• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Stary Rookgard

Status
Zamknięty.

jasiek98

User
Liczba reakcji
0
Siema szukam zdjec ze stareg rookgardu :) Gdyby ktos z was mial jakies to niech da : D A jezeli temat juz byl to podajcie linka bo znalesc ni moge... Fotki i tak mozna dodawac :) Z gory thx

Odp: Stary Rookgard

Wujaszek Google nie bol? a ?eby nie by? to jako Spam Post
to trzymaj Ch?opaczyno ;)

1_Mapa_Rookgaardu.jpg

images

images

Przyklejam ten temat.

Ka?dy post, kt?ry nic nie b?dzie wnosi? do tematu b?dzie kasowany, a autor b?dzie karany ostrze?eniem

oldrook.jpg

Znalazlem je w internecie ^^ Tak sie kiedys wybieralo profesje ;]
Zostalo podobno wycofane bo mozna bylo ropac tam ludzi :D

Ostatnia edycja:

Siemka to ja @up^
UO0004.jpg

Mapa bo kolega w pierwszym poscie dodal nowa ^^:
old19vi2.jpg

I kilka innych:
daxe.jpg

trapik.gif

Stary Test Server ^^:
38428954.jpg

Pi?kne czasy... Ale zepsuli klimat RPG ca?kowicie. Teraz tylko kasa kasa i kasa si? liczy :(

Rookgaard kiedy? by? o wiele wiele ciekawszy, teraz mimo, ?e du?o dodali na rook to i tak nie ma tego klimatu co kiedy?...

no prawda kiedy? pami?tam jak by?a tibia 7.6 to by? klimat prawdziwej tibii a teraz sp?j?cie tylko jakie? misje dziwne , tutorial , orc berserker i co najwa?niejsze Demon na podobie?stwo Morgarotha kt?ry rzekomo musi nas zabi?. Totalny bezsens , mi wystarczy?o by tak jak kiedy? - logujesz si? nowym charem dostajesz jab?ko ,pochodnie ,jacket i do widzenia reszt? poznasz podczas wolnej gry i graczy

zgadzam si? z koleg? #up kiedy? to si? gra?o a teraz wielkie gu..o si? zrobi?o z tej tibi.. to jest moje zdanie na ten temat

Co tu du?o m?wi?, trzeba si? zgodzi?. Sam nie gra?em od 7.6 ale ju? 7.92 mi?o wspominam. Na rynku byli ludzie, nie boty. Co wi?cej by?a ich masa. Cz?sto by?y zaj?te respy ale by?o to milsze dla oka ni? dzisiejsze pustki. Poza brakiem graczy, beznadziejnie wygl?daj? podziemie akademii, WTF?

Wcze?niej nawet by?a propozycja ?eby powi?kszyli rookgaard a nie zmieniali, ale co? tam seplenili, ?e miejsca nie ma i, ?e to jest nie mo?liwe. Po prostu nie chcia?o im si? x y z dla npc pozmienia?... Na starym rooku mia?em pacc i 21lv, niby nic, ale wtedy cieszy?o, dzi? na 6 lvlu id? na wie?? ork?w puszczam bota i w 20 minut mam 8, no nic, oni nadal nie chc? rookstyller?w.

Mo?e kto? zrobi ots, z rl rookiem? (Starym) By?by pewnie popularny...
Nadal jest dost?pny the dead dragon quest? =o

santaclauswu3.png

Ostatnia edycja:

@Sco
OTS z tak ma?ym rookiem nie ma sensu. Co do dead dragon questa to je?li to jest ten na copper shield to wydaje mi si?, ?e tak. Quest?w nie usuwaj?.

Wczoraj biega?em po mapie i nie mog?em wej?cia znale??, mo?e mi kto? wyt?umaczy? gdzie przy tej mapie mam w ten labirynt wej??? =|
Ps: Sprawdza?em botem, to te podziemia istniej?.

Jesli dobrze pamietam to wchodzisz przez resp miskow, potem w prawo dolem i tam jest potrzebna kosa(scythe). Po drodze jeszcze jest potrzebna lopata.
Resp miskow to ten na south od hyiacynta, czy jak on sie tam nazywal(ten co kiedys byl jedynym sprzedawca potkow).
@top
Stary rook byl fajny, ale nowy(nie ten teraz tylko ten ktory byl jeszcze miedzy starym a tym teraz) tez nie byl zly. Tez sie dzialo troche ciekawych rzeczy przez dlugi czas.
A ten co jest teraz tez nie jest zly, wkoncu wedlug tworcow to tylko miejsce gdzie kazdy ma sie nauczyc grac i zobaczyc jak to bedzie pozniej, to miejsce ma zainteresowac nowych graczy, jak bedzie takie jak dawniej to nie do konca wszystkich przyciagnie.

Ostatnia edycja:

Propozycja z otsem z rl map? i rookiem na 7.6 jest niemo?liwa wszystkie rl mapy zosta?y usuni?te kompletnie nawet skrawka na necie nie znajdziesz rl mapy z 7.6 ;/ kiedy? sam szuka?em pare dni na allegro googlach i nic wi?c to jest nie mo?liwe;/

Naprawde szkoda tych czasow kiedys to rook mial taki klimat ze az sie chcialo grac a nie jak tera mowie sobie a zrobie nowe konto robie patrze kurw..... co to jest ? 12 misji czy 10 mowie kurw.. pierd.... nie robie i tak skonczylem grac przeszedlem na pokemony i jakies tam ots sory za wulgaar ale przesadzili

Status
Zamknięty.
Do góry