• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Secura No-lifes

Odp: Secura No-lifes

# Nitro Vee

Na allegro zam?wi?em 5 cc z czego mia?em 'du?e zyski' tzn. z Eq poniewa? uda?o mi si? kilku ludzi wkr?ci? ;o i z tego tez byla kaska.

Pu?niej zda?a?o mi si? trapn?? ludzi/znale?? afker?w.

Moj kolega ktory gra ze mn? te? robi? loot bagi itp. i z tego te? kasa.

# Gudio... i reszta.

Nie pisa? mi tutaj ?e nie op?aca si? czy co?... Wole ju? softy ni? te moje eq bo eq dla palla i tak du?o nie daje... bo i tak ucieka. Wi?c moja sprawa czy kupuje itemy dobre czy s?abe!

PS - Aola Kupie jutro... dozbieram bo i tak nie expie z softami bez aola :p

@Paro
Ja robi? podobnie do ciebie na moich postaciach nie kupuje s?abych rzeczy tzn. kupuj? odrazu lepsze rzeczy np zamiast na 19lvlu kupi? noble arma to wole odrazu b robe na 20lvl bo i tak b?de je nosi? bardzo d?ugo wko?cu sorcerc :D

@topic
Kiedy nast?pne zdj?tka?? Cisnij tak dalej a nied?ugo nieb?dziesz marnowa? kase na eq tylko na runki to lvl podskoczy ale do jakiego to ju? tylko ty wiesz :P

@Paro
Ja robi? podobnie do ciebie na moich postaciach nie kupuje s?abych rzeczy tzn. kupuj? odrazu lepsze rzeczy np zamiast na 19lvlu kupi? noble arma to wole odrazu b robe na 20lvl bo i tak b?de je nosi? bardzo d?ugo wko?cu sorcerc :D

@topic
Kiedy nast?pne zdj?tka?? Cisnij tak dalej a nied?ugo nieb?dziesz marnowa? kase na eq tylko na runki to lvl podskoczy ale do jakiego to ju? tylko ty wiesz :P

Co mu po runach? Pr?dzej potiony i amunicja, wko?cu to palek.

Co Wy si? czepiacie tych soft?w. Z softami b?dzie mu si? szybciej expi?o. Wi?kszo?? z Was nie mia?a soft?w, wi?c nie wie jak si? expi :p.

Btw. nie masz pacca?

Pozdrawiam,
Napster.

@up
Czemu nie dodajesz zdj?? do najlepsi z najlepszych??

@topic
No widz? ?e masz najwi?kszy lvl z Secury na tym forum :D A mo?esz ujawni? eq na screenie ?? Ile jeszcze dni pacca? Koszystaj z pacca do p?ki go jeszcze masz :D Potem to ma?o expo bez pacc :D Graj tylko na securze :D

Co Wy si? czepiacie tych soft?w. Z softami b?dzie mu si? szybciej expi?o. Wi?kszo?? z Was nie mia?a soft?w, wi?c nie wie jak si? expi :p.

Btw. nie masz pacca?

Pacc'a jak mi kolega za?atwi to kupie nied?ugo tzn. jutro dam kase.

Co Do soft?w... to juz ich nie posiadam poniewa? nie mia?em na spear/potion itp.

Dlatego postanowi?em je sprzedac :P znalaz?em kupca na 33 cc z czego 2 cc zysku^^ I kupi?em se Inne EQ czyli. Mam teraz Crown helmet Paladin armor knight legs medusa shield Bohy i Aola Mam 27 cc w banku ; ) A to zostawiam bo zrobie kilka Addon?w na paccu i wteedy napewno sie kasa do czego? przyda :).

Pozdrawiam

A co z tamtym eq co mia?e?? Mia?e? dh , b legi , demonke .... gdzie to wszystko ?? Sprzeda?e? ?eby kupi? sofy i teraz sprzeda?e? soft?? Kiedy nast?pne sski? :P
Widz? ,?e teraz b?dziesz sam mia? temat bo gudio te? chyba nie gra ;/ szkoda

Nie gram. //Gudio

@down
No to super wi?cej fotek :P Jaki on ma lvl?

@2down
Ja nie spamuje ! Ja tylko pisz? i pr?buje pom?c a wy si? do mnie czepiacie.

@Mad Jack
Ej ty przecie? robi?e? world trada na unitere w tamtym temacie przynajmniej tak napisa?e?.

Ostatnia edycja:

Nie b?d? tego tematu prowadzi? sam m?j kolega Vakalas tzn Czempion17 bendzie tez wstawiac tutuaj swoje fotki ^^

Nitro Vee napisał:
@down
No to super wi?cej fotek :P Jaki on ma lvl?

36 Jesli dobrze pamietam. Nitro, staraj sie tak nie spamowac, na kazdej stronie jest conajmniej jeden twoj komntarz.

#top
Gz, paro. Wstawiaj wiecej fotek.

Nitro Vee napisał:
Ja nie spamuje ! Ja tylko pisz? i pr?buje pom?c a wy si? do mnie czepiacie./quote]

A ja jestem swieta krowa!! Jezeli pisanie za kazdym nowym zdjeciem: "Gratuluje, oby tak dalej, dawaj wiecej sskow, kup lepsze eq." Nie jest spamowaniem to ja nie wiem. ?wiat stan?? na g?owie? Dobre to z?e, a z?e to dobre?!

Ostatnia edycja:

Ten temat chyba zaczyna upada?... Moi ulubie?cy (Przemek i Gudio) przestali gra? ;( Chocia? Przemek sprzeda? chara spoko go?ciowi, wi?c tamten go chyba nie zwali... Gudio wr?? do gry (je?eli oczywi?cie masz czas)

@Paro
No ?adnie , softy , sprzeda? : / Ale gratulacj?.

@up
No wreszcie jaki? h-lvl do nas ; )

@topic

Woo ja jak na razie , ma?y retired bo buda ban 03 , czyli jutro wieczorem , mo?e 04 si? zaloguj? , i po skilluje troch? ; )

Gratulacj? , dla wszystkich!

@down

; ) to dobrze , ?e si? czujesz jak ?redni : d

Ostatnia edycja:

#up
Je?li chcesz, ja i m?j kolega do??czymy ; ). msg w grze.

Wracam do gry ; ). New eq zakupione, jutro rano zaczynam expi? z Royal Cradasem.

#down
Dzi?ki ; ). I gratuluj? 200 posta ! xd

Ostatnia edycja:

No nareszcie Czempion... Ju? my?la?em ?e nie wr?cisz do gry;D Nie poddawaj si? graj dalej!

PS. 200 post ;D

No no , Czemp do gry wraca nick ten sam Vakalas? A mi dzi? o 15-16 Banek mija i odrazu skillowa?, id? wbije troch? skilla pogadam z Royalem po?mieje si? z niego tak ,jak zawsze xD

@down

Online jeste??

Ostatnia edycja:

Bleah ;d Kole?, kt?remu sprzeda?em posta? przyszed? do mnie z mamusi? i zaczo? p?aka?, ?ebym mu pieni??ki zwr?ci? za posta?. Stwierdzi?em, ?e moge to uczyni?, ale oddam mu tylko 100z? ( z 145 za kt?re sprzeda?em posta? ). Tak te? si? sta?o, posta? zosta?a zwr?cona ze wszystkimi itemami, a do przodu jestem 45z? :D

Tutaj, aby si? rozgra?...

1st Dragon Lord

Mo?e jeszcze wbije 100lvl na faccu =]

#edit

More noobs plx xD?

Ostatnia edycja:

Jest! Przemo ciesz? si? ?e wr?ci?e?... Gratuluje 1st Dragon Lorda solo ;) Wbijaj ten 100 lvl na faccu... Pozdro

Ciesz? si?, ?e wr?ci?e? Przemek :) Chyba jeszcze nie robi?e? Deep Fibuly? ;> I daj fotke ze stanem postaci :P

Tak btw. masz 45 z? "za nic", dorzu? drugie tyle i kupuj PACC!

@up

Przez tibie.com b?dzie troszk? taniej ale za to troszk? d?u?ej si? czeka wi?c chyba ju? lepiej dzisiaj zam?wi? przez tibie.com i ci by doszed? za kilka dni ;]

#Deme~
Ja b?d? gra? tylko od czw. do soboty / niedzieli, wi?c kupno pacca si? nie op?aca :( P?? by przepad?o, a tego bym nie chcia?. No chyba, ?e w gre wchodzi bocenie na ???wiach itp ;) B?d? musia? si? zastanowi?, bo to nie g?upi pomys? :)

Btw. Deep Fibula nie wype?ni?em... kupie z 150shp i zrobie solo xD

#edit

52lvl

Stan postaci z dnia dzisiejszego :)

Ostatnia edycja:

widze ze nikt nie byl zainteresowany twoja postacia a szkoda bo postac warta jest troche...

no ale dobrze ze wrociles....

moglbys zrobic juz skile 80 :P

Do góry