• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tatua?e

Status
Zamknięty.
Odp: Tatua?e

Ja planuje po zako?czeniu edukacji pojecha? na sterydach i jak b?d? mia? co? tego cia?ka to wtedy co? walne ;)

@down
Wyjebane mam ;]

Ostatnia edycja:

@up
Typowa pokaz?wka. My?lenie w stylu "mam wysterydowane cia?o, mam tatua?, jestem koksem".

@Drexav
"Ka?dy pierdoli", jak powinien wygl?da? idealny tatua? wed?ug niego. :rolleyes: Podoba si?? Wytatuuj sobie motyla na pi?dzie, albo smoka na pale. Walnij sobie przez ca?e plecy Inwokacj?. To nic, ?e b?dzie to dla niekt?rych ca?kowit? pora?k?. ^^ Wa?ne, ?e tobie si? podoba, nie? Amen.

Ja planuje po zako?czeniu edukacji pojecha? na sterydach i jak b?d? mia? co? tego cia?ka to wtedy co? walne ;)
epic fail _/
Mi??nie po sterydach bez ?wicze? flaczej? i nie b?dziesz fajnie wygl?da? za kilkana?cie lat;)

"Ka?dy pierdoli", jak powinien wygl?da? idealny tatua? wed?ug niego. :rolleyes: Podoba si?? Wytatuuj sobie motyla na pi?dzie, albo smoka na pale. Walnij sobie przez ca?e plecy Inwokacj?. To nic, ?e b?dzie to dla niekt?rych ca?kowit? pora?k?. ^^ Wa?ne, ?e tobie si? podoba, nie? Amen.

No tak, ale robisz to dla siebie czy dla kogo?. Zrobisz najlepszy tatua? kt?ry b?dzie podoba? si? wszystkim mi?o?nikom tatua?y. Przejdzie jednak kto? kto tej sztuki nie lubi i powie "obrzydliwe, nigdy czego? takiego bym nie zrobi?" i co znowu pora?ka prawda? Wi?c lecimy usuwa? tatua?. Zastan?w si? - bo podobno chcesz sobie dziar? zrobi? - dla kogo ona jest. Dla ch?opaka - kt?remu ten prezent si? nie spodoba i Ci? rzuci. Dla rodzic?w kt?rzy b?d? krzycze? "Dziecko co ty zrobi?a?", czy dla Ciebie? ?mieszne jest my?lenie pod innych skoro Ty jeste? najwa?niejsza w swoim ?yciu. I cokolwiek nie zrobisz zawsze znajdzie si? kto? komu to b?dzie si? totalnie nie podoba?o i co masz si??? i p?aka??

Moja wypowied? nie by?a ironi?, wyj?tkowo. Przecie? ja podzielam twoje zdanie w tej kwestii.
Tatua? mam zrobiony. Wed?ug mnie jest zajebisty i po zrobieniu go jestem szcz??liwa jak prosi? w b?ocie. Ale par? os?b, kt?rym go pokazywa?am stwierdzi?o, ?e "ankh saks", ?e z?e miejsce i w og?le dziwny wz?r. I co? Si??? i p?aka?, jak nadmieni?e?? Nie. Bo co mnie to interesuje, skoro wed?ug mnie jest cudownie. ^_^

Z tym CHWDP to przypa? bo jak na sankach z?api? to aby gumy id?.
M?j kumpel ma na bani CHWDP

Ty.. Ale jeste? fajny, musze Ci? pozna? bo jest najfajniejszy na forum. Jaaa, ale super!

#Topic
Fajne, rozumiem ?e to zrobi?e? na drugiej r?ce?

Najlepsze to zrobi? sobie obrazek jako tatua?, a nie jakie? ognie. Ale rozumiem ?e takie tatua?e s? drogie i nie ka?dego na to sta?. Je?eli Ciebie zadowala to co masz, to si? ciesze ?e potrafisz si? zadowoli? tym co masz.

Robisz to, co ci si? podoba. Dlatego, ?e ci si? podoba. Nie po to, ?eby mia?o g??bszy przekaz, ?eby ci o czym? przypomina?o. Po prostu jest kul. :rolleyes:

Tribale ss?, jak to kto? napisa? wcze?niej. Ale skoro taki masz gust...

Robisz to, co ci si? podoba. Dlatego, ?e ci si? podoba. Nie po to, ?eby mia?o g??bszy przekaz, ?eby ci o czym? przypomina?o. Po prostu jest kul. :rolleyes:
Tribale ss?, jak to kto? napisa? wcze?niej. Ale skoro taki masz gust...

Takie robienie tatua?u sobie dla zabawy, mo?e uzale?ni?.

#Topic
S?ysza?em ?e przez tatua?e marnuje si? ?ycie, wi?c ostrzegam ?e to wci?gaj?ce, spodoba Ci si? i si? ca?y obkleisz.

