• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tibia - drastyczna gra ?

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia-drastyczna gra ?

Hymm...jak dla mnie zdj. s? drastyczne, ale p?aka? te? nie b?d?....
Poprostu Tibie trzeba wykasowa? raz na zawsze...ta gra jest pojeb***...

Dla wiary w wieku 7-13, proponuje Nostale. Sam gram i musze powiedzie? ?e jest to gra bardzo dystansowa...i nawet grafa lepsza...:)

Hahaha, o ja pierdole, ale jaja _/
Cipsoft chyba kopiowa? tego 12-latka gdy tworzy? "Hardcore PVP" xd.
Mikons na stronie nr. 1 ju? wspomnia? ?e to fizycznie nie mo?liwe dla dziecka obci?? komu? nogi, wi?c zaprzesta?cie p?aczu i smutk?w bo jakie? dziecko umar?o, jak kilka tysi?cy ludzi na ca?ym ?wiecie, mniej-wi?cej w tym samym czasie.
Jak m?g?bym skomentowa? tego dzieciaka...
Cel u?wi?ca ?rodki! Chcia? by? najlepszym graczem, to nie mo?e sobie pozwoli? ?eby mu jaki? 10-cio latek wisia? kapuche xd

Hehe dobry jeste? go?ciu...ale to jest rl, a nie gra ja w grze te? morduje i zaje*** ludzi, ale to jest gra....NP. taki CS czy CoD, gdy dzieci w wieku 13lat zaczna w to grac to w wieku 20lat ida do woja i mamy kazda bitwe wygran?...xD

Ludzie w tym temacie pisz? ?e jest to fotomonta?.. Naprawde wida? jak macie s?ab? psychik? i ona wam nie pozwala sobie zakodowa? ?e co? tak drastycznego moglo sie wydarzy?. Jak wiemy na ?wiecie ?yj? miliardy ludzi, ka?dy jest inny st?d te? trafiaj? si? psychole. A je?eli chodzi o zdj?cie jest prawdziwe i Glupie gadanki ?e Fake to tylko strach psychiki 13 latkow ktorzy wchodza w ten link. Tak jestesmy wszyscy zbudowani...
?a?osne jest to co si? dzieje w Brazylii. Zreszt? nie tylko tam :o

Odp: Tibia - drastyczna gra ?

az mi sie wierzyc nie chce....naprawde....masakra ze cz?owiek jest zdolny do czego? takiego...zwlaszcza dziecko...kt?re w zasadzie jeszcze jest m?od? istot? na tym ?wiecie i nie patrzy na to wszystko jak powinno...ale tez wielu rzeczy nie wie i nie widzi....

az mi sie wierzyc nie chce....naprawde....masakra ze cz?owiek jest zdolny do czego? takiego...zwlaszcza dziecko...kt?re w zasadzie jeszcze jest m?od? istot? na tym ?wiecie i nie patrzy na to wszystko jak powinno...ale tez wielu rzeczy nie wie i nie widzi....

Uwierz, dzieci s? zdolne do takich rzeczy, po pierwsze - w tak m?odym wieku dzieciak nie panuje nad swoj? z?o?ci? ca?kowicie... a po drugie w pa?stwie takim jak Brazylia gdzie jest chore spo?ecze?stwo i przemoc jest czym? normalnym to taki dzieciak musi mie? nie?le zr?bany ?wiatopogl?d, w tak m?odym wieku u cz?owieka dopiero kszta?ci si? moralno?? etc. Zdj?cia - Makabryczne, ciekawe co musieli prze?y? rodzice tego dziecka gdy zobaczyli jego zw?oki... Wsp??czuj? rodzinie ofiary...

Ale ja to tylko 30 min na dzie? gram tak?e to nie jest m?j drugi ?wiat...

omG takie cos jest niewyobrazalne!! ja nawet nie pobilem kolegi jak kupilem na allegro duzo cc i je wyjebal o.Ociekawe jakie itemki on mu wisial o.O O.o
#down
ja sam osobiscie dalbym rodzicom dozywocie!!

Ostatnia edycja:

Jeju, co ta Tibia potrafi zrobi? z cz?owiekiem, szkoda m?odego.
Temu g?wniarzowi co to zrobi?, nale?y si? do?? wysoka kara, aby Cierpia? tak jak jego By?y kolega.

No jednak widzialem zdjecia
Ale jedno mnie dziwi?
Czemu tamte dziecko (10 latek) nie pobiegl na przyklad do kuchni i nie siegnelo po no? przecierz i tak nie trafil by do wiezienia bo to byla obrona wlasnego siebie

[*]

#up
moze on go najpierw pobil i nie mogl sie ruszyc

Powiem wam ?e 3/4 post?w w tym temacie to " sprytne " nabijanie post?w.
Jak zobaczy?em te zdj?cie to powiem szczerze , przerazi?em si?.
Nie wiem czy to fotomonta? , manekin czy te? mo?e na prawd?.
Tibia nie jest drastyczn? gr? , w tej grze trzeba pami?ta? ?e to tylko gra , nie warto jest przezwa? kogo? o " itemy " a co dopiero zabi? jest to g?upota ...
Ja uwa?am ?e tibia powinna mie? ograniczenie wiekowe do min. 13 lat , dlatego ?e wtedy te " dzieci " maj? cho? troszk? rozumu w g?owie i pami?taj? ?e to TYLKO gra.
Pozdrawiam Suchar

Sa ludzie ktorzy naprawde przesadzaja..
Potrafia siedziec do 5 rano po to zeby wbic upragniony lvl
Dzieki temu traca kolegow i prawdziwe zycie bo zamiast isc na dyskoteke albo na laski to siedza przed kompem
Trzeba miec umiar we wszystkim :)

To Zal Mi Was Nie Trzeba Byc Detektywem Po Pierwsze Wiecie Ze Trzeba mniec sile zeby przeciac nogi ??:curse: wlasnie a po 2 dziecko by nie unislo 2 metry do gory osoby o mnie wiecej takej samej wadze...On byl wyjety z tego schowka na gorze wiec pomyslcie to nie jest prawda :) ktos sobie jaja zrobil wystarczy spojrzec na zdjecia...:down:

Dok?adnie, a poza tym te jego stopy... mi osobi?cie wydaj? si? ?e to by? manekin. I naprawd? ten co zrobi? sobie takie ?arty niech pomy?li ?e to wcale nie jest ?mieszne, lecz ?a?osne. Psujecie tylko opinie o Tibi

Ale to chyba najwi?cej przypadk?w takich w brazuli si? dzieje tam maj? "zepsuty kraj lub psyhike"

Heh ja nwet nie robie nocek... Nawet nie rozumiem jak mozna robic nocki... Nie wyobrazam sobie uzaleznic sie od jakiejkolwiek gry ,a co dopiero zrobic to... ,jesli to jest na serio ,a nie...

Wcze?niej ni? 14,13 rok ?ycia tibia powinna by? chroniona przed dzie?mi poni?ej :/
Zacznie taki w wieku 10 lat i w wieku 18 b?dzie jakim? szajbusem :/

jak by mi taki synek wlazl do domu z pila to bym mu zajebal

Pozdrawiam rodzicow...
Tak jest jak nie interesuje si? co robi dziecko : D

...

?al mi was, od kiedy 12 letni dzieciak z tak? si?? mo?e poci?? koleg?, je?eli jego kolega mia? 10 lat, i chyba m?g? si? sam obroni?? Kurwa, p?aka? si? chce...

Status
Zamknięty.
Do góry