• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

SLU Reedukacja

Status
Zamknięty.

Ray66

Active User
Liczba reakcji
6
Witam, co myslicie o tym albumie? Wedlug mnie jest zaje**sty. Rysiek jak zwykle trzyma poziom.

Oto kilka utworow z tego albumu:

Odp: SLU Reedukacja

Wiesz co juz pobra?em p?ytk? dwa tygodnie temu i powiem ci ?e jest zajebi*** ! Naprawd? si? postarali ... Mo?e znasz przy okazji jak?? stronk? z kt?rej mog? pobiera? bez problemowo ca?e p?yty Peji ? Fan pomaga fana ...

pod wieczor bede mial ta plyte na kompie to wrzuce na rs czy tam inny server i Ci pw z linkiem wysle :)

Ja mam t? p?ytk? ... Tylko chodzi mi o pobranie innych p?yt Peji ... Znasz taka stronk? na kt?rej znajd? inne p?yty Peji kt?re b?d? m?g? pobra? ???

@allup Jak tak si? jaracie Rysiem, to kupcie a nie ?ci?gacie! Je?eli macie si? za s?uchaczy to sobie pos?uchajcie "Odda?bym feat. O.S.T.R, Jeru The Damaja". Zwrotka Peji uderzy w samo sedno waszego zachowania;/.

@top Do kr??ka podchodzi?em z dystansem, podoba mi si? jedynie G?os Wlkp i Odda?bym. Reszta jak zwykle, Peja klepie to samo. Ale gratuluj? ju? Platyny, no i oby tak dalej.

Wi?kszo?? kawa?k?w jest taka zwyk?a. Z reszty wyr??niaj? si? takie jak Odda?bym, G?os wielkopolski, czy Reedukacja. Gdyby nie fakt, ?e to Peja nagra? p?yt?, nie by?aby ona niczym nadzwyczajnym, jak ju? pisa?em nie licz?c kilku tytu??w.

Moim zdanie Peja nagrywa sam? prawd? i si? tym nie szczyci tak jak np. Tede . Nie wiem czy kt?ry? z was czyta? o ?yciu Rysia... To co prze?y? jak by? dzieckiem ... Jak wygl?da?o jego ?ycie ...

Platyna dla Ry?ka tylko pokazuje na jakim poziomie jest nasz rynek muzyczny... :confused:

Co do samej p?yty, mierna jak ca?a reszta. Szczerze m?wi?c nigdy nie przepada?em za Pej? i jego gimbusiarni?, a ta p?yta tylko utwierdzi?a mnie w przekonaniu, ?e takim czym? mog? si? jara? gimnazjali?ci chc?cy zaszpanowa? przed kumplami. Przecie? to chyba 10(?) p?yta Pei, a on dalej nawija o tym samym, jak to jest ?le, ?e trzeba reprezentowa? biede itd. ("Biede" to on chyba tylko widzi przez okno ze swojego mieszkania).

Btw. zanim zaczniecie hejtowa?, zastan?wcie si? dwa razy.

Plyta dojebana nie ma co sie sprzeczac ;) A plyty Peji i innych raperow mozecie sciagac na rapvision.pl ;)
Up.Jego kawalki sa o biedzie bo wie czym bieda jest..on mial ciezkie dziecinstwo a wyszedl z tego i pokazal ze sie da ;) pozatym te kawalki nie sa tylko o tym.

Mia? ci??kie dzieci?stwo - ok, rozumiem, nawija? o tym na pierwszych trzech p?ytach jak nie wi?cej. Wyszed? z tego - wi?c po co do tego wraca? Bo mo?na nabluzga?, napisa?, ?e wszystko si? nie uk?ada, nagra? teledysk z dupami i masa nastoletnich onanist?w (tzw. dresy) z problemami w szkole, nagle za?apie przekaz i zacznie si? z Nim uto?samia?, bezsens. Takie samo zdanie mam o Firmie, na kt?r? r?wnie? "mam wyjebane".

@Up
Je?li masz na nich wyjebane to po co s?uchasz? Ile to os?b hejtuje Peje i innych raper?w, za?o?? si?, ?e gdyby? by? na jego miejscu, za tak? kas? nagra?by? jeszcze tysi?c p?yt nawijaj?c o tym samym. Niekt?rzy nie s? tacy g?upi na jakich wygl?daj?.

@Topic
Moje zdanie co do p?yty macie nieco wy?ej.

