• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Skill na rooku

Status
Zamknięty.

Maksiu xD

Senior User
Mam takie pytanie gdzie mam skilli? na rooku? i czym je?eli ja wale ze sworda + speary. (skilli? chce shielding, sword, dist)
Za pomoc rep +
PoZdrawiam Maksiu.

Our partners and their custom servers:

Odp: Skill na rooku

Sam mam rookstayera, najlepiej id? w podziemia pierw i znajd? combat knife, a p??niej idz na beary. i na full defie le? tylko we? tak z 20 potek. Lub to samo, kup potki i idz na trolle tam w drodze do bear room quest oraz carlin sword.

A wiesz gdzie dok?adniej zdoby? ten combat knife xd? bo gra?em ostatnio na rooku kiedy by?a jeszcze tibia 8.1.
@Edit
Dobra znalaz?em w dedzie kolesia xd dzi?ki.
PoZdrawiam Maksiu.

Ostatnia edycja:

Na pocz?tek id? na trolle , je?eli wbijesz du?y level i b?dziesz mie? dobre eq polecam na orki.
Pozdrawiam

je?eli b?dziesz mia? full eq tzn :

Chain armor
Studdent legs
Copper shield
Butki :D
Legion helmet
i jakiegos sworda

to idz na rotwormy :)

Wed?ug mnie najlepiej skillowa? tam gdzie chodzi ma?o os?b ?eby mo?na afkowa? :). Na Shielding Cave Raty polecam a na skille ataku orki lub trolle :P

@up
Raporcik.

@topic
Polecam skilowa? na trolach , orkach.
Tam najlepiej wchodzi , lub jak wolisz na jakim? 1 minosie za parcelkami.
Napisz jaki masz lvl i eq , wtedy bardziej Ci pomog?.

Ja skilluje na minotaurach ustawiam je tak by bi? mnie tylko jeden , ?atwy szybki spos?b i nie ma waste pot?w. Wyskillowa?em tak 20 sword. Wed?ug mnie jest to najlepszy spos?b

Na shielding - Zdobywamy combat knife'a, albo kupujemy Daggera u npc "Obi" i skillamy, bierzemy na klate mino albo orca (Opcja dla ludzi z 18+ sword fighting), zastawiamy si? skrzynkami by mog?y nas bi? ze 2 wolfy i hulaj dusza na ca?ego =)

Na Distance fighting - Dobrym miejscem na to jest tzw 'Rotworm Hell' - Jak si? idzie na katana room :) zastawiamy si? skrzynkami by roty nie mia?y do nas dost?pu, i bijemy je spokojnie z odleg?o?ci, czasami wchodz?c na skrzynk? by je zwabi? bli?ej :d

Na rooku nie op?aca si? skillowa?, jest to tylko strata czasu, lepiej przeznaczy? to na bicie lvli, ale skoro ju? tak nalegasz, to trolle ;x

Orki i trolle raczej najlepiej na nich skillowa? ale jak napisa? kolega wy?ej to na rooku nie op?aca si? skillowa? ale je?eli ju? tak bardzo chcesz to skilluj.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom