• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike sword na rookardzie

Status
Zamknięty.
Odp: Spike sword na rookardzie

@up
To jest co? o Mino Mag i o "inwazji" na ludzko??

Powt?rz? po raz 100 !!
Quest na Spike Sword , jest zbugowany oraz tym samym niemo?liwy do przej?cia.To co pisz? si? w ksi??kach to po to aby da? jaki? charakter typowy dla RPG.Jak?? fabu?? do tego questa czy zagadki.Bo to tak bym to nazwa?.
Pozdrawiam,
Arts

Powt?rz? po raz 100 !!
Quest na Spike Sword , jest zbugowany oraz tym samym niemo?liwy do przej?cia.To co pisz? si? w ksi??kach to po to aby da? jaki? charakter typowy dla RPG.Jak?? fabu?? do tego questa czy zagadki.Bo to tak bym to nazwa?.
Pozdrawiam,
Arts

a co mnie to obchodzi jak mowisz ze nie ma spike sword to zostaw to dla siebie bo mnie to nie zniecheci ludzi przetlumaczcie mi to doslownie :cool:

Eee z tym pisaniem ze maja sof to kit..... noobki chca byc fajni XD

Ze spike sword mo?e mie? du?o rzeczy wsp?lne.. :P
Np. small axe, w dedzie za poxami.. ;]

PS: Od?wierzam Spam :D Nie no, tamten w?tek zamkni?ty, a lubie patrze? jak spekulujecie na Temat SS. :D

Powt?rz? po raz 100 !!
Pozdrawiam,
Arts

Popieram Ci?, gdy? nie da si? zdoby? SS na Rookgaardzie. Tak jak m?wi?em w innym temacie, Rookgaard jest dla niedo?wiadczonych graczy ! ;(

OMFG <tutaj wstaw reszt? wi?zek typu WTF OMG...> Czy wy nie rozumiecie ?e wiele ST ma kontakt z Gmami na co dzie? np. przez massanger i wiedz? ?e quest istnieje?!? Ja osobi?cie nie mam kontaktu ale zaprzyja?niony st ma wi?c jako ?e posiada rookstayera wiem o tym troszk? a na pewno ?e quest istnieje i jest "w??czony" :)...

Spike sword nie ma i nie bedzie na rooku. Tania historyjka zeby podsycic ludzi ;p

Spike Sword mo?na zdoby? na rooku!!Jest to bardzo trudny quest ale ja go przeszed?em.Zaj??o mi to prawie ca?e wakacje.Wi?c zach?cam do pr?bowania mo?e wam te? si? uda.

Ostatnia edycja:
Spike sword na rookardzie ...

Spike sword na rookardzie ...

Nie mo?na zdoby? Spike Sworda na rooku. G?osi legenda, ?e jest na niego quest, w kt?rym trzeba zabi? mino maga. Jednak to kolejna ?ciema, ?eby podnieci? rookslayer?w, tak samo jest z Ghoulem za scian? ...

@ Czarusw i Xenn
Dowody plx ? Fajna bajka :( Maybe ss ? Napisz pw.

@ Topic
Nie da si? zdoby? ! Kpw ? ;(

:o ludzie polowa z was nie miala wiecej niz 8 lvl na rooku a sie wypowiada o qescie ktory byl by cieszki dla 50+ rookstayera sam osobiscie mam 33 lvl na rooku od pewnego czasu prubuje rozwiac zagadke wiem ze qest jest mysle ze w wakacje rozkminie qest :p

o lol ci??ki dla 50lvla? Jak masz 33 i by? nie ubi? Mino Maga to masz ostro na bani..

Jak dlamnie Spike Sword b?dzie DOPIERO mo?liwy do zdobycia...
TZN : Fabu?a tibi idzie do przodu, zawsze po updacie CipSoft zostawia kawa?ek mapki kt?ra przerobi w nast?pnym updacie... Moim zdaniem SpikeSword na wysepce, Ghoul za ?cian? oraz Minotaur Mage na mino hell'u nies? dla wygl?du... Fabu?a idzie do przodu a to tylko wst?p do tych histori..
Napewno CipSoft zrobi? ju? jakie? pocz?tki tego quest'u a w nast?pnych b?dzie je dorabia? a? wko?cu b?d? z nich questy...

