• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Sedron Thread

Status
Zamknięty.
Odp: Sedron Thread

14052012125652-246446_e9bbede32137.jpg

Miecze s? ca?kiem fajne. W he?mach i toporach cieniowanie ju? nie takie dobre. Powodzenia i mi?ego dnia.

A co do tego, ?e w anime jest ma?o kolor?w to chyba was noobki pojeba?o, zr?bcie sobie screena z klatki z waszym ulubionym anime, w przyzwoitej rozdzielczo?ci i przejebcie przez jaki? program do liczenia tego g?wna. Wyjdzie wam 2k kolork?w. Ja rozumem, ?e w grafikach 32x32 si? tyle nie zmie?ci, ale dobrze jest ich dawa? jak najwi?cej. Wi?c nie pierdolcie mi, ?e w anime jest ma?o, bo to nie jebany krecik czy inne g?wno.

@triedge Jak Ci si? nie podoba to id? do mamy, niech Ci zrobi meliske.

Przepraszam kolego ale moja Mama nie mog?aby zrobi? mi,Tobie czy Triedgowi meliski a to dlatego,ze ju? nie ?yje.
Nie zwa?aj?c na to czy chcesz - musisz nauczy? si? szacunku. ?wiat kt?ry dooko?a Cie otacza to nie tylko Twoi znajomi spod trzepaka na podw?rku.
Pisz?c podobne bzdury wejdzie Ci w krew lekcewa??cy stosunek do ludzi a co za tym idzie, sil? rzeczy staniesz si? pospolitym chamem. Konsekwencja za zachowanie na forum nie wyskoczy Ci przed nos teraz ale dopiero za kilka lat.

Rozumiem,?e czasem trudno jest czyta? jakie? chamskie wypociny na sw?j temat ale na mi?o?? bosk? jak wchodzi si? do obskurnego pubu to nie nale?y si? dziwi?,?e znajdziemy tam zamroczonych cham?w kt?rzy wlasna glupota albo ignorancja mog? nas obrazi?;po co pisalem wczesniejszy akapit? ano po to,?eby tnet nie zamienial sie wlasnie w ww. obskurny pub.
Najefektywniejsza metoda walki z tym rakiem jest to zeby pozwolic im wysmiewac tych ktorzy pisza bez sensu i pokazujmy,ze lepiej niz oni sami nikt tego nie zrobi.

#przyznajcie mi warna czy jakkolwiek tam to nazywacie ale sprawy zwiazane z pixelami sa mi zupelnie obce ale szacunek miedzy ludzmi juz nie.

Skrobacz mnie nam?wi?.
1 praca w ?yciu w tym stylu:
61l9ol304kvq.png

Prosz? o rady :)

Rady to lewa nogawka powinna by? ja?niejsza hmm u?ywaj 3 kolor?w i ?eby te kolory nie zlewa?y si? ze sob? musi by? do?? spora r??nica w jasno?ci my?l? ?e to dobra rada popatrz te? sobie opary innych os?b.

Grafiki wykonane przyzwoicie, mo?e nie s? zobione na jakim? super wysokim poziomie, ale wida?, ?e si? starasz.

Widz? te? , ?e w temacie jest paru hejter?w kt?rzy chcieli Ci? zniech?ci? , ale najwyra?niej im si? nie uda?o :>

Pozdrawiam i czekam na kolejne prace !

Pierwsze p?askie Outfity:
28a7ajzoc0s3.png

I oczywi?cie miecze i He?m:
b8nkef8yb5qt.png

Pozdrawiam.

Fajne outfity ^^ w sumie reszta te? spoko :D

Dzi?ki wielkie, jak co? ostatnia "jakby" forma, ma wi?ksza mas? mi??niow?.

Pozdrawiam.

?wietne prace, podobaj? mi si? miecze zreszt? reszta te? spoko ;)

Ostatnia edycja:

Z he?m?w najbardziej mi si? spodoba? 3 od prawej strony. Topory nie za bardzo, ten pierwszy jest najlepszy moim zdaniem. Co do mieczy to 2 pierwsze i ten z ko?ci.

Pozdrawiam

^ By?oby super, jakby? dawa? tylko te nowe rzeczy, kt?re zrobi?e?. Jak aktualizujesz ca?y czas plik sprit?w to cz?sto trudno si? po?apa?, co nowego. Tak poza tym sprity s? coraz lepsze :)

Przed ostatni miecz i ostatni topor najlepsze. Ogolem swietne

?eby nie wypa?? z wprawy zrobi?em rekolor, i zmieni?em cie? Golema.

Zwyk?y:
74k.png

Shiny:
8fm.png

Pozdrawiam.

Osobi?cie mi si? niezbyt podoba Golem, a co za tym idzie jego recolor i przerobienie na shiny te?.

Status
Zamknięty.
Do góry