• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Sedron Thread

Status
Zamknięty.

SanninStory

https://www.twitch.tv/sdrn
Liczba reakcji
116
Witam.

Tutaj b?d? wam udost?pnia? i aktualizowa? list? moich wypocin.
Jestem uczniem Zepri'ego i mam nadziej?, ?e jeszcze wiele mnie nauczy.
Na pocz?tek par? starych prac.
Jak nazbieram dobr? ilo?? wstawi? reszt?:
40vscu2kon2q.png

Pozdrawiam i prosz? o ocen?.
Jestem pocz?tkuj?cym grafikiem wi?c prosz? bra? to pod uwag?.

@2x Update

Odp: Sedron Thread

Ja si? na tym nie znam, lecz prac? mi si? podobaj?. Szczeg?lnie podoba mi si? axe w Twoim wykonaniu. M?g?by? tylko zmieni? troch? kszta?t pierwszego, oraz trzeciego he?mu. Reszta jest naprawd? dobra, pozdrawiam i czekam na dalsze prace.

Cieniowanie super, kszta?ty te?. Przynajmniej miecze i top?r. He?my troch? dziwne. Pierwszy mi przypomina czepek... :|

Pozdrawiam.

2 he?m ?adny, reszta taka nierealistyczna. Co mi si? nie podoba to to, ?e wykorzystujesz wsz?dzie albo odcienie szaro?ci, albo ???tego, przez co dodatkowo na szarym tle prace si? zlewaj?, nie s? takie wyraziste. Miecze s? dobre, szczeg?lnie pierwszy. W toporze nie podoba mi si? r?czka, reszta spoko. ?wicz, a na pewno osi?gniesz sukces :P

?wietnie jak na pocz?tek. Zr?b he?mom ciemne wn?trze, bo aktualnie go nie ma (lub s?abo wida?).
Pierwszy miecz najlepszy. Super, ?e si? m?j tutorial przyda?:
lol2png_npsaswp.png

Ja tam do z?otego da?bym lekko niebieskie ostrze. Wed?ug mnie lepiej pasowa?oby...
Unikaj w ?rodku czarnych pixeli, popracuj nad AA

A mi si? tylko miecze podobaj?, reszta jaka? taka nijaka

@UP,
Oj tam gadasz.
Jutro dojd? nowe prace.

@Topic,
Napiszcie mi czy cieniowanie jest w dobrym stylu czy wypada?o by co? zmieni?.

Pozdrawiam i oczekuj? innych ocen i porad.

Helmy: slaby line art i malo ciekawe cieniowanie, kaslawe, nie pasuja do glowy (1 i 3), najlepszy drugi.
Miecze: tutaj line art juz mi sie bardziej spodobal, cieniowanie takze lepsze, ale jeszcze czegos brakuje. Drugi najlepszy.
Toporek: Z tej galeri jest najlepszy. Niczego mu nie brakuje, kolory nie sa za jaskrawe, idealnie dopasowane.

Staraj sie uzywac wieksza game kolorow, widze ze wszystkie bronie maja takie same barwy.

Dorzucam kolejne Prace.
Top?r kt?ry doda?em by? robiony na pocz?tkach mojej zabawy z pixelartem:
7ak70mszl0do.png

Tworz? wszystko w 1 kolorze, bo jak go dobrze wytrenuje b?dzie mi wtedy lepiej dobiera? inn? palet? barw jak w przypadku Miecza z Ko?ci.
Pozdrawiam.

Ale dobieranie palety to akurat najprostsza sprawa : D

@UP,
Spr?bowa?em ze sk?r?:
c0xwteeumz53.png

I wyszed? mi taki He?m.

Pozdrawiam.

Ten wyszed? zdecydowanie za du?y. R?czka w nowym mieczu bardzo malutka - chyba, ?e chcia?e? przedstawi? gigantyczno?? ostrza. Nowy top?r s?abo wygl?da przez cieniowanie, troch? przypomina pillow shading. Opr?cz tego wszystko wygl?da w porz?dku i jeste? na dobrej drodze.

4 i 6 miecz, za male raczki, wygladaj troszke jak "banany" :D
5 ten z kosci wyglada przeswietnie, taki w stylu prehistorycznym.
Nowy topor jest troszke dziwny, tak jakby byl splaszczony i nie za dobre cieniowanie.
Skurzany helm troszke za duzy, slabe cienie, ale juz znacznie lepiej z wygladem (lecz mniejszy bylby jeszcze lepszy).

Widz? tu du?y potencja?. Jest dobrze. Sk?rzane elementy ubrania s? bardzo zabawne w cieniowaniu. Potem na pw napisz? Ci co i jak.

Hmm w ?rodq nie rysuj czarnego, lecz raczej ciemny br?zowy.

Peace please! Spok?j panowie... Royalz ani raz nie oceni?e? tego tematu, ale potrafi?e? w nim napisa? tylko dlatego, ?e kto? napisa? ,,?rodq''? Bez przesady... Radz? Ci edytowa? post, przynajmniej wzbogaci? o : @Topic.

@Topic
Sk?ra w sumie s?aba. Miecze s? spoko, na pewno nie s? z?e, a co do toporu - popraw cieniowanie ?rodka, bo nie jest dobre...

2 Kolejne miecze i powi?kszenie miejsca w tle:
f76fybyfz9bf.png

Pozdrawiam i prosz? o oceny(dosz?y te 2 miecze na ko?cu)

Pierwszy ma dziwny lineart ostrza (r?czka zajebista ; D) w drugim zr?b wi?kszy kontrast na ostrzu

Status
Zamknięty.
Do góry