• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tibia - drastyczna gra ?

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia-drastyczna gra ?

Pff.. kazdy kto powiedzial tutaj, ze jak zobaczyl te zdjecia to wymiotowal i wylaczal ta strone jest smieszny, przeciez to zwykly dzieciak obciety w pol ;o horroru nigdy nie ogladaliscie? tylko kreskowki. Mnie tam to lata, w tibie juz nie gram, bo stwierdzilem ze nie ma sensu tracic czas na cos takiego. Ja tam bym na miejscu ojca tego pocietego chlopaka, pocwiartowal rodzine tego zbrodniarza na jego oczach, a potem go samego;p wtedy moze Rodzice przemysleli by czy warto pozwalac dziecia na gry komputerowe w takich ilosciach

Ostatnia edycja:

Dobrze ?e mam ?elazny ?o??dek... nic dziwnego ze Brazylijczycy nie s? mile widziani w tibii...
takie dziecko OMG

o.O
Ehh...mo?e z tym to troche przesadzi?e? o kupowaniu komputer?w od +16 :D ale je?li chodzi o tibie to popieram :o sam by?em "lekko" uzale?niony jak mia?em 12 lat;( tyle ?e nie la?em nikogo w domu jak pad?em tylko tam bluzgi posz?y i ?ycie p?yne?o dalej ;)

Sorry za kolejnego posta.:o
Geass mo?e by? przet?umaczy? te zdania na polski :p Bo zaraz po?owa os?b b?dzie prosi?? o t?umaczenie -.-
Ju? mnie o to jeden go?ciu pyta?, ale nie b?d? nicku podawa?, bo g?upio mu b?dzie :D

looool to jest dziwne zabi? kogo? za item hahahahahah ?al mi tego dzieciaka kt?ry pociacha? go jak by ubi? demca xDD sorry ?e nie mam wsp??czucia ale takie rzeczy mnie nie ruszaj? :] ale troch? trzeba przyzna? to jest chore dziecko musia?o naprawd? mie? s?ab? banie do tego bezgl?dny on go jeszcze powiesi? chyba na tych kablach albo to zrobili lekarze milicja i kto tam m?g? by?...

the making of saw 4
czyli
jak Pi?a 4 (film)

seriously the first thing i thought when i saw them pics was fresh meat, im not joking. i need help.
tzn.
powa?nie pierwsz? rzecz? o kt?rej pomy?la?em, kiedy zobaczy?em te obrazki, by?o ?wie?e mi?so. nie ?artuje. potrzebuje pomocy

I didn't know people in Brazil had money.
tzn.
Nie wiedzia?em, ?e ludzie w Brazyli maj? pieni?dze (?)

#topic. Furia z powodu nie oddania itemk?w? Wiem, ?e to brazylia, ale to prawie jak kanibalizm, tyle, ?e bez "zjadania". >.>

Moje zdanie na temat tych wszystkich ustale? wiekowych- nie tylko odno?nie Tibii- jest takie, ?e to wszystko zale?y od doros?o?ci danego gracza, nie wieku. Dla kogo? kto jest na tyle inteligentny zabicie kogo? w grze(jakiejkolwiek) nie b?dzie motywem nap?dzaj?cym do zabijania poza gr?. W dodatku za jakie? itemki, no ludzie. Co? mi si? wydaj?, ?e te zdj?cia to bulszit, si?a 12-latka jest zbyt ma?a, by, ot przekroi? cz?owieka na p??. Takich ludzi powinno si? zamyka? w oddzia?ach zamkni?tych, tak czy inaczej.

HAHAHAHAHAHA!!

Ciekawe czy ten ?epek bez "nuk" prze?y? xD

JEBANE BR POZABIJAJ? SIE ZA DSMA !

HAHAHAHAHAHA!!

Dziekuje,pozdrawiam.

@2x down

Chyba jestes niepoczytalny umys?owo jak myslisz ze to jest fotomonta?.

Ostatnia edycja:

Porpstu te zdj?ci? s? drastyczne najlepiej to napisz , ?e s? od +18 . Po za tym takiego czego? nie robi? normalni ludzie , kt?rzy wiedz? , ?e to tylko gra i na tym ?wiat si? nie ko?czy . Wed?ug mnie tamten ch?opak by? nie?le porypany na punkcie komputera a tym bardziej tibi . Poprostu po tych zdj?ciach chcia?o mi si? wymiotowa? . No ale niestety s? tak zwane : DZIECI TIBI .

OMG ?a?osny fotomonta? :down: tyle szczeg???w niedok?adnie zrobionych ?e szok. Przy powi?kszeniu tych zdj?? wida? ?e go?? ?adnie siedzia? nad tym, aby to poskleja?.

Fakt faktem ?e takie sytuacje mog? mie? miejsce, ale w g?ow? zachodz? jak taki g?wniarz da?by rad?, aby poci?? takiego kolesia w p?? O.o

Tibia nie jest z?? gr?, po prostu osoby kt?re si? za ni? bior? maj? s?ab? psychik?. Gry typu GTA czy CS uwa?am ?e s? o wiele gorsze pod tym wzgl?dem. ?mier? te? ju? mia?a miejsce przez inne gry nawet kiedy? opisywa?em jedn? z nich. C?? rodzice powinni wiedzie? w co nasze dzieci graj?.

Zal Mi tego dziecka . Szczerze sam bym zabil tamte za to co zrobilo :) Skoro zrobilo cos takiego za itemki . To co zrobi za cala postac ?? Naprawde . Nad tibia trzeba miec kontrole . Wciaga ale nie kazdego . Mnie kiedys wciagla ale sie wyje.... Teraz gram z rozsadkiem . Nie lubie takich noobow ktorzy za gre zabijaia ludzi . To jest chore

Uwazam ze cipsoft powino cos z tym zrobic . Bo ktos sie moze tym zainteresowac Z gory .

co Do up to sie nie zgadzam poprostu swiat schodzi na psy . Wszystko jest mozliwe

vips.gif

Naprawde jak mogl 13 latek czy tam 10 latek pociac w pol gocia? Sproboj sobie przeciac kosc pila reczna zobaczymy czy ci sie uda. Watpie..
Watpie tez w to ze ten chlopak wziol szlifierka kontowa i zaczol ciac mu kosci poniewaz niema jej na zdjeciu. Jest tylko pila.
przypatrzcie sie stopa tego "chlopca" mi przypominaja stopy manekina i nie sa zakrwawione (WTF!?!?).
Ale myslcie jak uwazacie.

Ja mam 11 latek xD i gram w tibie ale nie jestem 'maniakiem' :) A jak widze jak piszecie o tych zdjeciach to chyba nie wejde xdddd

@edit

Jak chce wejdz na ta strone pisze :

Przerwane po??czenie

Po??czenie z serwerem zosta?o zresetowane podczas wczytywania strony.

Po??czenie sieciowe zosta?o przerwane podczas negocjacji. Spr?buj ponownie.

Chyba to dobrze :P

Ostatnia edycja:

Ja pier..... ja bym tego kur..... dzieciaka zabil co za dziecko tp przecierz tylko gra a nie jakis rl co on ku... ma ADHD

Prosze moderatorow o zamkniecie tematu, poniewaz temat zostal po 1 wyczerpany a po 2 strona z zdjeciami (na ktore nie powinno sie patrzec) nie dziala. Robi sie tu nie potrzebny spam.

Podniecacie sie tymi fotkami a to zwykle fake. Robicie sensacje z byle czego.

LOL troche drasyczna to akurat bylo bardzo drasyczne !!!!!!!POZDROWIENIA ALE CO TEN CHLOPAK MUSIAL MIEC W GLOWIE <mysli>
chyba dzwona..!

Uhahaaha :D.Moi rodzice zakazali mi grac w Tibie do 11 roku ?ycia.:D
A co do tych zdj?c...masakra...

@up
Ja na pocz?tku chcia?am to w??czy?, ale jak zobaczy?am wasze komentarze typu ,,On mu odci?? nogi" to nie wesz?am. Ale domy?lam si?, ?e zdj?cia s? bardzo mocne, a ja bym potem nie zasn??a xD A tak poza tym, ja nigdy nie chcia?am by? lekarzem, odk?d obejrza?am pierwszy (i ostatni) horror w ca?ym moim ?yciu ;D
@Topic
Wog?le dla mnie to nigdy nie by?o zrozumia?e, jak mo?na zabi? kogo? za gr? komputerow?, albo nie odr??nia? gry od rzeczywisto?ci. Dla mnie jest to w og?le niepoj?te...

Status
Zamknięty.
Do góry