• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tibia - drastyczna gra ?

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia-drastyczna gra ?

To nie jest prawdziwe na 100% Akurat 10 latek 0 si?y nawet o??wka nie po?amie a ma kosci przeciac? mieso? Nieee

To nie jest prawdziwe na 100% Akurat 10 latek 0 si?y nawet o??wka nie po?amie a ma kosci przeciac? mieso? Nieee

Uwa?am,?e to prawdziwe,bo by?o kiedy? o tym dosy? g?o?no.
To nie wydarzy?o si? teraz,tylko kiedy?.

Po pierwsze to 12 latek zabi?,a po drugie nie przesadzasz z t? si?? ?
Moja 5 letnia siostra z ?atwo?ci? po?amie o??wek,wi?c si? z tob? na pewno nie zgadzam.

Jak wy mo?ecie normalnie patrze? na te zdj?cia?? Ja zobaczy?em dwa pierwsze obrazki, ale i tak ledwie zobaczy?em ju? zamkn??em t? stron? bo to drastyczne, ale kit.
@Artin, ale naprawd? mog?e? napisa? chocia? napisa?, ?e te zdj?cia s? bardzo drastyczne, bo ja np. ?a?uje, ?e w ten link wszed?em.?eby tylko to 10 latki nie widzia?y bo zaczn? sie komentarze typu : "b?d? mia? koszmary nocne"...:D
Mam pytanie czy kto? czyta? tekst na temat tych zdj???? Wtedy si? dowiemy czy to przez tibie czy to jaka? wojna domowa xD (je?eli to po ang czy br to przecie? s? s?owniki, a ja ju? tam nie wejde)

To poprostu wejd? tam i zakryj r?k? obrazki xDDD
Znaczy si? jak wejdziesz i masz 1 obrazek to zakryj go r?k? i przeczytaj ; D
B?d? twardy a nie ?e prosisz si? kogo? :P
Musisz wko?cu prze?ama? ten strach..
Ja te? kiedy? ba?em si? tych "straszek" co jaki? ryj wylatuje na ca?y monitor ale teraz to ju? norma ; D
M?wie Ci spr?buj a nie po?a?ujesz ; )

Dla mnie niech najlepiej wykasoja ta gre...Niech ots zostana bo tam wszysko sie latwo zarabia sam gram na real dobrze ze jestem opanowany...;(

Usu? ten link... Te zdj?cia s? zbyt brutalne.

Usu? ten link... Te zdj?cia s? zbyt brutalne.
I inni:
Czy wy nie przesadzacie ?
Tak,zdj?cia s? "troch?" brutalne,ale nie trzeba od razu sia? panik?.
Nie chcesz wej?? ? Nie wchod?...

Zachowujecie si? jak ma?e dzieci,co pierwszy raz widzia?y tyle krwi.
Oj lekarzami to na pewno nie dostaniecie :)

Nie panikujemy tylko na tym forum s? te? dzieci. Wejdzie taki knypek my?l?c, ?e zobaczy jakie? "brutalne" sceny w tibi a tu prosz?. I co psycha zryta (za przeproszeniem).

To jest horror w bia?y dzie? jak zobaczy?em te zdj?cia to my?la?em ze serce stanie mi
Jak dziecko 12 nastoletnie mo?e zrobi? co? co ba? by si? zrobi? ka?dy z nas i reszty doros?ego spo?ecze?stwa? Ale to tylko i wy??cznie wina rodzic?w ze pozwolili dziecku w tak m?odym wieku na kontakt z tibi? ,Choremu Dziecku bo inaczej nie mo?na nazwa? takiego dziecka... Niestety Tibia jest dla m?drych ludzi a nie dla takich co po za ni? nie widz? ?wiata . Przyk?ad Polskich Graczy ( ) To nie s? chore dzieci ?

Nie wierze ?eby takie co? cie sta?o.Gdy ujrza?em te zdj?cia to odrazu wy??czy?em bo to jest chore:curse:.Powiniene? napisa? se te zdj?cia s? takie drastyczne;(.A co do tych dzieci ?al mi ich,jak mo?na zabija? w takim wieku?? I to za itemki w grze internetowej?? Ja bym tak jak wy?ej si? wypowiedzieli,da? tibie od 16-18 latO.o.Dzieci nie dojrza?e ?eby gra? w takie gry,powinny mie? zakaz na neta.Co si? dzieje w tym ?wiecie? Same z?e rzeczy:(.

Kurde Pierwszy raz zobaczy?em ten temat :( Za bardzo nie rozumiem tego co zasz?o to jest zbrodnia :(

wiecie co ?
on mog? go tam wsadzi? przecierz przeci?ty PRawie na p?? by? l?ejszy wi?c jakie? szanse s?
og?lnie to szkoda mi tego co mu zabra? itemy bo o tym co to zrobi? to juz nic nie powiem bo szkoda gada?

O lol straszne !!!! Przez tibie takie rzeczy?? Nie mo?liwe!!!! Przera?aj?ce gorsze ni? ca?a saga PI?Y!!! To jest w?a?nie Brazylia!!

Ja mam 12 lat i jak wszedlem na ten link to mi sie tak niedobrze zrobilo!
Kurcze no za pare pixeli takie cos ? HORROR !

Brazylia to jest inny swiat. W Polsce po pierwsze nikt takich zdjec nie udostepnilby w internecie. Strasze co gra moze zrobic z czlowiekem.
Dlatego boce, nawet jak padne to wystarczy kilka nocek wlaczonego laptopa i bez stresu mam odrobiony level.

Zla nazwa tematu. Tibia to nie jest drastyczna gra. Ludzie,ktorzy w nia graja tacy sie staja.

Szczerze ? to przerazi?o mnie to zdj?cie, niekt?rzy bior? tibie za powa?nie, i robi? takie czyny, nic nie da si? zrobi? ...

Ludzie Nawet jesli dadza ta gre chocby od 16 lat to i tak beda graly takie 12 latnie cioty ...
Ciekawe jakie zarzuty dostal ten 12 letni Ped**

Mhmh.. To oni byli za przeproszeniem pojebani jak tak zrobili. A przed nimi by by?o ca?e ?ycie. Kto zabija za gr?? Ja bior? tibi? dla zabawy, nawet gdybym mia? 200 level i pies wy??czy? by mi niechc?cy komputer bym go nawet nie uderzy? :D. Zdarza si? i tyle.

...
Jak ? n/c brak s??w... Szkoda tego kt?ry to zrobi? i tego drugiego ;/ n/c ;(;(

Mi siostra opr??ni?a ca?e depo, troch? tego by?o 52lv troch? si? zdenerwowa?em lecz takiej zbrodni bym nigdy nie pope?ni? ::curse:

Status
Zamknięty.
Do góry