• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tibia - drastyczna gra ?

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia - drastyczna gra ?

W brazylii g??wnie dzieci kt?re graj? w tibie, bior? to napowa?nie jakby to by?o ich Drugie ?ycie...
Szczerze M?wi?c jak to przeczyta?em to jako? dziwnie sie poczu?em i sie troche Wkur*****...,?e na ?wiecie istniej? takie dzieci S?o?ca...
np. W polsce te? by? Kiedy? przypadek,?e 18 letni ch?opak gra? w tibie ...
a Matka Mu wy??czy?a internet bo niemog?a go oderwa? od komputera...
I co z tego wynik?o?, to ?e ten frajer pobi? swoj? matke krzes?em na ?mier?...
Nie bierzcie przyk?adu z takiego idiotyzmu...
Jednym s?owem ?al!.

To jest naprawd? straszne. Jak mo?na co? takiego zrobi??
Dla mnie to jest po prostu...no...nawet nie wiem jak to okre?li?. Po prostu straszne...

Wi?cej nie ka?cie mi ogl?da? tych zdj?? ;/

Ja si? wypowiem na sw?j temat..
My?l? ?e Tibia nie jest drastyczn? gr?, ale bardzo wci?ga...
Jak ju? moderaton m?wi? zaczyna si? w m?odym wieku i si? chc? by? lepszym od wszystkich... Ale zdj?cia s? drastyczne... Jak 12-letnie dziecko mog?o takie co? zrobic?! Sam mam 14 lat, ale jak by mi kto? wisia? itemki to bym poczeka? a? odda a nie odrazu zabija?... Niepowa?ny jaki?.

/Jupiterek.

link usuni?ty...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja nie mog? gdy to teraz zobaczy?em to nie wiem jak tak mo?na zrobi? swojemu koledze :O uci?? nogi i wog?le to jest jakie? chore ?eby mu 12 latek da? rade odci?? nogi nie to jest nie mo?liwe :( bo jak ja nie odda?em koledze item?w to nic nie gada? ale ?eby brazylia taka z?a by?a no we? :O to jest jakie? Chore ! nie wiedzia?em ?e a? do takich skutk?w doprowadzi gra Tibia :O

Pozdro,
Cabron

Ja nie wierz?, ?e to przez Tibi?. To dziecko musia?o mie? jakie? problemy, g??bsze, powa?niejsze. Nie zabija si? innych ludzi przez gr? (szczeg?lnie koleg?w), czyli jak m?wi? problemy z psychik? lub co? w domu nie tak.... A oczywi?cie, ?e gra?o w Tibi? to zaczynamy pierdoli?, ?e to Tibia jest nieodpowiednia i to przez ni?... Pozdrawiam.

Ja my?le ?e a? tak by go nie m?g? dojecha? z powodu Tibii, prosz? was.
Tak jak UP m?wi, mo?e jakie? problemy mia? go?? :D
Ale ?e a? drastyczna gra? Troch? krwi jest tzn. czerwono-r??owych pixeli ;d

Tibia wci?ga?
Ma?ych dzieci tak ;]
Doro?li inaczej patrz? na to...

Nie w?azi?em w te zdj?cia i nie wejd? :)

Sama gra w sobie nic nie robi, ale jak kto? nie ma nic innego do roboty i gra 24/7 to nie ma co si? dziwi? ?e zachodz? takie sytuacje.
Pozdrawiam

Sama gra w sobie nic nie robi, ale jak kto? nie ma nic innego do roboty i gra 24/7 to nie ma co si? dziwi? ?e zachodz? takie sytuacje.
Pozdrawiam
Jakie kurwa sytuacje? Cz?owieku, czy to, ?e gram non-stop w Tibi? znaczy, ?e przez to kiedy? wyjd? gdzie? i kogo? zabij?? Ogar :)

Status
Zamknięty.
Do góry