epic fail _/Ja planuje po zako?czeniu edukacji pojecha? na sterydach i jak b?d? mia? co? tego cia?ka to wtedy co? walne![]()
"Ka?dy pierdoli", jak powinien wygl?da? idealny tatua? wed?ug niego.Podoba si?? Wytatuuj sobie motyla na pi?dzie, albo smoka na pale. Walnij sobie przez ca?e plecy Inwokacj?. To nic, ?e b?dzie to dla niekt?rych ca?kowit? pora?k?. ^^ Wa?ne, ?e tobie si? podoba, nie? Amen.
Z tym CHWDP to przypa? bo jak na sankach z?api? to aby gumy id?.
M?j kumpel ma na bani CHWDP
Robisz to, co ci si? podoba. Dlatego, ?e ci si? podoba. Nie po to, ?eby mia?o g??bszy przekaz, ?eby ci o czym? przypomina?o. Po prostu jest kul.![]()
Tribale ss?, jak to kto? napisa? wcze?niej. Ale skoro taki masz gust...
Tribale ss?, jak to kto? napisa? wcze?niej. Ale skoro taki masz gust...
S?ysza?em ?e przez tatua?e marnuje si? ?ycie, wi?c ostrzegam ?e to wci?gaj?ce, spodoba Ci si? i si? ca?y obkleisz.
Ja chcia?bym mie? wielki krzy? na plecach kt?ry b?dzie pokryty drutami.
Tatua?e zawali?cie wygl?daj? tylko po pewnym czasie s? yyyy wyblak?e... M?j kumpel ma na bicepsie namalowany ?a?cuch ;s D?ugo?ci ok. 7cm. Wygl?da zajefajnie...
To, ?e ty masz jakiego? pierdylka czy tam motylka to nie znaczy, ?e dla innych to normalny tatua? bo dla mnie to najbardziej pojebana rzecz. R?wnie dobrze m?g?bym codziennie sobie kredkami czy tam flamastrami takiego samego malowa?, jak si? tatuujesz to po to, ?eby odjeba? co? zajebistego, a nie banalnego i jak?e chujowego motylka. Co do tatua?y waszych - najs.Tatua? Hmm sama mam (motylka fioletowego na plecach.. ) tatua? mo?esz zrobi? , ale nie r?b Tribal! to taki shit tylko czUby w tym chodz?.. je?li chodzi o tatua?e to zr?b jaki? normalny np. motylek![]()
![]()
Haha!hehe chyba se walneh jeden tatuarz hehe chociarz przypal kurwa bo z hemi mam 1 na polrocze i stara sie pyrga to mi moze nie pozwolici glupia pisda kurfa. tatuarze rzondzom hehehe jot pe na stoprocent kocham rege mi?o?? piasek zu