Ja chcia?bym mie? wielki krzy? na plecach kt?ry b?dzie pokryty drutami.

Tatua?e zawali?cie wygl?daj? tylko po pewnym czasie s? yyyy wyblak?e... M?j kumpel ma na bicepsie namalowany ?a?cuch ;s D?ugo?ci ok. 7cm. Wygl?da zajefajnie...

Ja chcia?bym mie? wielki krzy? na plecach kt?ry b?dzie pokryty drutami.

My?l? ?e ?adniej wygl?da?o by na bicepsie ale ka?dy ma inny gust ;)

Tatua?e zawali?cie wygl?daj? tylko po pewnym czasie s? yyyy wyblak?e... M?j kumpel ma na bicepsie namalowany ?a?cuch ;s D?ugo?ci ok. 7cm. Wygl?da zajefajnie...

Tak to prawda, po pewnym czasie tatoo robi? si? wyblak?e ale takie s? tego uroki, a co do dziary Twojego kumpla m?g?by? wstawi? tu fot? tej dziary :up:

@Down
Nom pomy?l sobie gdyby? mia? ca?e r?ce wytatuowane w czachy i w wieku 70 lat w lato idziesz do ko?cio?a, fajnie by to wygl?da?o nie? ;)

Ostatnia edycja:

Ja tam bym nie chcia? mie? tatua?u, m?j wujek (32 lata) ma tego pe?no i narazie wygl?da spoko, jednak co gdy za 20-30 lat (jak b?dzie ?y?) b?dzie chcia? si? pokaza? chocia?by w podkoszulku a tam jedno i drugie rami? wytatuowane czachami, kt?re na dodatek s? wyblak?e. Zreszt? nawet je?li mia?bym mie? tatua? to jaki? ma?y na ramieniu, bo inne miejsce nie wchodzi w rachub?. Pozdro

Tatua? Hmm sama mam (motylka fioletowego na plecach.. ) tatua? mo?esz zrobi? , ale nie r?b Tribal! to taki shit tylko czUby w tym chodz?.. je?li chodzi o tatua?e to zr?b jaki? normalny np. motylek :) :D

Hmmm tatua?e... my?la?em kiedy? nad tym. Ale dopiero jak si? sko?czy nauk? to si? o tym pomy?li. Ale jak b?d? mia? robi? to zrobi? co? zajebistego.

Pozdrowionka

Tatua? Hmm sama mam (motylka fioletowego na plecach.. ) tatua? mo?esz zrobi? , ale nie r?b Tribal! to taki shit tylko czUby w tym chodz?.. je?li chodzi o tatua?e to zr?b jaki? normalny np. motylek :) :D
To, ?e ty masz jakiego? pierdylka czy tam motylka to nie znaczy, ?e dla innych to normalny tatua? bo dla mnie to najbardziej pojebana rzecz. R?wnie dobrze m?g?bym codziennie sobie kredkami czy tam flamastrami takiego samego malowa?, jak si? tatuujesz to po to, ?eby odjeba? co? zajebistego, a nie banalnego i jak?e chujowego motylka. Co do tatua?y waszych - najs.

Ja mia?em tatua? tymczasowy na 2 lata na nodze mianowicie moje imi? po Korea?sku. Bardzo mi si? podoba? i zastanawiam si? ?eby wyrobi? sobie ten sam ale ju? na sta?e.

Nannance to tw?j tatua?? Ile za niego da?e? i gdzie go robi?e?? Je?li zap?aci?e? wi?cej, ni? dwie stufki to powiniene? pana tatua?yst? zajeba? t?pym sekatorem za spieprzenie r?ki i wy?udzenie kasy w nieproporcjonalnej do zajebisto?ci tatua?u ilo?ci. :3

Nie to nie m?j chcia?em taki zrobi? tutaj wida? ?e wyblak?y jest.

Tutaj masz moje Magdaleno, wstawi?em je wczoraj ale przy cofce wjeba?o.
2r756w5.jpg

10igcvq.jpg

Ostatnia edycja:

hehe chyba se walneh jeden tatuarz hehe chociarz przypal kurwa bo z hemi mam 1 na polrocze i stara sie pyrga to mi moze nie pozwolici glupia pisda kurfa. tatuarze rzondzom hehehe jot pe na stoprocent kocham rege mi?o?? piasek zu
Haha!
Temat, nie b?d? nic doradza? Ognistemu, poniewa? temat ma ponad rok i s?dz?, ?e to co zamierza? zrobi? b?d? si? ju? rozmy?li?. Pragn? sobie waln? tatua?a, zaraz jak mi stuknie 18-stka. Zrobi? sobie ma?y prezent. Chcia?bym, aby wykonano mi tatua?, kt?ry bez wzgl?du na sytuacje nie b?dzie on odbiega? od moich przekona?.

Status
Zamknięty.
Do góry