• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike Sword - Rookgard

Spike Sword - Rookgard

• Prawda

Votes: 0 0,0%
  • Fa?sz

• Prawda

• Fa?sz

• Prawda

• Fa?sz

• Prawda

• Fa?sz

• Prawda

• Fa?sz

• Prawda

• Fa?sz

Votes: 65 44,5%
  • a:2:{i:5211;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5211;s:6:"nodeid";s:7:"2442010";s:5:"title";s:6:"Prawda";s:5:

• a:2:{i:5742;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5742;s:6:"nodeid";s:7:"2442010";s:5:"title";s:6:"Prawda";s:5:

• a:2:{i:7645;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7645;s:6:"nodeid";s:7:"2442010";s:5:"title";s:6:"Prawda";s:5:

• a:1:{i:9976;a:5:{s:12:"polloptionid";i:9976;s:6:"nodeid";s:7:"2442010";s:5:"title";s:2768:"a:2:{i:57

• a:1:{i:12544;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12544;s:6:"nodeid";s:7:"2442010";s:5:"title";s:2768:"a:2:{i:

• a:1:{i:15817;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15817;s:6:"nodeid";s:7:"2442010";s:5:"title";s:4278:"a:1:{i:

• a:1:{i:22018;a:5:{s:12:"polloptionid";i:22018;s:6:"nodeid";s:7:"2442010";s:5:"title";s:5790:"a:1:{i:

Votes: 81 55,5%

• Total voters
    146
Status
Zamknięty.
Odp: Spike Sword - Rookgard

Ja my?le ?e qest istnieje bo kiedys poszlom obok mino maga na qesta :) i koles poszed? dalej do mino maga a jak wruci? to mia? pu? hp to musia?o znaczy? rze wyromba? mu mino mag bo kto inny by mu walnol za pul hp
potem patrze a tu chwali si? swoim nowy spike swordem stad wiem ze to prawda lecz mog?o by? tak ?e poszed? na mino maga ten koles go zabi? lecz qesta tam nieby?o a spike sworda mugl dostac od swojego kolegi gma albo znalez? ale to ?e by? tam qest jest najbardziej prawdopodobne a pozatym mialem na roku golden keya

PS toby?o 5-6 lat temu zaczyna?em wtedy gra? w tibie

Ostatnia edycja:

je?eli ci z cip softu m?wi? ?e odpowied? jest bli?ej ni? my?limy to mo?e trzeba poszuka? u jakiego? NPC???

TAK TRUDNO SPRAWDZIC NA :confused:

MUSIMY WYCOFAC SPACJE W NAPISIE YOUTUBE :curse:

o u t u b e.com/watch?v=-WGZ5tV16-Y

Ostatnia edycja:

jak dla mnie to falsz... co za problem wstawic go na wyspe ?? nie da sie go zdobyc i pewnie nie bedzie mozna ;D

Bo?e piszecie wszyscy fa?sz, fa?sz
a kolega
@2x up poda? wam nawet link do YT
Mo?na mie? SS'a na Rook'u!!!
PRAWDA!

Slythia
Ja gdzie? czyta?em ?e ty by?a? po?adaczk? spike sworda:confused:

Bo?e piszecie wszyscy fa?sz, fa?sz
a kolega
@2x up poda? wam nawet link do YT
Mo?na mie? SS'a na Rook'u!!!
PRAWDA!

Obydwa filmiki kt?re by?y zamieszczone to zwyk?e fake.
-Nie jest pokazana waga klucza
-Przy polewaniu czaszki wod? zmienia si? chwilowo nick
-na najni?szy pi?trze w mino hell nie ma orc?w, a na tym filmie dziwnym trafem s? ;]
-Jest jeszcze wiele dowod?w na to ?e takowy film to fake.

"Bawi?c" si? kiedy? w rookstayera pr?bowa?em przer??nych sposob?w na zdobycie spike sworda/ golden keya i nic. Lecz kiedy? na 7.6 bodaj?e przyznaje z r?k? na sercu ?e jaki? kole? chcia? mi sprzeda? spike sworda za 4k, ale nie mia?em tyle kasy, pokaza? mi na trade i ?a?uje ?e nie zrobi?em ss, ale i tak wszyscy my?leli by ?e to zwyk?y fake. Wszystkie mity na rooku nie s? prawdziwe, mino mag, ghoul i inne. Co do wysepki na kt?rej jest spike sword to Cipsoft zrobi? to celowo aby u?wiadomi? graczom co czeka ich ma Mainlandzie. Spike sword prawdopodobnie by?, ale bardzo dawno i dot?t kilka os?b go ma, w chwili obecnej nie da go si? zdoby?.
Uwa?am ?e spike sworda nie mo?na zdoby?, co najwy?ej mo?na by?o XXX wersji tibi temu.

Tak, Kolega UP Ma Racje Ale To nie Znaczy ze nie Da Sie Zdobyc SS Na Rooku np. Jak Jest Sie Tam Na tych mino i sie idzie do drzwi to tam faktycznie jest tp,mm. No I Ja Sadze ?e ss na rooku jest mozliwy. Film

Ostatnia edycja:

Moim zadniem ten spike sword jest zeby gracze mieli zagadke i sie glowili jak go zdobyc i moze sie da ale...:confused:
Mi sie zdaje ze mozna go jakos zdobyc ale na 100% nie jest to takie latwe

A ja uwa?am ?e jest do zdobycia, GM'owie podpowiadaj? nam odp jest bli?ej, nie nale?y szuka? daleko. Podobnie? 3 Brazylijczyk?w zdoby?o go niedawno lecz cip dogada? si? z nimi by nie wyjawili ?eby nie sta? si? to tak banalny quest jak cho?by chain armor.

No,Moim Zdaniem To Jest Do Zdobycia Ale 2 x UP Ma Racje ?e To nie jest ?atwe Nawet nie wiadomo jak zdoby? g keya...Jest To na 100% ciezkie Ale Jakos Sie Tam Da Dostac... Mozna Sprobowac na otsie na rl mapie i sobie tam zejsc gm'em ;P

Mi wydaj? si? jednak ?e ten quest by?! ale ju? zablokowali wej?cie na klucz a klucza nie mo?na zdoby? :mad: ?e chyba gm ?uci gdzie? na rooku :D :|

Mi sie wydaje nie nie zdob?dziesz i si? nie da dosta? tego spike sworda.
Nie da sie go dosta?.

No nie wiem czy?by nie ots?:huh:

cos ci nie wieze myczek moze jest spike sword a moze nie a czemu te skrzynie sie swiecily ???

A ja pr?bowa?em kiedy? zrobi? ten qest ale nie wiem co na tym filmiki zrobi? kole? na tej czaszce :confused: pr?bowa?em prawie wszystkiego ;p

1) Spike na rooku istnieje.
2)Mo?e kiedy? komu? uda si? go zdobyc

a wogole jaka jest blizej niz nam sie wydaje to moze potrzeba sprawdzac takich npc jak - CipHelper - Tom - albo ten od mlynu moze ktos wie cos... popytac np. quest - mission albo cos w tym stylu.

Status
Zamknięty.
Do góry