• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tarantula na rookgard

Status
Zamknięty.
Odp: Tarantula na rookgard

Hmmmm... Pomy?lmy?
Ghoul na Rook'u do kt?rego nie da si? doj??...
Tarantula na rooku do kt?rej nie da si? doj??...
SSQ kt?rego nie idzie zrobi?...

Wi?c po co to rozg?aszaj??
?eby gracze wyszli na Main'a i zrobili te Q na lajcie?
Nieee...
?eby gracze przyszli na Main'a i wykonywali Questy, ale ju? lepsze np. Deserta?
Po co, skoro nie ma tam Tarantul?

Powiem Wam po co robi? te r??ne mity itd...
PO TO, ?E TAM NA PEWNO DA SI? DOJ??, TYLKO TUTAJ TRZEBA CZASU i CIERPLiWO?CI, ZASTANOWIENIA, a si? kiedy? dojdzie, np. do tego Ghoul'a ;]
Zobaczycie, jaka nie w tym UpDacie to w next itd... A? wko?cu dojdziesz ;]

Pozdro!

Mn?stwo by?o takich temat?w. Ot??, m?j drogi, CipSoft umie?ci? tam j?, jak to okre?li?e?, "dla jaj" tak samo ja ghoula za ?cian? na Katana Room. Oczywi?cie jest mo?liwo?? ?e da si? tam dosta?, lecz minimalna, nikomu si? do tej pory to nie uda?o.

Pozdrawiam.

Moim zdaniem nie da sie doj?c ani do tarantuli ani do goula ani do Mino maga.Cipsoft umie?ci? te potforki tylko po to ?eby gra by?a ciekawsza i bardziej tajemnicza
Pozdro by Misiek

afff ludzie co wy my?licie ?e da si? do niej dosta? ??? a co dalej ??? mo?e j? rozwalicie ? afff tak jak m?wili poprzednicy cipsoft da? r??ne dobre stworki ?eby pokaza? co mo?na spotka? na mainie.

A mam jedno zasadnicze pytanie:
Wi?kszo?? pisze, ?e te potworki zosta?y tam umieszczone tylko po to ?eby gracze wiedzieli co ich czeka na "mainie". Ale sk?d oni do cholery maj? wiedzie? jak te potworki s? silne itp., skoro nie da si? do nich dosta? ? Ja uwa?am, ?e je?eli jaki? potworek zosta? gdzie? umieszczony to musi to mie? jaki? cel.

A co do tarantuli to ona jest elementem RPG bo jest w?r?d paj?k?w jako ich matka ale co ma ghoul do Katana Room Quest ? Nic, dlatego my?l?, ?e jest mo?liwo?? dostania si? do niego lub by?a ju? taka mo?liwo?? ale jak wszyscy wiemy zosta?a zablokowana.

A co oznacza teleport za Mino Magiem ? My?l?, ?e nie jest tam nadaremne, bo by?o by to bez sensu. A je?eli mia?o by to mie? jaki? zwi?zek z RPG to dlaczego go ukryli poza widokiem ?

xD ja tam wlazlem ...:curse:

No i co z Tego ?e jest tam tarantula Lul . To tylko tak se potworki pokazane, ozdoba jakby da?o by si? do nich dotrze? to by zepsu?o ca?ego roka bo z ghula scalak z tarantuli time ringi. Ludzie to tyko tak ?eby tam by?y i szkoda czasu ?eby si? tam dosta?!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Slyszalem o Mino Magu i go nawet widzialem.
Pewien Rookslayer pokazywal mi Spike Sworda.
Pierwszy raz slysze o Ghoulu i o Tarantuli na Rookgardzie.
Moim zdaniem po co CipSoft mialby umieszcac go tam dla "jaj"?
Na 100% mozna tam dosjc ale potrzeba CIERPLIWOSCI oraz CZASU.

pozdr.:curse:

Poczekamy zobaczymy, mo?e nie dali jej tam, tylko dla ozdoby. Wg mnie to wszystko si? kiedy? wyja?ni.

Temat uwa?am za rozstrzygni?ty.

Pomijaj?c fakt, ?e tarantula nigdy nie by?a mitem ni legenda, bo ka?dy w dowolnej chwili mo?e j? zobaczy?. Hail.

Status
Zamknięty.
Do góry