• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike Sword - Rookgard

Spike Sword - Rookgard

• Prawda

Votes: 0 0,0%
  • Fa?sz

• Prawda

• Fa?sz

• Prawda

• Fa?sz

• Prawda

• Fa?sz

• Prawda

• Fa?sz

• Prawda

• Fa?sz

Votes: 65 44,5%
  • a:2:{i:5211;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5211;s:6:"nodeid";s:7:"2442010";s:5:"title";s:6:"Prawda";s:5:

• a:2:{i:5742;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5742;s:6:"nodeid";s:7:"2442010";s:5:"title";s:6:"Prawda";s:5:

• a:2:{i:7645;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7645;s:6:"nodeid";s:7:"2442010";s:5:"title";s:6:"Prawda";s:5:

• a:1:{i:9976;a:5:{s:12:"polloptionid";i:9976;s:6:"nodeid";s:7:"2442010";s:5:"title";s:2768:"a:2:{i:57

• a:1:{i:12544;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12544;s:6:"nodeid";s:7:"2442010";s:5:"title";s:2768:"a:2:{i:

• a:1:{i:15817;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15817;s:6:"nodeid";s:7:"2442010";s:5:"title";s:4278:"a:1:{i:

• a:1:{i:22018;a:5:{s:12:"polloptionid";i:22018;s:6:"nodeid";s:7:"2442010";s:5:"title";s:5790:"a:1:{i:

Votes: 81 55,5%

• Total voters
    146
Status
Zamknięty.

Sarvarex

Advanced User
Liczba reakcji
6
Czy to prawda ?e da si? zdoby? spike sword na Rooku?
I wog?le gdzie znajde key kt?rym otworz? drzwi do Mino Maga?

hm... mi sie wydaje ze sie nie da bo najlepszym mieczykiem na rooku jest Katana ale po co by byl ten Spike Sword jak nikt nie moze go miec :confused::confused:

a tu mam jeszcze pytanie kiedy bedde mogl zrobic wlasny temat wiem ze niepowinienem tego tu dawac PRZEPRASZAM ale prosze o odpowiedz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: Spike Sword - Rookgard

Hehehe ja mam spike sword na rooku ;d

Ja s?dze ?e to jest powalony mit ale du?o ogladalem na youtube filmikow jak ludzie ukladali w odpowiedniej kolejnosci potwory i pozniej jakas czaszke i polewali krwia czy czyms i nagle you see golden key ale co smieszne nie pokazalo ile to wazy.

Ja s?dze ?e to jest powalony mit ale du?o ogladalem na youtube filmikow jak ludzie ukladali w odpowiedniej kolejnosci potwory i pozniej jakas czaszke i polewali krwia czy czyms i nagle you see golden key ale co smieszne nie pokazalo ile to wazy.
To by?o fake.

Hehehe ja mam spike sword na rooku ;d
A ja mam nawet pi?? --'.

Moim zdaniem albo quest nie istnieje, albo jest zablokowany. ?wiadczy?a o tym reakcja gm?w, gdy zobaczyli spajka na rooku.

Spike Sword na rooku chyba nie istnieje :down:. Ale z drugiej strony mo?e i jest :up:

Moim zdaniem albo quest nie istnieje, albo jest zablokowany. ?wiadczy?a o tym reakcja gm?w, gdy zobaczyli spajka na rooku.

E mogl bys opowiedziec bardziej o tym? znaczy skad gmowie sie dowiedzieli, kto go mial oraz na jakim swiecie jesli mozesz poniewaz ja jestem pogromca mitow i sprawdze wszystko dokladnie na kazdym swiecie.

To by?o fake.
A ja mam nawet pi?? --'.

1. Reakcja by?a podczas Test Servera kiedy to jeden z CMem?w usun?? zablokowane drzwi ?eby pokaza? ?e TP od mino maga prowadzi do temple. Dodaj?c ?e rozwi?zanie jest ?atwiejsze niz my?limy i zamiast trudzenia si? z my?lami post?pmy jak cz?owiek pierwotny (cokolwiek to mia?o znaczy?)

2 reakcja by?a spowodowana brakiem.... drzwi po otwarciu servera zaraz po update, odkrywc? by?a jedna z postaci zaprzyja?nionych z graczem Potty on Harmonia (nie wiem czy dobrze zapisa?em) wzamian za odkrycie problemu i szybk? interwencj? grono CipSoftu pozwoli?o na zachowanie broni, lecz decyzja by?a inna... bro? usuni?to. A to ?e niby CM przeni?s? j? na main ro plotka by podwa?y? prac? ludzi i stworzy? pr?b? wywalenia kt?rego? z cz?onk?w teamu z roboty ;) Na szcz??cie pozostali pracownicy ufali CMowi a nie rozsianym plotkom

Acha, wiec istnial? ale go usuneli :) ale nie rozumiem jednej rzeczy jesli tp prowadzi do temple to skad zdobyl owa bron?

@up
Takie potwierdzenie by?o podczas Test Serwer , owy quest jest zablokowany.

Ciekawe tylko za co...
boja sie ze rookslayterzy beda lepsi niz main playerzy? lol..
duzo poglosek bylo na temat istnienia tego sworda i nawet znam goscia ktory mial go na Selenie... Devil-Demon << ale okazalo sie ze to byl fake.. zrobil film na youtube i przerobil go pozniej... a ja go spotykalem na rl wiele razy..

Co wy Jeden gada ze Spike Sword na Roku nie istnieje drugi cos tam ... Omg
1) Spike Sword jest na rooku mozna go zobaczyc na wodzie (Nort-East) lezy na kamieniu
2) Zdobycie... hmm w to jednak nie watpie jak spike sword jest to da sie go zdobyc..
Gm tak sobie wstawil itemke bo mu sie nudzilo.. Tak jak na POH sa drzwi od 999lvl;/

Wiec ja wierze ze sie da zdobys Spike Sworda.

Kolejny s?aby fake ;]
Przeczytaj komenty filmiku, nawet sam autor si? przyzna?.
Spike Sworda nie jest dost?pny na rooku. Koniec, kropka. To tylko legenda...

Pozdrawiam
Jimmer

Ja my?l? ?e to jest fa?sz poniewa? nigdy nie s?ysza?em od kiedy gram w tibie ?eby kto? mia? na rooku spike sword ... Nikt mi o tym nie m?wi? i jak tu niekt?rzy Katana na roku jak dla nas jest najlepsza .. :)

A wogole ten film jest nie dokladny..
Jak zdobyl klucz i idzie pokazuje ze go ma to nie wyskakuje ile on wa?y.. wiec to raczej fake.. ;]

Moim zdanie nie da sei zdoby? spike sworda na roku te filmiki na youtube to tylko fake

a dlaczego uwa?am ?e go si? zdoby? nie da poniewa? jeszcze nigdy go nie widzia?em naprawd? a wiec daje Odpowied? ,?e si? nie da

Status
Zamknięty.
Do góry