A po co si? s?ucha p?yt? Chyba po to, aby p??niej wyrazi? swoj? opini? na temat danej p?yty na np. forum, czy? nie? Oczywi?cie znajd? si? osoby, kt?re s?uchaj? tego co lubi? i nie przejmuj? si? zdaniem innych, ale wida? niekt?rzy nie potrafi? tego poj?? i musz? krytykowa? zdanie innych. Je?li nie podoba Ci si? to co pisz? to tego nie czytaj, proste...

Tw?j argument "gdyby? by? na jego miejscu to pewnie by? bla bla bla", jest idiotyczny i nie na miejscu.. Nigdzie nie wspomnia?em o tym co ja bym zrobi? na jego miejscu i raczej nie powiem, bo po prostu nie musz?. Jestem w tak komfortowej sytuacji, ?e mog? wszystko krytykowa? i nie musz? si? usprawiedliwia?, bo to jest MOJE W?ASNE ZDANIE.

Ostatnia edycja:

Je?li ty mo?esz wszystko krytykowa? nie usprawiedliwiaj?c si? to z jakiej racji ja mam to robi?? Wyra?aj?c swoje zdanie na publicznym forum licz si? z tym, ?e kto? mo?e te? wyrazi? swoje. Aha i nie udawaj na si?? m?drego.

@Down
No co Ty, na nk mi ca?y czas pisze, teraz troch? si? sp??nia ;/

Ostatnia edycja:

@Laik
Ci?nij noob?w!!

@Up
Wow, kolega ci to napisa? sms'em?

@Topic
Nie s?ucham Peji ale akurat s?ucha?em tego kawa?ku nie powiem ?e jest zajebisty ale fajny nawet jest, troch? przynudza z t? bied? jak ju? wspomnieli wy?ej ale czego si? nie robi dla kaski ^^ i dla respektu.

@Down
Nie dla mnie,,,

Ostatnia edycja:

@Laik
Nie s?ucham Peji ale akurat s?ucha?em tego kawa?ku nie powiem ?e jest zajebisty ale fajny nawet jest, troch? przynudza z t? bied? jak ju? wspomnieli wy?ej ale czego si? nie robi dla kaski ^^ i dla respektu.
Ap,
Jak zawsze Rysiek trzyma poziom. P?yta zakupiona, warto ; ). Troch? bity zjebane, ale nadrabia tekstami. Oczywi?cie uznanie za platyn? si? nale?y.

Troch? bity zjebane, ale nadrabia tekstami.
A ja w?a?nie uwa?am odwrotnie - na kilku trackach Decks ratuje Peji dup? ?wietnymi podk?adami. Og?lnie i tak jest lepiej ni? w "Na serio", gdzie poziom trzyma?y mo?e 3-4 tracki. Nawijka dobra, tematy oklepane, ale i tak jestem pozytywnie zaskoczony. Ulubione kawa?ki? "Kto ma renom??", "Odda?bym", "Dzieci gorszego Boga", oba bonus tracki i oczywi?cie "G?os Wielkopolski", gdzie SLW rozpierdoli? system.

P?yta zakupiona, warto ; ).
Nie sta? mnie, nie kupi?. Reprezentuj? bied?. Rychu zrozumie.

Je?li ty mo?esz wszystko krytykowa? nie usprawiedliwiaj?c si? to z jakiej racji ja mam to robi?? Wyra?aj?c swoje zdanie na publicznym forum licz si? z tym, ?e kto? mo?e te? wyrazi? swoje. Aha i nie udawaj na si?? m?drego.

Nie rozumiem co chcesz udowodni?. Poza tym i tak ju? zboczy?e? z g??wnego w?tku jakim jest p?yta "Reedukacja", wi?c zako?czmy ten flame war, bo wyjdziesz na jeszcze wi?kszego idiot?. ?eby nie by?o, ?e pisz? nie na temat:
Peja to bandyta, a p?yta jest badziewna.

"Pozdro dla prawdziwych". :lol:

//down:
Za ka?dym razem, gdy zaczyna brakowa? Ci argument?w, ko?czysz "rozmow?". Beka z Ciebie. :lol:

Ostatnia edycja:

Nic nie chce udowadnia?, po prostu masz wi?cej reput?w ode mnie ; (. Nie, nie zboczy?em z g??wnego w?tku bo w przeciwie?stwie do ciebie ca?y czas pisz? o Peji, ale skoro tak prosisz, zako?czmy to bo nie chce wyj?? na laika..

Pobra?em p?ytk? i jest naprawd? godna uwagi ... My?la?em ?e tym razem b?dzie to co? w stylu starych podk?ad?w i nowego tekstu ... Jednak bardzo ale to bardzo si? pomyli?em i za to bardzo przepraszam wszystkich Fan?w Peji oraz samego wykonawcy !

Status
Zamknięty.
Do góry