie gra?em na ps3.
1e4b2b.png

sbrc43.png

Na pocieszenie - osio?ek! :D
2rz3zv9.png

PACC:
pacc-2.png

11:
11.png

S? wakacje z kt?rych w pe?ni korzystam, wi?c gram od czasu do czasu w swoim tempie :)
G??wnie trenuj? offline, przygotowywuj?c postacie do gry w przysz?o?ci jak b?d? mia? czas na porz?dn? gr?.
Btw. Knight si? skilluje do robienia kasy dla druida.

S? wakacje z kt?rych w pe?ni korzystam, wi?c gram od czasu do czasu w swoim tempie :).
To samo tutaj, szczeg?lnie ?e Marolz ma RSa. Raz na jaki? czas wbij? lvl albo dwa na noobku, i tyle :P Rabbitez z kolei ma bana na tnecie, kt?ry sko?czy si? jako? pod koniec wakacji. W zwi?zku z tym temat pozostanie w stanie "hibernacji" do ko?ca sierpnia - fotki co prawda b?d? si? pojawia?, ale nie tak cz?sto, no i nie b?d? niestety wybitnie ciekawe. Od pocz?tku roku szkolnego ruszamy pe?n? par?! =]

Postacie skilluj?, a? mi?o :d Normalnie nie wrzuca?bym screena z awansu na 81 distance, w dodatku wytrenowanego offline, ale niestety nie mam nic lepszego do zaoferowania :(
2empqv7.png

2q2jq4n.png

9a8nk6.png

Dlaczego screeny tak r??ni? si? wielko?ci?? Nie jestem u siebie, i kiedy zalogowa?em si? na flasha (?rodkowe zdj?cie), okienko by?o w domy?lnych, ma?ych rozmiarach. Nie zd??y?em go powi?kszy?, bo wpad? mlvl :P Strasznie zacina?o, wi?c potem u?ywa?em samodzielnego klienta, kt?rego okienko og?lnie jest wi?ksze, ni? tego we flashu (fotki 1 i 3).

Wiem, ?e na razie jest kiepskawo, ale komentujcie!

Jeszcze par? nudnych zdj??. 1 level brakuje do exori frigo i mo?na powoli my?le? nad ciekawszym expem. P?ki co cashmaker si? skilluje a druid zarabia gorsze expi?c na goblinach w edron :)

13:
13-1.png

14:
14.png

Dzisiaj ustawi?em Marolza na trenowanie poziomu magicznego:
143djkl.png

70 shielding, mog? by? blokerem :d
nfr75y.png

Komentujcie, b?agam :( A gdyby kto? chcia? do nas do??czy?, to zapraszam.

Fajny, temat i milo oglada/czyta sie posty ;) postacie tez niczego sobie szkoda ze na marolz rs jest... no ale bij na noobk'u level, moze z nupka zrobi sie main har? :)
Ogolnie nie lubie tego servera, ale zycze wam powodzenia...

Tak na od?wie?enie ;p
33x8w1l.png

Jutro ostatni dzie? pacca, wi?c mo?liwe, ?e co? poexpie na noobku, je?li b?d? mia? czas. Nast?pny pacc zakupi? jako? w tym miesi?cu, prawdopodobnie pod koniec, kiedy rs b?dzie bli?szy znikni?cia.

Temat nie upadnie przez to ?e nie b?dziesz mia? pacc tak?
I masz jakie? plany na facc?

Powodzenia !

Temat nie upadnie przez to ?e nie b?dziesz mia? pacc tak?
I masz jakie? plany na facc?

Powodzenia !
Moje granie obecnie jest w stanie lekkiej hibernacji, z powodu rsa oraz braku czasu na gr? w wakacje. Ale opr?cz mnie screeny wrzucaj? te? Drags i Rabbitez (aktualnie zbanowany). Temat na pewno nie upadnie, nie planuj? te? zako?czenia gry - zaraz po znikni?ciu czerwonej czaszki wracam do aktywnego expienia. Na faccu nie b?d? raczej gra?, chocia? mo?e nabij? jakie? lvle na noobku.

15:
15-1.png

16:
16-1.png

17:
17-1.png

18:
18.png

Exori Frigo:
exorifrigo.png

Powoli do przodu. Nie mam ostatnio pomys??w na exp, wi?c ruszy?em troszk? knighta. Jak si? zrobi kaska to pokombinuj? z yalaharem ;)

Nie?le wam idzie gra na tym serverku i tak teraz sobie my?l? mo?e i ja bym si? tam do??czy??

19:
19.png

20:
20-1.png

Ma?a zmiana w EQ:
eq-1.png

Podczas wykonywania In Service of Yalahar Quest:
yala1.png

Taki ma?y bonus z Penisula Tomb:
jazda.png

Licz?, ?e tym razem kto? si? wypowie na temat zdj?? :)

20 level po raz drugi:
205.png

21:
21.png

22:
22.png

Zakupiony obsidian:
obsd.png

YOU WILL NEVER FORGET YOUR FIRST DRAGON:
firstdragon.png

Exp/h na minosach yalahar. Zosta? tutaj czy szuka? innego expa?
profit.png

Ostatnia edycja:

Zosta? zosta?. Spoko Temat ?adnie nawet lecicie z lvl :)
Te? mo?e zaczn? gra? z wami

Notka moderatorska:
zapraszam :) ~Drags

Ostatnio edytowane przez moderatora:

?adny mlvl :)

I przyznam ?e exp nie jest tu najgorszy wi?c mo?esz zosta?.

Do góry