• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tarantula na rookgard

Status
Zamknięty.
Liczba reakcji
4
Witam nie wiem czy slyszeliscie o tym ze podobnie jak mino maga tak samo da sie spotkac tarantule na rookgard znajduje sie ona na spiderach kolo orcow (calkiem z lewej strony mapki) widzialem ja na wlasne oczy ale nie jestem pewien czy da sie w jakikolwiek sposob do niej dostac... Wydaje mi sie ze da sie poniewaz watpie aby cipsoft umiescil ja tam dla jaj...(moze jest tam jakis quest ,ktorego jeszcze nikt nie wykonal) prosze o pomoc w rozwiazaniu tejze zagadki... :p

Odp: Tarantula na rookgard

Te? to widzia?em i moim zdanie nie da sie tam wej?? pr?bowa?em na 10 sposob?w i nic ale jak sie czego? dowiesz pisz na pw :P :D

Wedlog mnie te wszystkie tajemnicze potwory i itemy maja wspolne powiazanie zaloze rookstayera i postaram sie odkryc prawde chocbym mial probowac przez rok...

Kurde ludzie to jest wszystko dla to aby pokaza? wam co b?dzie na mainie.
A i tak zak?ada si? po to aby zostac mieszka?cem na Rookgaardzie , aby pomaga? m?odszym i by? twardym do?wiadczonym graczem.
Pozdrawiam,
Arts

No ja te? ju? pr?bowa?em do niej dotrze?, ale nie wiedzia?em jak...;] tak samo do Ghoula te? nie wiem czy da rade :) na Arcanii Rokstayerzy zrobili ju? questa na tego sworda w kt?rym trzeba zabi? mino maga :)

@Juskin.
Niech poka?? prawdziwy dow?d ?e maj? czy filmik inaczej uwierz?.
Pozdrawiam,
Arts

Omg... Rook to jest tutorial dla niedo?wiadczonych graczy, kt?rzy nie wiedz? co b?dzie na Main. Ghoul, Mino Mag, Tarantula, Spike Sword jest to po to, ?eby by?o wiadomo co spotka ludzi na Mainie :)

Po co jest tarantula na rooku... Zastan?wmy si?... Mo?e dlatego, ?e ?adnie wygl?da i nadaje klimatu mapie. Tarantula jak i Ghoul i Mino Mag jest tylko dla ozdoby ?eby ?adniej mapka wygl?da?a i tyle. Przynajmniej to moje zdanie.

Tarantula jest tam dla ozdoby, jak i po to by gracze pr?bowali jako? si? do niej dosta?. Przy tym odkrywaj? nowe miejsca itp. Znajduje si? ona tam tylko do tych cel?w, i na 100% nie da si? do niej dosta?.

Pozdrawiam,
DRE

Szanowny DRE , ma racjie Tarantula jest w celach po to by pokaza? co pocz?tkuj?cych czeka na mainie.Z samym Minotaur Magiem nie zgodz? si?.
A tym samym Ghoul by? kiedy? elementem katana room.W jakim? update 7x tibii zosta?o wybrane odpowiednie miejsce za Katana Room :)

Szanowny DRE , ma racjie Tarantula jest w celach po to by pokaza? co pocz?tkuj?cych czeka na mainie.Z samym Minotaur Magiem nie zgodz? si?.
A tym samym Ghoul by? kiedy? elementem katana room.W jakim? update 7x tibii zosta?o wybrane odpowiednie miejsce za Katana Room :)

Jak masz tylko nabiajac posty to nie wypowiadaj sie w moich tematach po co piszesz dwa razy w tym samym temacie praktycznie to samo... O boze jak ja nie cierpie takich ludzi ktorzy pisza wszedzie zeby nabic posty

Czy ja wiem Ostatnio trai?em jakos na filmik na youtube na ktorym ziomeczek ustawial ciala trolla orca orc s.oraz wilka i poustawia? je na grobach w kolejnosci od najsilniejszego do najslabszego powylewal na to krew i pojawilo mu sie you found a golden key ... dziwne to bylo osobiscie to pr?bowa?em robic ale cia?a mi si? psu?y i nic nie wychodzi?o:confused::eek:

Edit: Czy ja wiem Ostatnio trai?em jakos na filmik na youtube na ktorym ziomeczek ustawial ciala trolla orca orc s.oraz wilka i poustawia? je na grobach w kolejnosci od najsilniejszego do najslabszego powylewal na to krew i pojawilo mu sie you found a golden key ... dziwne to bylo osobiscie to pr?bowa?em robic ale cia?a mi si? psu?y i nic nie wychodzi?o:confused::eek:

@up
To jest przer?bka, kto? to przerobi? na jakim? programie... Przynajmniej ja tak my?l?.
@Topic
Ja osobi?cie my?l?, ?e ta tarantula to jest albo dla ozdoy albo w celach pokazania nowym graczom co na nich czeka na mainie ;D

?ooo zn?w to wa?kujecie ? Tarantula ma na rooku znaczenie tylko i wy??cznie RPG (jest jako matka rodzaca paj?ki w Postion Cave)
Nie ma ?adnego sposobu zeby sie do niej dostac. NIE DA SIE.

a powiesz mi na jakim swiecie grasz pw lub gg 7280000 :D

Moim zdaniem sa dwie mozliwosci:
1 - Albo wszystkie ukryte BONUSOWE potwory na rooku takie jak Minotaur Mage, Tarantula, Ghoul Moga byc ze soba powiazane np 1 questem i zeby go wykonac nalezy Wejsc w odpowiednie miejsca (Tak jak jest ze znikaniem spike sworda z wyspy)
2 - Albo wszystkie ukryte BONUSOWE potwory... sa dla ozdoby zeby newbie mieli przedsmak tego co spodka ich na Mainlandzie

Btw. Dajcie jakis screen tej tarantuli bo niewiem gdzie to jest xD

co racja to racja a skreen tez by sie przyda? mozna wiedziec na jakim swiecie to znalezli^^ strasznie ciekawy jestem o co c'man:D

@up
To chyba prawdopodobne ?e to fake.
Nie da si? doj?? , pokazuj? co graczy czeka po wyj?ciu z rooka.
Pozdrawiam,
Arts

Talantura Na Rookgaard?? Hmm....
Raczej nie Mozwliwe bo najlepsze to minotaur mage,rotworm na roku =d
watpie w to xP

moim skromnym zdaniem ta tarantula na roku tak jak powiedzia? KanCCy jest jako matka rodz?ca paj?ki ;).Nie wiem tez czy tarantula jest na faccu (sory za moj? niewiedze ale od niedawna gram:() prosze was o odpowiedz mi czy na mainie jest tarantula i gdzie .DZIEX

Status
Zamknięty.
Do góry