• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Skill na rooku

Status
Zamknięty.

Maksiu xD

Senior User
Liczba reakcji
29
Mam takie pytanie gdzie mam skilli? na rooku? i czym je?eli ja wale ze sworda + speary. (skilli? chce shielding, sword, dist)
Za pomoc rep +
PoZdrawiam Maksiu.

Odp: Skill na rooku

Sam mam rookstayera, najlepiej id? w podziemia pierw i znajd? combat knife, a p??niej idz na beary. i na full defie le? tylko we? tak z 20 potek. Lub to samo, kup potki i idz na trolle tam w drodze do bear room quest oraz carlin sword.

A wiesz gdzie dok?adniej zdoby? ten combat knife xd? bo gra?em ostatnio na rooku kiedy by?a jeszcze tibia 8.1.
@Edit
Dobra znalaz?em w dedzie kolesia xd dzi?ki.
PoZdrawiam Maksiu.

Ostatnia edycja:

Na pocz?tek id? na trolle , je?eli wbijesz du?y level i b?dziesz mie? dobre eq polecam na orki.
Pozdrawiam

je?eli b?dziesz mia? full eq tzn :

Chain armor
Studdent legs
Copper shield
Butki :D
Legion helmet
i jakiegos sworda

to idz na rotwormy :)

@UP, mylisz si?, je?eli kole? nie we?mie du?o pot?w to ?atwo padnie, wystarcza 2-3 rotwormy.

Wed?ug mnie najlepiej skillowa? tam gdzie chodzi ma?o os?b ?eby mo?na afkowa? :). Na Shielding Cave Raty polecam a na skille ataku orki lub trolle :P

Ja tam nie wiem po co komu gra? na rooku nudna gra ;/ ale kto jak woli.

@up
Raporcik.

@topic
Polecam skilowa? na trolach , orkach.
Tam najlepiej wchodzi , lub jak wolisz na jakim? 1 minosie za parcelkami.
Napisz jaki masz lvl i eq , wtedy bardziej Ci pomog?.

najlepiej sko?uj sobie plate albo copper shielda i na full defense na trolle albo orki

Ja skilluje na minotaurach ustawiam je tak by bi? mnie tylko jeden , ?atwy szybki spos?b i nie ma waste pot?w. Wyskillowa?em tak 20 sword. Wed?ug mnie jest to najlepszy spos?b

Na shielding - Zdobywamy combat knife'a, albo kupujemy Daggera u npc "Obi" i skillamy, bierzemy na klate mino albo orca (Opcja dla ludzi z 18+ sword fighting), zastawiamy si? skrzynkami by mog?y nas bi? ze 2 wolfy i hulaj dusza na ca?ego =)

Na Distance fighting - Dobrym miejscem na to jest tzw 'Rotworm Hell' - Jak si? idzie na katana room :) zastawiamy si? skrzynkami by roty nie mia?y do nas dost?pu, i bijemy je spokojnie z odleg?o?ci, czasami wchodz?c na skrzynk? by je zwabi? bli?ej :d

Na rooku nie op?aca si? skillowa?, jest to tylko strata czasu, lepiej przeznaczy? to na bicie lvli, ale skoro ju? tak nalegasz, to trolle ;x

Orki i trolle raczej najlepiej na nich skillowa? ale jak napisa? kolega wy?ej to na rooku nie op?aca si? skillowa? ale je?eli ju? tak bardzo chcesz to skilluj.

kup daggera i idz na trole orci na wyzszych skillach na 1rotworma

no co . Jest specjalne miejsce na Wyspie przeznaczenia no ale tam lepiej a gdzie na rooku ?? kazdy expi ...nieeeeee

Status
Zamknięty.
Do góry