• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Silnik DBKO 3.11 FULL FREE CLEAN OD LUTZENA

Status
Zamknięty.
Odp: Silnik DBKO 3.11 FULL FREE CLEAN OD LUTZENA

Co do tych, kt?rzy wspominaj? co? o hackach... W hexach znalaz?em co? takiego:

Je?eli nie przez to s? te 'w?amy', to mo?e wasz Jacolos (Bo z WoDBO zajeba? ^^) w ko?cu zm?drza? i w tych 'kodach' pu?ci? p?tle, przez co w hexach s? one nie widoczne.
Poza tym, ten silnik to kompletne dno, wszystko w chuj niestabilne i w og?le. ;o

Our partners and their custom servers:

Nie wiem na co to kod jest, by? mo?e nawet na nic. Ja tylko przelecia?em exek na szybko w hexach, nie bior? odpowiedzialno?ci za szkodzi spowodowane u?yciem tego w nieodpowiedni spos?b. ; o

@Lutzenek
E sk?d masz nasz stary acc maker dbsu?

Wyczarowa?em. A kto pyta ?

Mam problem z clientem chodze w klienta>options>hotkeys i wyskakuje mi takie cos:

A Ty wreszcie zrozumiesz ze otsy to nie twoja mocna strona ? Od tygodnia spamisz post pod postem razem z innymi uzdolnionymi w tym kierunku.

NIE UMIECIE PORADZI? SOBIE SAMI ? SKO?CZCIE TO BO NA G?WNIANYM OTSIE NA HAMACZI POGRA TW?J WAFEL Z RL ALBO MAMA NIKT WI?CEJ

Lutzenek moze ludzie robia server na hamachi na testy
A na no-ip to jak juz nie bendzie testow

Jak odblokowac porty??

a troxy masz taki blad bo moze masz zlego clienta

Odblokowywanie port?w

Lap

Daj reputka ;) i podziekuj

Notka moderatorska:
Ode mnie dostajesz prezent :)
//wujush

Ostatnio edytowane przez moderatora:

dam reputa i powdziekuje puzniej jak zrobie
czemu ta strona nie dziala 10.0.0.138 ?? jak mam to zrobic??xD

PROPONUJE aby lutzenek usun?? ten silnik -,^ I zakaza? wstawianie go pod inna nazwa.
Po Chuj Maja by? jakie? servery dbgowno itp.? Dobrze ?eby taki Toxxy pierw kupi? sobie m?zg a potem zacz?? pisa? o rzeczach o ktorych wgl nie ma poj?cia..-,^ PROPONUJE TEMAT CLOSED!
Pozdro...

Elo w?asnie zassa?em silnik i jest super tylko jedna sprawa w ?aden spos?b nie idzie zrobi? itemki jak zrobi? itemke i chce odpali? silnik to nie potrafi znale?? items.otb my?l? ?e co? jest nie tak z tibia.dat wiecie mo?e jak to zrobi? lub jaki? programik ?

Skrypter ,maper i grafik dbsu 'System/Systemus/Parabols'
Ty pewnie jeste? Gokusek z dbsu ;d

Bo?e nie jestem jaki? tam g?wnianym gokuskiem. Jestem Lutzen.

A ja Ciebie nie znam, je?eli chodzi o Dragon Ball Story, a je?eli nie to inne g?wna mam w d&&&&

Wyrzuci? tych noob?w tutaj.. Robi si? syf, nie po to wstawia?em to ?eby by?o 11 temat?w w tym 8 napisanych przez noob?w typu toxy czy jakie? inne gufno.

Nie umiesz sobie poradzi? sam nie pisz. A wy nie pomagajcie tym noobom, chyba nie chcemy wysypu g?wnianych ots?w na hamachi z expem x1 i pro gmem toxym ;< albo lajzerem

@lutzen Jak najbardziej si? z tob? zgadzam ;/ Jednak mog?e? da? tylko dla wybranych haha:D ale tak poza tym to ile zarobi?e? na uploadzie? :D I jak co? to nie temat?w tylko stron ;/
@do jakiego? moda, Usu?cie noob posty typu "a jak to zrobi??", "a dlaczego mi nie dzia?a", "czemu nie w??cza si? bans" bo to tylko za?miecanie forum.
@scooler mam ten sam b??d ;/ Na wodbo na luzie dzia?a?o.
@tedowicztedi Zgodz? si? z tob? ale ju? 3k os?b ma go wi?c nic na to nie poradzisz.
@Toxxy idz mi st?d...
@Parabols We? ogarnij dbs to takie g?wno ?e w pale si? nie mie?ci
@Letaryat Czy to jest dzia? problemy, pomoc ect?

Ps: chyba na tym silniku nie potrzebna jest bug dzwignia? :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom