Wi?c zaczynamy:
- Pawe? robi niekulturalne miny do nauczyciela twierdz?c ?e kolega kaza? mu si? ugry?? w ucho ( to by?o g?upie... ale ?mieszne bo kolega dost? uwag?: Zmusza koleg? do robienia nieprzyzwojitych rzeczy

)
- Pawe? schowa? si? w drabinie ( drabina by?a w dziurze na suficie

)
- Pawe? w ?rodku lekcji z niewiadomych przyczyn wychodz z klasy m?wi?c wulgarnie ?e go to nie obchodzi ( nie mog?em wytzryma? w szkole )
- Pawe? na kartk?wce z temat?w zwi?zanych z rozmna?aniem napisa? ?e zna sie tylko na oralnym ( napisa?a "oralnym" XD )
- Pawe? po stwierdzeniu nauczyciela ?e jest zakochany zaczyna si? ca?owa? z kole?ank? na lekcji m?wi?c ?e zaraz b?dzie ( ahhh ta spontaniczno?? - to by?o na seriooo przysi?gam )
- Ostatni ci?g uwag z jednej lekcji ( tre?ci nie znam ale podam dialog ) :
- Pawe? co ty tam trzymasz?
- Czy ucze? nie ma prawa mie? troche prywatno?ci.
- UWAGA!
- A hu*, my?lisz ?e cwana jeste? z tym dziennikiem?
- Nast?pna uwaga
- Zamknij ryj szma**... hu* mnie obchodz? te uwagi, kurwa jak suk* czepiasz si? uczni?w ?e nie chc? ci pwiedzie? co robi?...
- Kasiu, wezwij wychowawce
- kuuuuuuuuuuuurw************ ( d?ugie przekle?sto )
Wchodzi wychowawca:
(W) Pawe? co si? sta??
(JA) we? mnie nawet nie wkurwiaj
(N) widzi pani?
(P) hu* widzi... jak ja nienawidze szko?y...
(W) Pawe? uspok?j si? bo p?jdziesz do dyrektorki!
(JA) ci?g wyzwisk i przekle?stw... i wychodze z klasy
Poszed?em do psychologa ( spoko ziomek ) i powiedzia?em mu co si? sta?o a ten powiedzia? pani ?e mia?em nerwowy dzie? i ?e tak mo?e si? zdarzy? i ?e zrobi?em to pod?wiadomie... Do dzi? nie wiem czy mam te uwagi czy nie...
ale by?em rozrabiak?... dopiero teraz si? skap?em
mo?e wydawa? to nie prawdopodobne ale to zrobi?em... jak ju? raz przeklne?em to ju? nie by?o odwrotu... Ale przeprosi?em i udawa?em ?e nic nie pami?tam...
Panie Janku je?eli pan to czyta to panu dzi?kuj?
szczerze
Jedna ?mieszna uwaga kt?r? wyczyta?em z CD-ACTION... Ziomek liza? jak?? ziomke po ?okciu i ta si? wkurzy?a i powiedzia?a: " zaraz cie poli?e" uwaga nast?puj?cej tre?ci: Ania li?e si? z koleg? na lekcji