• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tarantula na rookgard

Status
Zamknięty.
Odp: Tarantula na rookgard

S?ysza?em ?e kto? widzia? w jakim? miejscu tarantule i prubowa? tam wej??. To nie mo?liwe je?eli juz chcesz tam wej?c to nie wejdziesz bo to jest tak na picu tylko zrobione :D
Moim zdaniem to Nieprawda. :p

A ja my?l? ,?e Tarantula na rooku dodaje graczom pikanterii ,?e tak powiem Patrzcie ile ludzi stara si? odkry? prawd? o tej ca?ej "zjawie rooka" nawet je?li nie da si? tam dosta? :D.
Lecz kto wie mo?e cipsoft ma jakie? plany w stosunku do niej:D

Ta, Tarantula to tak samo jak i Ghoul, Mino Mag, etc. All wielka sciema zeby zostac rookstayerem.:D

Mowie ostatni raz !! Nie ma doj?cia do tarantuli, ghoula i mino maga.
Spike sword nie jest do zdobycia....

Pewnie zosta?o to zrobione dla picu , ale w ko?cu nie wiemy co Cipom wpad?o do g?owy heh... Najlepiej biega? z X-Rayem po rooku i obczai? wszystkie dziury itd. :p.

To jest zrobione dla pokazania co czeka graczy gdy odp?yn? z tak zwanej wyspy nowicjuszy ,CipSoft chce tym pokaza? ?e nowe przygody czekaj? na nowej wyspie tak zwanej "main" , jednak ka?dy si? nie domy?la...

Oto moje zdanie :-O

Pozdrawiam,
Kamil/Devosek

Ostatnia edycja:

W ko?cu tak samo jak do mino maga osobi?cie nie by?em na mino magu ale wiem jak wykona? questa oczywi?cie reszt? pozostawi? rookstayera xD

na pewno nie wie tylko tak si? przechwala by zainteresowanie dooko?a niego ros?o

ta tarantula to jest to samo co spike sword ;] ludzie bed? robic filmiki probowac dostac sie do taratuli itp. ;]

ale np. 30 rookstayer moze dac rade chociasz mam watpliwosci poniewaz na chwile obecna jest dosc sporo rookstayer-ow i jezeli quest bylby do wykonania to pewnie komus by sie juz udalo

No ja te? ju? pr?bowa?em do niej dotrze?, ale nie wiedzia?em jak...;] tak samo do Ghoula te? nie wiem czy da rade :) na Arcanii Rokstayerzy zrobili ju? questa na tego sworda w kt?rym trzeba zabi? mino maga :)
To jest bardzo w?tpliwe , te? mog? puszcza? plot? "Na Askarze ubili?my mino maga i ka?dy w guild ma Spike Sworda"

@Topic By? mo?e tarantula jest z czym? powi?zana tak jak i ghoul oraz mino mage , ale do tej pory nikt jeszcze nie odkry? jak do nich doj?? (je?eli w og?le da sie doj??)
Pozdrawiam

Do tarantuli nie da si? przej?? to jest tak jakby pokazanie nowym graczom pot?gi mainlandu. Tak samo jak quest z zabitym dragonem na rooku. I tyle. ;)

Tarantura jest na rooku ale jest za ?cian? i w rzaden spos?b si? do niej nie idzie dosta?:)

wszyscy sie wypowiadaja w tej sprawie ze nie da sie a dam glowe ze 70 % z was nie probowalo jest to tylko nabijanie postow i prosze nie pisac w moim temacie bezpodstawnych stwierdzen... Jesli ktos nie sprawdzal moze napisac swoje przupuszczenia a niech nie wypowiada sie na podstawie cudzych postow...

Tak jak ju? pare os?b pisa?o to jest do pokazania item?w i potwor?w (nie wszystkich)
jakie b?d? nas czeka?y na mainie np. spike sword goscie zrobili screena jak handlowali a przecie? mo?na se serva za?o?y? i dac na pocz?tek spike sworda....

Status
Zamknięty.
Do góry