Wiele os?b z Was powie, ?e :
1. Nieinteresuje si? rookstayerami.
2. SpikeSword? Fabu?a do przodu? Haa.. Niemo?liwe!
-------------------------------------------------------------------------
1. CipSoft interesuje si? rookstayerami... Dlaczego?
- Stworzy? dla nich nawet wysepke dla Premium Account... Dorobi? expowiska, silniejsze potwory... Napewno by nierobi? ich, skoro po 1 godzinie od za?o?enia postaci osoby z niej wychodz?... Tak wi?c wida?, ?e w jakim? stopniu CipSoft interesuje si? nimi...

2. Nom - to po co CipSoft zrobi?, ?e po stani?ciu na odpowiednie kratki, spike sword znika? A mo?e samo si? to zrobi?o? - nie... CipSoft wida?, ?e kombinuje co? z tym zrobi?... Jest nawet pare ksi??ek na ten temat.......

Moim zdaniem ten Quest stanie si? dla wszystkich "niedowiark?w" zanied?ugo znany, i nikt ju? niepowie, ?e go zdoby? NiEb?dZiE mo?na :)

Pozdrawiam!

Areal <- popieram cos w tym jest w tibi bylo duzo rzeczy dla ozdoby a teraz mozna je miec np demon legs golden boots its ..:D jestem rookstayer wiec czekam na ten qest :rolleyes:

Yo jestem tu nowy powiem tak.
Jedni mowiom ze to bajka z spike swordem na roku, ale kiedys ok. p?? roku temu gdzies czytalem ze niby ale niby jakies 3 osoby na roku wykonali tego questa jak dobrze pamientam to pisalo to an tibi.pl, i oni nie chcom niby nic o tym gadac.
No ale z drogiej strony zaden tego nie ma moze tez byc bajka, ale pomy?lcie dlaczego na tej ma?ej wycepce widac spike sworda, do ozdoby zeby byl jak sobie na mini mapce popatrzycie to widac same siwe pola choc on jest na trawie, lub jak staniesz w dwuch okre?lonych miejscach to spike sword znika.
Moim zdaniem quest na spike sworda istnieje tylko trzeba ca?y czas nad nim pracowa?.
A te filmiki na youtube.com o spike swordzie to (OTSY)
Tak?e pewnie jak si? popracuje to gdzies bedzie do zdobycia ten key do pokoju minotaura maga nie wiem czy widzieiscie tam za nim jest tp. przypaczcie si? dobrze moze to cos do questa na spike sworda niewiadomo.
Pozdro

Hmm....
Czyta?em wiele temat?w i podobno 2 Brazylijczyk?w wykona?o ten quest bardzo... bardzo dawno temu kiedy on nie by? jeszcze taki trudny. Na razie wiadomo tylko, ?e jak si? stanie w 2 miejscach to SoF znika. Nie wiadomo dlaczego. Mo?e jest to cz??ci? questa, a mo?e jego zepsuciem....:confused::confused::confused::confused:
Edit :
Kiedy? czyta?em wywiad z gm i by?o napisane ?e dopiero 80% quest?w jest odkrytych
Czy Spike sword quest <rookgard> jest w tych 20% quest?w nie odkeytych ?

Ostatnia edycja:

Sword Of Fury najprawdopodobniej jest na rooku ale tylko na tej wysepce a jak znika to jest na zsypie kamieni na pacc
a na rooku gosc niemial SoF tylko Spike Sworda poniewaz mial on kolezanke Tutora ktora GM zabral na maina aby bronila porzadku czy cos. Nastepnie Zakosila ona spike sworda z maina i "poleciala" na rooka oddac go koledze. Sprawa zakonczyla sie tak ze zabrali spike sworda a Tutora zbanowali. Mowia takze ze SoF ma Surnise ale ja w to nie wierze.
@topic
Klamiesz Mistrzu!!

Zapytaj Slythie jak by?o :) i jej nie zbanowali :)poza tym nie GM tylko CM j? przeni?s?

Status
Zamknięty.
Do góry