11x5
Lesiu kiedys powiedzial na tibia.pl :
Lesiu: ...s?ynne [11x5] Nie owijaj?c w bawe?n?, chodzi o ksi??k? w j?zyku ork?w. Jest w niej zapisany spis prezent?w. I to jest wyja?nienie dlaczego "orki potrafi? liczy? tylko do 5" - bo po prostu nie mia?y pojemniejszych paczuszek (Vol:5). Nie wiem dlaczego nikt na to nie wpad?, przecie? KM wyra?nie pisa? ze odpowiedzi s? niedaleko, a ksi??ki ork?w i quest na prezent s? praktycznie obok siebie. Osobna sprawa to dalsze cz??ci "questu". Nie mog?c sie powstrzyma? i nie maj?c pomys??w, wpad?em na pomys? wykorzystana znajomo?ci pewnego( pomi?my jego name) CM. Oczywi?cie nie pom?g? mi za wiele. Jednak do rozmowy wtr?ci? sie staraj?cy podliza? GM, kt?ry paln?? co? czego chyba nie powinien nawet wiedzie?(albo zrobi? to nie?wiadomie). Wplot?o sie to tak w rozmow? o RPG, ze przez jaki? czas nie molem tego nawet wy?owi? jako jak?kolwiek wskaz?wk?. Po pewnym czasie wr?ci?em do zapisu rozmowy i ju? praktycznie dla "jaj" wykona?em par? czynno?ci opisywanych przez GM. I o dziwo, NPC zacz?? sie inaczej zachowywa?, zacz??o sie wszystko uk?ada? i BUM! ...po 2 dniach pojawia sie obcy mi CM z pytaniem czy mam ?wiadomo??, ze za to co robie grozi mi ban za "game weakness abuse?". Po d?u?szych rozmowach okaza?o sie ze wszystkie te "mityczne" questy s? aktualnie zablokowane/zmienione na inne. A to co robie omija ich nieudolna "blokad?" (co wyja?ni?o dlaczego nie mog?em dotrze? do nagrody). B??d okaza? sie na tyle perfidny ze wyst?powa? w paru(!) questach zablokowanych lata temu. Zdradzona mi zosta?a nagroda i to wszytko co ??czy mnie z tym questem. Aktualnie prezent s?u?y do wykonania innego questa. Zagadka jest r?wnie? spos?b wykrycia mojej "dzia?alno?ci" przez Cip.
A m?j opis... wzi??a gore moja natura. Musia?em sie jako? pochwali? i udowodni? innym ze "wiem lepiej". Licz?c na to i? po tych wydarzeniach quest zostanie pr?dko uruchomiony, zamie?ci?em w opisie znacz?c? wskaz?wk? do pocz?tku questu i pu?ci?em plotk? o posiadaniu Brass Armora. Jak wida? na razie si? przeliczy?em