• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Silnik DBKO 3.11 FULL FREE CLEAN OD LUTZENA

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: Silnik DBKO 3.11 FULL FREE CLEAN OD LUTZENA

Ja tam sie wyjebalem w to dbko. jak jest party to mozna dodac jakies fajne spirity transy i spelle ; ] I Go Go : P Ale nie zdradze jakiego ots'a bym zrobil na tym silniku.... Pomysl nie z Dragon ballem , Pokami , Tibia... Wgl total zajebiozo... nie Naruto czy jakis lipny Bleach
; ]

@UP
Pojebany?
Ty chcesz DBKO kurwa na Mortal Kombat przerobic?
Od czego jest wlasny silnik?
Kurwa ahhahahahahaha
Mortal Kombat bedzie robic.
Bez Obrazy ^^

wiekszosc z was nie zna sie w ogole na otsach , jak sie nimi obslugiwac itp, jeden prosi o jakis item donation... az tak ciezko wejsc w items.xml i wpisac owa nazwe i ci sie pojawi ID? to jest przyklad osoby ktora nie zna sie na otsach a probuje postawic taki dobry silnik...

@UP
Cz?owieku.
Jak nie potrafisz dodac reborna
To nie biez sie za DBKO.
Wogle nie bierz sie za serwer.

@UP
Po pierwsze ja nie robi? otsa tylko m?j kumpel^^
Po dr?gie odcieli mu neta i nie ma jak napisa? posta.
A po trzecie to on nie zna si? na dbko dlatego ja mu chc? troche pom?c i nie wiem jak sie naprawia tego reba...

@Jeden z drugim
Wy oboje si? nie nadajecie do niczego zwi?zanego ze ?wiatem OT.

@Idk Nom ;/ Az ?al dupe ?ciska jak to czytam "Jak doda? reba" mo?e i zrobicie otsa ale kto bd gra? na dbko 9999999999999999999x z map? zwyk?? dbko bo wiem ?e takie dzieci jak lajzer zrobi? taki exp :)

JEZUSIE... Po przeczytaniu tego tematu zrobi?o mi si? s?abo, ortografia, debilizm CO TO MA BY?. Nie potraficie zrobi? czego? na ots to przeczytajcie chocia? jaki? poradnik. Niech najlepiej Solkrin czy kto? zamknie ten temat i skasuje wszystkie posty

Stop spamu ! Lutzen da? silnik ale ogarnijcie si?... Piszcie mi?dzy sob? na gadu/pw ,ale nie w tym temacie bo si? kur*wski spam zrobi? i to bezsensowne wiec zamkn?? wargi sromowe i si? nie odzywa? ch*j by strzeli? was z tym spamem

@UP
Dla niego dobrze.
Ma z tego zysk.
Kto sciaga z jego upa za to ze sciaga ktos on dostaje pieniadze. :D:D
Wiec nie jest to "za darmo" moze ty nie placisz ale kto inny mu cos za to daje ^^

Ehh reborn u krilana...? Wi?kszo?? os?b, kt?re ?ci?gn??y ten silnik nie maja poj?cia o podstawowych, rzeczach. PZdr Ziomki nie bierzcie si? za to jak nie wiecie o co kaman.

pewnie specjalnie reborn krilana nie dzia?a ?eby takie dzieci nie mia?y super zajefaniego silnika i to za darmo i u brollego chyba reborn nie dodaje hp i ki, i jak doda? pacca przez komend? /xpremium?

@UP
i ty mowisz ze nie ogary maja silnik
np. Takie ktore nie potrafia dodac pacca za pomoca komendy =.=/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom