• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Uwagi w dzienniczkach

Status
Zamknięty.
Uwag? dosta? kumpel. Zima, otwarte okno: "Zak?ada sweter z premedytacj?."

@Gumi?
?eby? si? nie zdziwi?.

"Skandaliczne zachowanie na lekcji WOSS", "Uczennica pisze na tablicy numer rozpoczynaj?cy si? na 0700... i krzyczy "Plastyczka si? tam nadaje". Po przej?ciu razem z kole?ankami do pani psycholog wyg?upia si?", by?o ich sporo, ale nie widzia?am zeszytu zachowania, wiem tylko, ?e s? 3 zape?nione kartki ;)

gummi odk?d ma modka udaje powa?nego...

Andzia to ty smyk jeste? ;p
@topic
ja te? dosta?em tak?: Wyzywa p. xxx (nauczyciel plasytki) od plastusia.

@gumi?
Nie zdziw si?..

@topic
"Adrian wulgarnie odzywa si? do nauczyciela, pokazuj?c jak si? robi ?eczy erotyczne."
"Adrian wybiega z klasy i biega po holu na lekcjii W-F."
"Adrian olewa uwagi nauczyciela."
"Adrian ?uca kred? w Koleg?w."

@up "?uca" na pewno nie by?o ;p
@Episotes u nas te? niestety za to wpisuj? ;/

Dosta?em uwag? za to ?e: wjecha?em rowerem do szko?y i bezszczelnie wyrwa?em na kolo xD
2. Rzucanie koleg? na przerwie.
3. ?mianie si? z kolegi, ?e jego stary wozi go ?mieciar? xDDDDDDD
4. Za czyszczenie kasety do roweru na lekcji techniki xD
5. Za wyrzucenie dziennika klasowego za okno.

SZKODA GADA? MAM 11 STRON UWAG :D

jak bylem w pierwszej klasie to na przerwie, moj kolega kuba powiedzial do mojego kolegi buca (imie damian) ze ma fiuta ze szmateksu, i jak pani weszla do klasy to bucu tak powiedzial:"Prosz? Pani, a Kuba powiedzia?, ?e mam fiuta ze szmateksu!" i cala klasa w smiech. skonczylo sie tym ze obaj dostali uwagi

Ostatnia edycja:
Ja w 4 klasie na lekcji histori dosta?em 4 pa?ki i mia?em nerwa. To wi?c na drugi dzie?, przed informatyka go?ciu od histori szed? do pomieszczenia dla palaczy a ja do niego :D - "Stachu (jego imi?) !! PEDALE !!!" i zwali?em na qumpla z klasy ;) Lecz po dw?ch dniach wszystko si? wyda?o :(

Babka od fizyki wstawila mi taka uwage : "Uczen nie reaguje na polecenia nauczyciela i jak on to mowi "Wale kolege w dupe"

wed?ug mnie w kazdym poscie powina byc zamieszczona uwaga inaczej powineno byc to karane ostrzeze niem dlatego wiec umieszcze

wojtek na pytanie co jest rozkoszne odpowiedzia? tyleczek 16letniej dziewczynki

Ja w 4 klasie na lekcji histori dosta?em 4 pa?ki i mia?em nerwa. To wi?c na drugi dzie?, przed informatyka go?ciu od histori szed? do pomieszczenia dla palaczy a ja do niego :D - "Stachu (jego imi?) !! PEDALE !!!" i zwali?em na qumpla z klasy ;) Lecz po dw?ch dniach wszystko si? wyda?o :(

nie?adnie tak zwala? na kumpla z klasy ;p

wojtek bije pana od w-f

Po 1 nie doubluj post?w (pouczasz innych a sam pope?niasz b??dy - ju? poprawi?em) Po 2 wg. mnie (to jest moja opinia i napewno si? z ni? nie zgodzisz) to te dwie Twoje uwagi s? zmy?lone//Drexav!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
"Ucze? X podpali? w?osy na lekcji dla ucznia Y."
hmm, tego nie ma w uwadze ale jeszcze fajnie bylo jak kolega na telefonie puszczal piosenki grupy Behemoth na religii :D

Te szko?y i nauczyciele w nich uczacy to jest jeden wielki cyrk na kolkach :rolleyes:

Adam udaje przedszkolaka na lekcji Niemieckiego gdy? zjada zeszyt kole?ance twierdz?c i? poto si? urodzi?.
Czy to jest mo?liwe?Nie wi?c nie dawajcie "idiotycznych uwag i niemo?liwych..."

Uwaga mojego kumpla
,,Xxx wszedl pod moje biurko i zaczol mnie laskotac.Angielski"

Status
Zamknięty.
Do góry